Logo jaguar mobile

F-TYPE R CONVERTIBLE

Više snage. Više dinamičke sposobnosti. Više uzbuđenja. F-TYPE R je sportski automobil koji je napredniji, senzualniji i uzbudljiviji.
MAKSIMALNA SNAGA

550KS

UBRZANJE OD

4.1 sekundi 0-100km/h

MAKSIMALNA BRZINA

300km/h

F-TYPE R opremljen je Jaguar-ovim nevjerojatnim 5.0 litarskim V8 550KS Supercharged motorom s 680Nm okretnog momenta koji ubrzava od 0-100km/h za 4.1 sekundi. S njegovim snažnom kombinacijom snage, performansi i upravljanja, F-TYPE R je spreman za gotovo sve uvjete vožnje.

Istražite COUPÉ Kreirajte Vaš Vlastiti

UNUTRAŠNJI STIL

Unutrašnjost F-TYPE-a R naglašava intenzitet 1+1 iskustva. R oznake daju vozilu jedinstvenu osobnost i uključuju Linear Vee Aluminium središnju konzolu s R oznakom. Uživajte u premium koži s dvostrukim šivanjem i, za više bočnog držanja za vrijeme entuzijastične vožnje, oblikovanim Performance sjedalima s R oznakama na naslonima za glavu.

POVEZANA VOŽNJA

F-TYPE R je opremljen Adaptive Dynamics i Torque Vectoring sustavima koji funkcioniraju u suradnji s Electronic Active Differential sustavom. Ovi sustavi se nadopunjavaju kako bi optimizirali pogon i prolazak kroz zavoje, istovremeno smanjujući podupravljivost.

Istražite performanse vožnje

UPEČATLJIV IZGLED

Jedinstveni snažan oblik i lijepo dizajnirani detalji F-TYPE-a R čine ga pravim automobilom sportskih performansi. Ovaj model posjeduje oblikovani uzdignuti poklopac motora s otvorima ventilacije u boji karoserije, spoljne četverostruke cijevi ispuha i impresivne 20" kotače od lake legure kao završni detalj.

Istažite vanjštinu

VRHUNSKE PERFORMANSE

F-TYPE R cijelosno koristi prednosti izrazito čvrste karoserije F-TYPE-a. Njena čvrstoća ne samo da pruža savršenu platformu za naš pogon na sve kotače s Intelligent Driveline Dynamics sustavom kako bi pružio izvrstan pogon, nego također nadopunjava poboljšanja ovjesa da bi omogućili nevjerojatno držanje ceste. Skupa, omogućavaju da F-TYPE R u potpunosti iskoristi ogromnu snagu svog 5.0 litarskog V8 550KS Supercharged motora.

Istražite tehnologiju motora

PERSONALIZIRAJTE VAŠ F-TYPE

Učinite vaš F-TYPE samo vašim. Odaberite boju karoserije i krova-i kotača kako biste ih nadopunili. Skrojite vaš osobni unutrašnji stil, specificirajući vaša idealna sjedala, tkanine i kombinacije boja. Pomoću Jaguar-ove izvanredne kolekcije opcija, paketa i dodatne opreme, vaš F-TYPE postaje istinski poseban.

Kreirajte Vaš Vlastiti F-TYPE