Logo jaguar mobile
 • Jaguar F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil objedinjuje sportsko upravljanje i dramatičnu ljepotu sa svakodnevnom praktičnošću i učinkovitošću.

 • Jaguar E‑PACE

  Potpuno novi E‑PACE prvi je Jaguarov kompaktan SUV. Ovaj automobil predstavlja jedinstvenu kombinaciju nenadmašivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljen je I‑PACE Concept: ovo je pregled prvog potpuno električnog Jaguarovog automobila. I‑PACE Concept je ultimativni električni SUV visokih performansi.

 • Jaguar F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi sportski automobil Jaguar.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najučinkovitija i najprofinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikad stvorio.

 • Jaguar XF

  Naglašeno Jaguar. XF uvjerljiv dizajn odvaja ga od gomile.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguar-ova vrhunska limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

F‑PACE PURE

Esencija F‑PACE-a. Jaguarove performanse, agilno upravljanje i praktičnost.
KOMBINIRANE CO2 EMISIJE g/km

Od 126 Manual
Od 134 Automatic

KOMBINIRANA POTROŠNJA GORIVA l/100km

Od 4.8 Manual
Od 5.1 Automatic

F‑PACE Pure spaja inovaciju i raznolikost s uzbudljivom agilnošću sportskog vozila. Nudeći izbor naprednih benzinskih i diesel* motora s automatskim ili manualnim* mjenjačem, na raspolaganju vam je F‑PACE Pure za svaki životni stil.

*Ovisno o tržištu.

Konstruirajte vlastiti automobil

JAGUAR KVALITETA

Kombinirajući suvremen dizajn sa završnom obradom premium kvalitete, izuzetno prostrana unutrašnjost F‑PACE-a PURE opremljena je sjedalima s podešavanjem u 8 smjerova kao standardnom opremom.

TAJNA JE U DETALJIMA

Čim sjednete u F‑PACE PURE, primijetit ćete profinjeno obrađene detalje: od moderne elegancije metalnih obloga pragova s Jaguar natpisom i Gloss Black oblogama vrata do izdašno dimenzioniranog kokpita i udobnih sjedala.

Istražite unutrašnjost

VAŠ UPRAVLJAČKI CENTAR

U središtu F‑PACE-a je Touch informatički sustav opremljen 8" zaslonom na dodir suvremenog grafičkog dizajna i intuitivnih kontrola. Funkcije kao što su audio, klimatizacija i satelitska navigacija* su vam nadohvat ruke.

*Opcijska funkcija (ovisno o tržištu).

Istražite In-Car tehnologiju

VANJSKI STIL

Od upečatljive uspravne prednje maske do mišićavog poklopca motora i naglašenih stražnjih stranica, F‑PACE je SUV visokih performansi koji sadrži DNK sportskog automobila. Njegov osebujni izgled nadopunjen je 18" kotačima od lake legure, Satin Black obrubima prozora i upadljivim Chrome straničnim otvorima za ventilaciju.

Istražite vanjštinu

PURE: SPECIFIKACIJE

Saznajte više o PURE modelu

POGLEDAJTE specifikacije

UČINITE GA SVOJIM

Kreirajte F‑PACE prema vašem životnom stilu. Izaberite praktičnu i stiliziranu dodatnu opremu iz naše široke ponude koja vam je na raspolaganju.

Istražite dodatnu opremu