F‑PACE RIDE AND DRIVE - CRNA GORA

Različite ceste Crne Gore savršeno su mjesto da doživite impresivnu agilnost i svakodnevnu praktičnost F-PACEa.

Pogledajte film
PLANIRANJE VAŠEG PUTOVANJA

Niže ćete naći objašnjenja svake destinacije koja se nalazi pored ture. Možda ćete željeti pratiti vlastite smjerove, ali da biste lako pronašli svaku lokaciju, dodali smo koordinate na kraju svakog opisa. Možete planirati vašu vožnju jednostavno stavljajući ih u vašu navigaciju ili kopiranjem i ljepljenjem u vašu aplikaciju navigacije.

BRANA I JEZERO SLANSKO

Otvorena 1960 godine s duljinom od 1663m, brana Slansko je najstarija hidro centrala u Crnoj Gori koja snabdijeva električnom energijom Nikšič s okolicom. Samo lijepo Slansko jezero ima oko devet četvornih kilometara površine i je popularno izletničko mjesto.

Slansko brana koordinate:
42°45'29"N 18°52'59"E

Pogledajte galeriju
KOTORSKI ZALJEV

Kotorski zaljev nalazi se na jugoistočnoj obali Jadranskog mora i svrstan je u 25 najljepših zaljeva u svijetu. Njegova izvanredna ljepota i jedinstvena kulturna vrijednost svrstala ga je na listi svjetske kulturne baštine UNESCOa .

Kotor (grad) koordinate:
42°25'29"N 18°46'17"E

Pogledajte galeriju
CESTA S OŠTRIM ZAVOJIMA I SERPENTINAMA

u 1884 godini, nakon pet godina teškog rada, izgrađena je poznata cesta s 25 oštrih zavoja koja spaja Kotor i Njeguši. Projektirana od arhitekte Josipa Slada, dio ceste ima formu slova ‘M’ i pretpostavlja se da je to izjava ljubavi bivšoj kraljici Crne Gore Mileni.

Zavojita cesta koordinate:
42°24'13"N 18°46'51"E

Pogledajte galeriju
NACIONALNI PARK LOVĆEN

Nacionalni park Lovćen dobio je ime po planini Lovćen koja je visoka 1749 m i koja se nalazi na rubu parka. Ova regija zauzima posebno mjesto u srcima svih Crnogoraca. Stari glavni grad Crne Gore, Cetinje, smjestio se u podnožju planine Lovćen i puno njegovih stanovnika koristi je za izlete tijekom ljeta.

Lovćen (Njegoš Mauzolej) koordinate:
42°23'56"N 18°49'04"E

Pogledajte galeriju
SVETI STEFAN

Otočić Sveti Stefan nalazi se u najočuvanijem i najatraktivnijem dijelu crnogorske obale. Ovaj obalni resort posjeduje puno crkvi i druge spomenike koji svjedoče slavnoj prošlosti ovog kraja.

Sveti Stefan koordinate:
42°15'20"N 18°53'28"E

Pogledajte galeriju
Istražite F-pace
Kreirajte vlastiti automobil
REZERVIRAJTE EXPERIENCE VOŽNJU
Rezervirajte Jaguar Experience kako biste isprobali Jaguar u zahtjevnim uvjetima.
Pronađite prodavača
Potražite Jaguar prodavača u vašoj blizini.
PREUZMITE BROŠURU
Pogledajte i preuzmite najnovije Jaguar brošure.
Rezervirajte testnu vožnju
Dogovorite testnu vožnju preko vašeg lokalnog Jaguar prodavača.