Logo jaguar mobile

PRAKTIČNOST I SIGURNOST

Gdje god trebali ići, što god trebali ponijeti: E-PACE je stvoren kako bi vozio vas i vaše suputnike s lakoćom, udobno i - što je najvažnije - sigurno.

Za optimalnu sigurnost, E-PACE obogaćen je mnoštvom sadržaja čija namjena nije samo da zaštite vas i vaše suputnike, nego i da aktivno pridonesu u sprječavanju prometnih nesreća. Ne samo što se međusobno upotpunjuju, nego sustavi za pomoć vozaču modela E-PACE surađuju kako bi vašu vožnju učinili jednostavnijom i sigurnijom.

KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL

Play

KLJUČ AKTIVNOSTI

Uz opcijski Ključ aktivnosti možete uživati u vašim omiljenim aktivnostima i ključ vašeg automobila ostaviti na sigurnom - unutar vozila. Ako želite biti potpuno bezbrižni, možete zavezati Ključ aktivnosti za vaše zapešće. Narukvica Ključa aktivnosti robusna je i potpuno vodootporna, omogućavajući vam da se bavite mnoštvom aktivnosti i živite život punim plućima. Sve što trebate učiniti kako biste otključali ili zaključali vaš automobil je prisloniti vaš Ključ aktivnosti uz prtljažnik automobila i potom deaktivirajte ili ponovo aktivirajte konvencionalni ključ vozila.
 
Prikazani model je prva edicija modela E-PACE. Interaktivni zaslon za vozača od 12.3 " nije dostupan na ovom modelu. Neke opisane značajke mogu ovisiti o tržištu ili pogonu. Za više informacija obratite se svom lokalnom prodavaču Jaguara.

ELEKTRIČNA VRATA PRTLJAŽNIKA AKTIVIRANA POKRETOM*

Električna vrata prtljažnika aktivirana pokretom omogućava vozaču da kontrolira vrata prtljažnika sa stražnje strane, bez potrebe da fizički dodirnete vozilo ili ključ automobila. Dovoljan je samo jedan nježan pokret stopala ispod stražnjeg donjeg ruba vozila kako biste otvorili ili zatvorili vrata prtljažnika.
 
*Dostupno isključivo ako je ugrađena i opcijska funkcija Keyless Entry.
 
Prikazani model je prva edicija modela E-PACE. Interaktivni zaslon za vozača od 12.3 " nije dostupan na ovom modelu. Neke opisane značajke mogu ovisiti o tržištu ili pogonu. Za više informacija obratite se svom lokalnom prodavaču Jaguara.

PONESITE SVOJ SVIJET SA SOBOM

Veliki predmeti mogu se s lakoćom smjestiti u vaš automobil, koji nudi maksimalni teretni prostor širine do 1.3 metra - omogućavajući da vaš E-PACE primi dječja kolica u vodoravno polegnutom položaju. Prtljažnik zapremnine do 441 litra može primiti dva komada prtljage srednje veličine i tri komada ručne prtljage.
 
Prikazani model je prva edicija modela E-PACE. Interaktivni zaslon za vozača od 12.3 " nije dostupan na ovom modelu. Neke opisane značajke mogu ovisiti o tržištu ili pogonu. Za više informacija obratite se svom lokalnom prodavaču Jaguara.

SUSTAVI ZA POMOĆ VOZAČU

Sustav za hitno kočenje

U slučaju otkrivanja potencijalnog sudara, E-PACE unaprijed oglašava zvučno upozorenje. Potom slijede vizualni znakovi upozorenja. Ako vozač ne poduzme nikakve zaštitne radnje, sustav automatski aktivira kočnice kako bi doprinio smanjenju jačine mogućeg sudara. Sustav također uključuje senzor koji primjećuje pješake na putu.
POGLEDAJTE FILM

Pomoć pri zadržavanju vozne trake

Ova funkcija otkriva kad vaše vozilo slučajno napušta voznu traku i oprezno vraća vozilo na vašu voznu traku.
POGLEDAJTE FILM

Sustav za nadzor stanja vozača

Ovaj sustav otkriva kad se počinjete osjećati pospanim i unaprijed vas upozorava kad se trebate odmoriti.
POGLEDAJTE FILM

Tempomat i ograničivač brzine

Tempomat vam omogućava da održavate stalnu brzinu bez potrebe za postojanom upotrebom papučice ubrzanja – time se znatno smanjuje i vaš umor. Ograničivač brzine dopušta vam da unaprijed postavite maksimalnu specifičnu brzinu koju vozilo neće prekoračiti.

Prednja i stražnja pomoć pri parkiranju

Ova funkcija čini manevriranje lakšim i sigurnijim – senzori u prednjim i stražnjim branicima aktivirat će se kad izaberete način Reverse. Pri parkiranju će vam prikaz na zaslonu na dodir i zvukovni signali dati na znanje koliko ste udaljeni od mogućih prepreka na putu.

360° sustav kružne kamere*

Ova opcija omogućava 360° pregled eksterijera na vašem zaslonu na dodir i od velike je pomoći pri brojnim manevrima: bilo da se želite parkirati sa bočne strane, ući ili izaći iz tijesnih prostora ili prilikom kretanja na raskrižju.

*Opcijski sadržaj.
POGLEDAJTE FILM

Jaguarov prvi kompaktni SUV jedinstvena je kombinacija dojmljivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje. Kreirajte vaš savršeni E-PACE pomoću našeg konfiguratora.

1Ove značajke dio su standardne opreme kod Paketa specifikacija varijanti SE i HSE ili kao opcijski sadržaji. Sadržaji su dostupni isključivo uz samotamneće stranične retrovizore s električnim preklapanjem. Dostupan je samo automatski mjenjač.
2 Ove značajke dio su standardne opreme kod Paketa specifikacija varijanti S, SE i HSE ili kao opcijski sadržaji.
3Sadržaji su dostupni isključivo uz samotamneće stranične retrovizore s električnim preklapanjem.

MATRIX LED PREDNJA SVJETLA

Opcijska Matrix LED prednja svjetla omogućavaju funkcije Intelligent High Beam Assist (IHBA) i Adaptive Front Lighting (AFL). Raspodjelom glavnog snopa svjetla u mnoštvo neprimjetnih vertikalnih trakova sustav IHBA povećava broj dugih snopova svjetla usmjerenih prema nadolazećim vozilima s ciljem maksimalnog stupnja vidljivosti. Sustav istovremeno baca sjenu pred nadolazeća vozila kako bi spriječio zaslijepljujuć odbljesak svjetla, imajući na umu vašu optimalnu sigurnost. Funkcija Animated Directional Indicators znatno skraćuje vrijeme potrebno da drugi sudionici u prometu uvide smjer vašeg kretanja.

ZRAČNI JASTUK ZA ZAŠTITU PJEŠAKA

ZRAČNI JASTUK ZA ZAŠTITU PJEŠAKA

U slučaju sudara senzori smješteni u braniku aktivirat će zračni jastuk skriven ispod poklopca motora. Zračni jastuk iskočit će iz prostora ispod poklopca motora kako bi se prolaznici ili biciklisti zaštitili od udara u vjetrobransko staklo.

PAKETI OPREME ZA POMOĆ VOZAČU

Prilagodljiva kontrola brzine sa sustavom pomoći u koloni

Ova funkcija zadržava vaše vozilo na sigurnoj udaljenosti od automobila pred vama. Ako se vozilo pred vama u potpunosti zaustavi, vaš automobil će se također zaustaviti. Kad se promet nastavi kretati, sve što trebate učiniti jest dodirnuti papučicu gasa i sustav prilagodljive kontrole brzine nastavit će pratiti vozilo ispred vas.

Hitno kočenje pri visokim brzinama

Sustav otkriva situacije u kojima postoji mogućnost frontalnog sudara s drugim vozilom i unaprijed prikazuje znak opasnosti kako bi upozorio vozača na potrebno kočenje. Ako vozač ne poduzme nikakve zaštitne radnje, sustav će automatski aktivirati kočnice kako bi smanjio jačinu mogućeg sudara.

Nadzor mrtvog kuta3

Ako sustav otkrije drugo vozilo u prostoru vašeg mrtvog kuta kad počnete mijenjati voznu traku, sustav će točno izračunati traženi moment okretanja upravljača - sigurno navodeći vaše vozilo izvan područja opasnosti nadolazećeg vozila.

Nadzor prometa straga

Upozorava vas na vozila, pješake ili druge potencijalne opasnosti koje se približavaju sa svih strana vašeg automobila. Sustav će vas upozoriti zvučnim i vizualnim signalima čak i kad je opasnost izvan vašeg vidokruga.

Pomoć pri parkiranju

Ovaj sustav čini paralelno i okomito parkiranje jednostavnijim time što upravlja vašim vozilom pri ulasku ili izlasku sa parkirnog mjesta. Grafički prikaz i obavijesti vode vas kroz sve manevre. Sve što trebate učiniti jest izabrati prikladni stupanj prijenosa i kontrolirati brzinu.

360° pomoć pri parkiranju

Senzori smješteni u raznim dijelovima automobila automatski se aktiviraju nakon odabira načina Reverse. Sustav se također može ručno aktivirati. Prilikom parkiranja prikaz na zaslonu na dodir i zvučni signal obavještavaju vas o vašoj udaljenosti od prepreka u okolnom prostoru.

Jaguarov prvi kompaktni SUV jedinstvena je kombinacija dojmljivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje. Kreirajte vaš savršeni E-PACE pomoću našeg konfiguratora.

1Ove značajke dio su standardne opreme kod Paketa specifikacija varijanti SE i HSE ili kao opcijski sadržaji. Sadržaji su dostupni isključivo uz samotamneće stranične retrovizore s električnim preklapanjem. Dostupan je samo automatski mjenjač. 2 Ove značajke dio su standardne opreme kod Paketa specifikacija varijanti S, SE i HSE ili kao opcijski sadržaji. 3Sadržaji su dostupni isključivo uz samotamneće stranične retrovizore s električnim preklapanjem.

Kreirajte vlastiti automobil