Logo jaguar mobile
 • Jaguar F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil objedinjuje sportsko upravljanje i dramatičnu ljepotu sa svakodnevnom praktičnošću i učinkovitošću.

 • Jaguar E‑PACE

  Potpuno novi E‑PACE prvi je Jaguarov kompaktan SUV. Ovaj automobil predstavlja jedinstvenu kombinaciju nenadmašivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljen je I‑PACE Concept: ovo je pregled prvog potpuno električnog Jaguarovog automobila. I‑PACE Concept je ultimativni električni SUV visokih performansi.

 • Jaguar F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi sportski automobil Jaguar.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najučinkovitija i najprofinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikad stvorio.

 • Jaguar XF

  Naglašeno Jaguar. XF uvjerljiv dizajn odvaja ga od gomile.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguar-ova vrhunska limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

F‑PACE S

F‑PACE fokusiran na uzbuđenje i performanse
KOMBINIRANE CO2 EMISIJE g/km

Od 159 Automatic

KOMBINIRANA POTROŠNJA GORIVA l/100km

Od 6.0 Automatic

Snaga, napredna dinamika vožnje i sportski luksuz spojeni su u F‑PACE-u kako bi kreirali Jaguar s neodoljivim stilom i sadržajem. Njegov unutrašnji dizajn naglašava značajke performansi ovog Jaguar-a istovremenu pružajući izvanrednu raznovrsnost. Inovativne tehnologije Jaguar koje poboljšavaju svaku vožnju upotpunjavaju ovaj SUV luksuznih performansi.

Konstruirajte vlastiti automobil

DINAMIČNA UNUTRAŠNJOST*

Svaki element u unutrašnjosti F‑PACE-a S - od izbora materijala do jedinstvenog S označavanja-ukazuje da je ovo F‑PACE s performansama u srcu.

MOTORI VISOKIH PERFORMANSI

F‑PACE S nudi izbor od 2 snažna motora. Benzinski motor 3.0 litarski, V6 Supercharged razvija 380KS i 450Nm momenta-postižući 0-100km/h za 5.5 sekundi. Snažni dizelski motor, 3.0 litarski, V6 Turbocharged razvija snagu od 300KS i izuzetan moment od 700Nm. Postiže 0-100km/h za 6.2 sekundi.

POGLEDAJTE SPECIFIKACIJIE

PRILAGODLJIVA I PODESIVA DINAMIKA*

Prilagodljiva dinamika mijenja reakciju F‑PACE-a kako bi se uskladili uvjeti na cesti i vaš stil vožnje. Sustav kontinuirano podešava amortizere kako bi osigurao optimalnu ravnotežu između stabilnosti i udobnosti u svako vrijeme. Inspiriran od F‑TYPE sportskog automobila, sustav prilagodljive dinamike F‑PACE-a omogućava vam podešavanje dinamike ovjesa, pedale gasa, izmjena stupnjeva prijenosa i upravljanja kako bi odgovarali vašim vozačkim potrebama.

Istražite vozne performanse

SNAŽAN STIL

F‑PACE je nepogrešiv na cesti. Njegov vanjski dizajn naglašava mišićave proporcije F‑PACE-a kako bi kreirao oblik koji je izrazito dinamičan, kao i njegova vožnja. Kotači od lake legure od 20", crvena kliješta kočnica i jedinstvena S oznaka uvjeravaju vas da se radi o SUV vozilu sa snagom u svom srcu.

Istražite vanjštinu

SPECIFIKACIJE S MODELA

Saznajte više o S.

POGLEDAJTE specifikacije

UČINITE GA SVOJIM

Prilagodite F‑PACE prema vašem životnom stilu. Obaberite praktičnu i stilsku dodatnu opremu iz široke palete koja vam je na raspolaganju.

Istražite dodatnu opremu