Logo jaguar mobile

XJ Premium Luxury LWB

Uživajte u poboljšanim razinama prestiža, udobnosti i izborom proširene ponude luksuznih opcija.
MAKSIMUM SNAGA (5.0 V8)

470 KS
575 Nm

UBRZANJE

5.1 sekundi 0-100km/h

MAKSIMALNA BRZINA

250 km/h

Novi ojačani Jaguar-ov 3.0 litarski, 300KS Diesel motor nudi poboljšane performanse i veću učinkovitost goriva isporučujući ubrzanje od 0-100km/h za 6.2 sekundi i vodeći u klasi okretni moment od 700Nm.

STANDARDNI MEĐUOSOVINSKI RAZMAK Naručite se na testnu vožnu

XJ JEDINSTVENI UNUTRAŠNJI STIL

Ivory Soft Grain kožna sjedala s Oyster kontrastnim prošivenim obrubom, Oyster gornja obloga konzole, Ivory suede obloga krova, Gloss Rich Oak umjetci i Oyster tepisi.

GRIJANA I HLAĐENA PREDNJA I ZADNJA SJEDALA

Za pravu udobnost, Jaguar-ova prednja sjedala će brzo postići optimalnu i točno isporučenu temperaturu bez razlike dali vas trebaju ugrijati zimi ili ohladiti ljeti. Čak i zadnja sjedala imaju svoj sustav grijanja i hlađenja.

Istražite In-Car tehnologiju

ALL SURFACE PROGRESS CONTROL

Jaguarov jedinstveni sustav All Surface Progress Control (ASPC) tempomat je za niske brzine, koji funkcionira pri brzini između 3.6km/h i 30km/h. Ovaj sustav omogućava da XJ svlada uvjete s malim prianjanjem u bilo kojim vremenskim uvjetima i omogućava vozaču da se koncentrira na upravljanje vozila. Sustav također ima funkciju za izvlačenje vozila, omogućavajući XJ-u da krene na klizavim podlogama, kao i funkciju spuštanja s uzvisine, koja kontrolira brzinu vozila na strmninama.

Istražite iskustvo vožnje

JAGUAR KEYLESS OTKLJUČAVANJE SA SOFT DOOR ZATVARANJEM

Sa Jaguar-ovim Smart Key ključem u vašem džepu ili torbi, XJ se automatski otljučava prilikom povlačenja ručke na vratima. Motor počinje raditi s pritiskom na dugme. Soft door zatvarajne vrata osigurava mekano i sigurno zatvaranje vrata s minimalnim naporom.

Istražite sigurnost

SPECIFIKACIJA MODELA XJ PREMIUM LUXURY

Istražite specifikacije Jaguar-a XJ Premium Luxury

Pogledajte XJ specifikacije

PERSONALIZIRAJTE VAŠ MODEL

Kreirajte savršeni XJ za vaš vozački stil, vaš poslovni stil i vaš životni stil.

Kreirajte Vaš vlastiti XJ