Logo jaguar mobile

F-PACE PORTFOLIO

Vrhunac F-PACE luksuza - elegantan, profinjen i s mnoštvom vrhunske tehnologije.
KOMBINIRANE CO2 EMISIJE g/km

Od 126 Manual
Od 134 Automatic

KOMBINIRANA POTROŠNJA GORIVA l/100km

Od 4.8 Manual
Od 5.1 Automatic

F-PACE Portfolio predstavlja sam vrhunac luksuza u raznovrsnoj paleti modela F-PACE. Ovaj uistinu poseban automobil ujedinjuje najfinije materijale sa suvremenom britanskom ručnom izradom kako bi stvorio SUV prepoznatljivog dizajna, udobnosti i stila.
Konstruirajte vlastiti automobil

ELEGANCIJA I STIL

S materijalima i dizajnerskim detaljima koji imaju nepogrešiv izgled i pružaju osjećaj luksuza - prekrasna unutrašnjost F-PACE-a mjesto je moderne elegancije.

SJEDALA PRVE KLASE

Luksuzna perforirana Windsor koža kojom su obložena F-PACE Portfolio sjedala s električnim podešavanjem u 10 smjerova izrazito su mekana i imaju legendarni Jaguar logo utisnut u naslone za glavu. Kao i svaki drugi element unutrašnjosti modela F-PACE Portfolio, ova sjedala su udobna, luksuzna i neprijeporno svjedoče trenutačno prepoznatljivom dizajnu brenda Jaguar.

ISTRAŽITE UNUTRAŠNJOST

STVOREN ZA JOŠ VEĆU UDOBNOST

Unutrašnjost modela Portfolio odraz je Jaguarove suvremene završne obrade. Prepoznatljive Gloss Figured Ebony* obloge naglašavaju središnju konzolu^ i vrata. Fino prošivene kožne obloge pokrivaju stranice središnje konzole i gornji dio instrumentalne ploče.

*Slike prikazuju opcijsku opremu Satin Grey Figured Ebony.

^ Samo s automatskim mjenjačem.

Istražite unutrašnjost

PODESIVO UNUTRAŠNJE AMBIJENTALNO OSVJETLJENJE

F-PACE može stvoriti ugođaj koji odgovara vašem raspoloženju pomoću podesivog unutrašnjeg ambijentalnog osvjetljenja. Sustav naglašava najfinije unutrašnje stilizirane detalje, uključujući unutrašnje linije na vratima, unutrašnje kvake na vratima, pretince u vratima, konzolu i otvore za ventilaciju s nježnim zrakama svjetlosti u jednoj od deset boja na raspolaganju.

Istražite In-Car tehnologiju

PORTFOLIO: Specifikacije

Saznajte više o PORTFOLIO modelu

POGLEDAJTE specifikacije

UČINITE GA SVOJIM

Prilagodite F-PACE prema vašem životnom stilu. Obaberite praktičnu i stilsku dodatnu opremu iz široke palete koja vam je na raspolaganju.

Istražite dodatnu opremu