Logo jaguar mobile

F-TYPE R-DYNAMIC CONVERTIBLE

R-Dynamic paket naglašava F-TYPE-ovu uvjerljivu pojavu sa svojim snažnim, osebujnim stilom.
MAKSIMALNA SNAGA

380KS

UBRZANJE OD

4,9 sekundi 0-100km/h

MAKSIMALNA BRZINA

275km/h

Neka F-TYPE R-Dynamic probudi vaše osjećaje. Ovaj model povećava uzbuđenje s naglašenim stilom, širim kotačima od lake legure, snažnim LED prednjim svjetlima i promjenjivim aktivnim ispuhom.

Istražite COUPÉ Kreirajte Vaš Vlastiti

UNUTRAŠNJI STIL

F-TYPE R-Dynamic opremljen je Sport sjedalima sa zrnatom kožom i antilop umjetcima, R-Dynamic oznakama na oblogama pragova i središnjom konzolom u Delta Aluminium izvedbi.

Slika pokazuje opcijske značajke koje nisu dio standardne opreme.

POVEZANA VOŽNJA

Ovaj model pruža preciznu, povezanu vožnju zahvaljujući ovjesom s dvostrukim vilicama, električnim servo upravljačem i izborom snažnih motora. S ovim modelom, stražnji pogon ili pogon na sve kotače i manualni ili automatski mjenjač su vam na raspolaganju, ovisno o vašem izboru motora.

Istražite performanse vožnje

SMION DIZAJN

Karakterističan stil karoserije F-TYPE-a R-Dynamic nadovezuje se osebujnoj formi F-TYPE-a kako bi stvorio nezaobilaznu pojavu. Širi kotači od lake legure, Gloss Black detalji i tanki, snažna LED prednja svjetla nadopunjavaju izgled.

Istražite vanjštinu

VRHUNSKE PERFORMANSE

Kod ovog modela dostupna su dva motora. 3.0 litarski V6 motor s 340KS Supercharged motor koji je razvijen za prava uzbuđenja, vodi vas od 0-100km/h za kratkih 5.3 sekundi i do maksimalne brzine od 260km/h. 3.0 litarski V6 motor od 380KS razvija 460Nm momenta za još snažnije performanse i od 0-100km/h ubrzava za kratkih 4.9 sekundi.

Istražite tehnologiju motora

PERSONALIZIRAJTE VAŠ F-TYPE

Učinite vaš F-TYPE samo vašim. Odaberite boju karoserije i krova-i kotača kako biste ih nadopunili. Skrojite vaš osobni unutrašnji stil, specificirajući vaša idealna sjedala, tkanine i kombinacije boja. Pomoću Jaguar-ove izvanredne kolekcije opcija, paketa i dodatne opreme, vaš F-TYPE postaje istinski poseban.

Kreirajte Vaš Vlastiti F-TYPE