Logo jaguar mobile
 • Jaguar F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil objedinjuje sportsko upravljanje i dramatičnu ljepotu sa svakodnevnom praktičnošću i učinkovitošću.

 • Jaguar E‑PACE

  Potpuno novi E‑PACE prvi je Jaguarov kompaktan SUV. Ovaj automobil predstavlja jedinstvenu kombinaciju nenadmašivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljen je I‑PACE Concept: ovo je pregled prvog potpuno električnog Jaguarovog automobila. I‑PACE Concept je ultimativni električni SUV visokih performansi.

 • Jaguar F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi sportski automobil Jaguar.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najučinkovitija i najprofinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikad stvorio.

 • Jaguar XF

  Naglašeno Jaguar. XF uvjerljiv dizajn odvaja ga od gomile.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguar-ova vrhunska limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

F‑PACE

Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil objedinjuje sportsko upravljanje i dramatičnu ljepotu sa svakodnevnom praktičnošću i učinkovitošću.
CO2 EMISIJE g/km

niskih 126 s manualnim mjenjačem
niskih 134 s automatskim mjenjačem

POTROŠNJA GORIVA l/100km

od 4,8 s manualnim mjenjačem
od 5,1 s automatskim mjenjačem

F‑PACE je SUV performansi koji kombinira maksimalno uzbudljivu vožnju sa efikašnošću.Tehnološki napredan do srži, F‑PACE vas čuva, povezuje i zabavlja. Sposoban je za svaku cestu i ima kapacitet za svaki dan. F‑PACE je Jaguar za vas, Jaguar za vašu obitelj.

KREIRAJTE VAŠ VLASTITI Naručite se na testnu vožnu Preuzmite brošuru

DNK SPORTSKOG AUTOMOBILA

Inspiriran od F‑TYPE-a, Jaguar F‑PACE je SUV performansi koji ima DNK sportskog automobila.Od izbočenja na poklopcu motora do naglašenih stražnjih bokova, njegov snažni izgled čini ga prepoznatljivim i za njim se okreću glave na cesti. F‑PACE ponovno izumljuje energiju, snagu i čistoću oblika F‑TYPE-a.

Istražite vanjštinu

F-PACE SVR

F-PACE SVR je najznačajnija evolucija nagrađivanog F-PACEa. Dizajniran i konstruiran od strane stručnjaka u odjelu Special Vehicle Operations - s V8 motorom od 5.0 litara, to je Jaguarov najuzbudljiviji i najsnažniji F-PACE do sada. Odaberite funkciju Obavijestite me i obavijestit ćemo vas o najnovijim vijestima o F-PACEu SVR. Odaberite funkciju I Want One i zastupnik Jaguara će vas kontaktirati i obavijestiti o mogućnostima kako da postanete jedan od prvih vlasnika F-PACEa SVR.

I WANT ONE

UBRZANJE
0-100km/h za 4.3 sekundi

MAKSIMALNA BRZINA
283 km/h

SNAGA I UČINKOVITOST

Istražite široku paletu F‑PACE motora. Ona sadrži 2.0 litarski 4 cilindrični 250KS Turbocharged Petrol, 3.0 litarski V6 380KS Supercharged Petrol, i učinkoviti 2.0 litarski 4 cilindrični 163KS Turbocharged Diesel motor, koji može postići do 4.6l/100km i kombiniranu CO2 emisiju od niskih 122g/km.*

*Potrošnja goriva/emisije mogu varirati ovisno o dimenziji guma.

ISTRAŽITE VOZNE PERFORMANSE

Play

PRAKTIČNOST I PROSTOR

F‑PACE posjeduje vodeći u klasi kapacitet prtljažnika od 350 litara* i raznovrsno 40:20:40 preklapanje stražnjih sjedala.

*Ispod stražnje police i s ugrađenim sustavom za popravak guma. 508 litara s manjim rezervnim kotačem. 463 litara s normalnim rezervnim kotačem.

ISTRAŽITE UNUTRAŠNJOST

TEHNOLOGIJA U VOZILU (IN-CAR TECHNOLOGY)

F‑PACE vam nudi vrhunsku tehnologiju, kao što su zaslon na vjetrobranskom staklu (Head-up Display) i ključ aktivnosti (Activity Key), kao i napredne sustave sa pomoć vozaču kako bi svako putovanje bilo lakše i opuštenije. Tu spada napredni InControl multimedijski sustav, koji vas zabavlja i koji vam omogućava stalnu vezu s vanjskim svijetom.

ISTRAŽITE IN-CAR TEHNOLOGIJU
F‑PACE ZA BIZNIS

F‑PACE ZA BIZNIS

F‑PACE vozaču nudi jedinstvenu kombinaciju svakodnevne praktičnosti, impresivnu učinkovitost i osebujan, sportski stil.

F‑PACE-ove tehnologije malog trenja, lagana karoserija i vrhunska aerodinamika pomažu u postizanju niskih CO2 emisija i izvrsnih ušteda u potrošnji goriva- sve to doprinosi konkurentnim ukupnim troškovima posjedovanja.

K tomu dodajte sav prostor koji trebate za svaki aspekt vašeg poslovnog i privatnog života, F‑PACE je savršeni dodatak svake flote vozila.

GAMA F‑PACE MODELA

Pregledajte F‑PACE modele i otkrijte vašu savršenu kombinaciju performansi, stila i praktičnosti.

ODABERITE VAŠ MODEL

F‑PACE PURE

Suština F‑PACE-a. Produhovljene performanse,agilno upravljanje i praktičnost.

F‑PACE PRESTIGE

Dodatni luksuz sa lijepom unutrašnjošću, uključujući kožni interijer.

F‑PACE PORTFOLIO

Vrh F‑PACE luksuza-elegantan, sofisticiran i sa mnoštvom vrhunske tehnologije.

F‑PACE R-SPORT

Uvjerljiv sportski stil sa vanjskim sportskom paketom i posebnim sportskim sjedalima.

F‑PACE S

Za kompletne sportske performanse, izaberite između 3.0 litarskog V6 300KS Turbocharged Diesel motora ili 3.0 litarskog V6 380KS Supercharged benziskog motora.