Logo jaguar mobile

Unutrašnjost

U F-TYPE-u vi i vaše vozilo postajete jedno. Svaki aspekt njegove 1+1 konfiguracije je dizajniran da stvori vezu. Omata se oko vas, odvodeći vaše vozačko iskustvo do većih visina.

F-TYPE-ova unutrašnjost prijenosi kombinaciju funkcionalne ergonomije sa sportskim stilom kroz precizno koncipiranim dizajnom kokpita, njegovim jednostavnim kontrolama i jasnim instrumentima.

Unutrašnjost je osvježena kako bi se naglasila rafiniranost, zadržavajući fokus na vozača. Svaki element je ponovno procijenjen. Nova, tanka, lagana sjedala su najveća promijena s Performance sjedalima koja sada nude opcijsko hlađenje. Obnovljeni su i najmanji detalji, kao što su novi detalji konzole i Chrome detalji na vratima i upravljaču, koji naglašavaju osjećaj luksuza.

Kreirajte Vaš F-TYPE
KONTROLE OKRENUTE VOZAČU

KONTROLE OKRENUTE VOZAČU

Instrumenti su jednostavni, jasni i laki za čitati sadržeći dva velika analogna brojčanika-suštinski u sportskom automobilu. Trokraki dizajn upravljača sadrži ključne funkcije za udobnost kontrole. Kod modela s automatskim mjenjačem, ručice iza upravljača omogućavaju vam sekvencijalno biranje brzina s vrhovima prstiju bez odvajanja ruku od upravljača.

PERSONALISATION

S izvanrednom paletom izbora, F-TYPE-ova unutrašnjost nudi mogućnost osobnog izražavanja. Kreirajte vaš unutrašnji stil izborom šavova, materijala i kombinacija boja. Lako je učiniti F-TYPE vašim savršenim sportskim automobilom.

KREIRAJTE VAŠ F-TYPE

LAGANA SJEDALA

Nova sjedala F-TYPE-a Sport i Performance bila su konstruirana imajući u vidu sportske automobile. Lakša struktura od magnezija smanjuje težinu za više od 8kg* u odnosu na modele prethodne generacije. Njihova oblikovana forma zauzima manje prostora, omogućavajući veći izbor pozicija za sjedenje. Performance sjedala omogućavaju povećano bočno držanje za vrijeme dinamične vožnje i opciju hlađenja za veću udobnost.

*Uporedno smanjena težina za Performance sjedala.

Pogledajte film
PRILAGODLJIVO AMBIJETALNO OSVJETLJENJE

PRILAGODLJIVO AMBIJETALNO OSVJETLJENJE

Stisnite Start dugme i unutrašnjost F-TYPE-a oživljava bogatstvom boja. Prilagodljivo ambijentalno osvjetljenje pruža još veću personalizaciju izborom Phosphor Blue, Pale Blue, White, Coral ili Red boja koje odgovaraju vašem raspoloženju ili stilu. Aktivirajte Dynamic Mode način i osvjetljenje se dramatično mijenja u Red kod ručica na vratima, na središnjoj konzoli i instrument ploči.

PRTLJAŽNIK

PRTLJAŽNIK

Dizajnirali smo prtljažnik F-TYPE-a Coupé na način kako bismo stvorili sportski automobil koji će odgovarati svim životnim stilovima. Njegov prtljažnik se može usporediti s nekim dobro znanim obiteljskim vozilima-do 408 litara. Za bolji pristup, vrata prtljažnika se mogu otvoriti ili zatvoriti dodirom na dugme s opcijskim električnim otvaranjem*.

*Samo kod Coupé modela.