<h3>TVORNIČKE TURE</h3>

Napravite jedinstveni uvid u hi-tech proizvodnim procesima koje prolazi svaki Jaguar u našim vrhunskim Solihull i Castel Bromwich tvornicama, pomoću tvorničke ture koju ćete pamtiti cijeli život. U pratnji stručnog vodiča, vidite iz bliza kibernetske robote proizvodnje koji rade u harmoniji sa stručnim tehničarima kako bi stvorili naša nagrađivana vozila. A za one koje ne žele samo gledati, možete dodati jednosatnu Taster vožnju, koja vam omogućava osloboditi snagu i sposobnosti jednog od vozila na odgovarajućoj stazi.

REZERVIRAJTE DOŽIVLJAJ
SOLIHULL

Napravite ekskluzivnu tvorničku turu u našoj vrhunskoj Solihull tvornici i sami se uvjerite u naše kibernetske proizvodne robote i nekoliko stotina stručnih tehničara koji zajedno stvaraju nagrađivani F - PACE - prvi SUV ikada koji nosi legendarnu Jaguar oznaku.

DOZNAJTE VIŠE
CASTLE BROMWICH

Što je potrebno da bi se proizvela neka od tehnološki najnaprednijih vozila u svijetu? Doznajte dok vas naš stručni vodič vodi ekskluzivnom turom u legendarnoj Castel Bromwich tvornici, gdje ćete svjedočiti iz prve ruke cijelom proizvodnom procesu, od komada lima do gotovog vozila.

DOZNAJTE VIŠE
REZERVIRAJTE EXPERIENCE VOŽNJU
Rezervirajte Jaguar Experience kako biste isprobali Jaguar u zahtjevnim uvjetima.
PRONAĐITE PRODAVAČA
Potražite Jaguar prodavača u vašoj blizini.
PREUZMITE BROŠURU
Pogledajte i preuzmite najnovije Jaguar brošure.
REZERVIRAJTE TESTNU VOŽNJU
Dogovorite testnu vožnju preko vašeg lokalnog Jaguar prodavača.