Logo jaguar mobile
 • Jaguar F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil objedinjuje sportsko upravljanje i dramatičnu ljepotu sa svakodnevnom praktičnošću i učinkovitošću.

 • Jaguar E‑PACE

  Potpuno novi E‑PACE prvi je Jaguarov kompaktan SUV. Ovaj automobil predstavlja jedinstvenu kombinaciju nenadmašivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljen je I‑PACE Concept: ovo je pregled prvog potpuno električnog Jaguarovog automobila. I‑PACE Concept je ultimativni električni SUV visokih performansi.

 • Jaguar F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi sportski automobil Jaguar.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najučinkovitija i najprofinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikad stvorio.

 • Jaguar XF

  Naglašeno Jaguar. XF uvjerljiv dizajn odvaja ga od gomile.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguar-ova vrhunska limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

UNUTRAŠNJOST

F‑PACE-ova unutrašnjost spaja eleganciju i sportski izgled kako bi kreirali najsuvremeniji moderni dizajn.

U VOZAČKOM SJEDALU

F‑PACE ima široku paletu ručno šivane kože i sofisticiranih završnih obrada. Ovi premium materijali daju F‑PACE-u jedan od najopsežnijih izbora interijera u klasi. Ovo je vaša savršena prilika da kreirate prostor koji odražava vaš osobni stil.

Kreirajte Vaš Vlastiti

SPORTSKI LUKSUZ

F‑PACE-ova unutrašnjost vas pozdravlja sofisticiranošću i naglašenim sportskim stilom. Izaberite od palete luksuznih boja i materijala.

KVALITETA I IZRADA

F‑PACE ima jedan od najopsežnijih izbora interijera u svojoj klasi. Interijeri se sastoje od moderne britanske izrade, ručno izabranih premium materijala, mekane kože i sofisticiranih završnih obrada.

AMBIENTALNO UNUTARNJE OSVETLJENJE

AMBIENTALNO UNUTARNJE OSVETLJENJE

Možete dovesti personalizaciju do slijedeće razine koristeći opciju podesivog ambietalnog osvetljenja** koje stvara bogati vizalni učinak i srdačno, opuštajuće ozračje za sve putnike. Sustav naglašava najfinije unutarnje dizajnerske detalje sa mekanim snopovima svjetlosti u deset različitih boja. F‑PACE može stvoriti ambient koji odgovara svakom vašem raspoloženju.

**Dostupnost i ugradnja ovisi o tržištu

PROSTOR ODOSTRAGA

PROSTOR ODOSTRAGA

U stražnjem dijelu, prostor za noge i koljena je 945mm i 65mm. Ima mjesta za komforno sjedenje troje odraslih ljudi, dok zadnja sjedala posjeduju električno podešavanje nagiba-savršena pozicija sjedala je samo na dodir dugmeta daleko.

PANORAMSKI KROV

PANORAMSKI KROV

Odaberite jedan od naših opcijskih panoramskih kliznih krovova*, nepomičnog ili kliznog, da bi napunili vašu unutrašnjost F‑PACE-a svjetlom i osjećajem prostornosti. Za veću privatnost i da bi smanjili prekomjerno grijanje na jakom suncu, svaki panoramski krov je snabdeven električnim zastorom kao standardnom opcijom.

*Ugradnja panoramskog krova ovisi o tržištu i modelu