JAGUAR RACING TRAVEL

JAGUAR RACING TRAVEL

Tri dana zvjezdanog tretmana u najelektrificiranijim gradovima za utrke u Europi po vašem izboru.

ODABERITE VAŠ DOŽIVLJAJ

Jaguar Racing je oduševljen što vas može pozvati u brzi i futuristički svijet Formule E.

Kao naš specijalni gost koji je odabrao utrke koje se održavaju u najizazovnijim gradovima Europe, uživat ćete u ekskluzivnom doživljaju kojI uključuje posjet Allianz E-Villageu, premium sjedala na utrci, VIP šetnju u boksu, VIP posjet garaži Jaguar Racinga, otmjenu međunarodnu kuhinju i luksuzni smještaj. Na kraju vašeg posjeta dobit ćete Jaguar Racing poklon kao suvenir o vašem doživljaju.

Ispunite formular na dnu ove stranice kako bismo vas obavijestili kada su rezervacije otvorene.

MONAKO

MONAKO

Monako pokazuje svoj sjaj i glamour na svakom zavoju. Od svjetski poznatog Casino trga do luke s jahtama milijardera, ovo je vaša šansa da doživite ikonu motorsporta iz prve ruke.
RIM

RIM

Stari grad susreće budućnost brzine. Dozvolite da vas bojna kola Formule E s brzinom od 280 km/h uzbudi s njezinom trkom za pobjedom koja ubrzava puls, vozeći ulicama Rima, koje su kao sa savršene razglednice.
PARIZ

PARIZ

S duljinom od 1.9 km., ova staza oko povijesnog kompleksa Les Invalides je najkraća u Formula E kalendaru - ali ne očekujte bilo kakav manjak drame. Ovo je vikend koji obećava parišku akciju koja ubrzava puls.
BERLIN

BERLIN

Jaguar Racing želi vam dobrodošlicu na asfaltu berlinske zračne luke Tempelhof, na jednom od najboljih događaja u Formula E kalendaru. Nakon kockaste zastave, očekujte jedan od najboljih prijema koje ovaj grad može ponuditi.
JAGUAR RACING TRAVEL GALERIJA

JAGUAR RACING TRAVEL GALERIJA

Vidite što možete očekivati od našeg najnovijeg Formula E doživljaja.
Pogledajte galeriju