Logo jaguar mobile

F-PACE

Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil objedinjuje sportsko upravljanje i dramatičnu ljepotu sa svakodnevnom praktičnošću i učinkovitošću.
CO2 EMISIJE g/km

niskih 126 s manualnim mjenjačem
niskih 134 s automatskim mjenjačem

POTROŠNJA GORIVA l/100km

od 4,8 s manualnim mjenjačem
od 5,1 s automatskim mjenjačem

F-PACE je SUV performansi koji kombinira maksimalno uzbudljivu vožnju sa efikašnošću.Tehnološki napredan do srži, F-PACE vas čuva, povezuje i zabavlja. Sposoban je za svaku cestu i ima kapacitet za svaki dan. F-PACE je Jaguar za vas, Jaguar za vašu obitelj.

KREIRAJTE VAŠ VLASTITI Naručite se na testnu vožnu Preuzmite brošuru

Pobjednik izbora za Svjetski auto godine 2017

Žiri sastavljen od 72 auto-novinara iz 24 zemlje je donio jednoglasnu odluku - Jaguar F-PACE je osvojio prestižne nagrade za Svjetski auto godine i Najbolji dizajn godine na izboru "2017 World Car Awards" održanom u New Yorku. Jaguar F-PACE je tek drugi model u povijesti koje je osvojilo dvostruku krunu te se time broj priznanja popeo na ukupno 34 nagrade. Ukoliko tražite luksuzni SUV vrhunskih performansi s dizajnom koji osvaja, ne tražite dalje jer F-PACE je pravi izbor za vas.

DNK SPORTSKOG AUTOMOBILA

Inspiriran od F-TYPE-a, Jaguar F-PACE je SUV performansi koji ima DNK sportskog automobila.Od izbočenja na poklopcu motora do naglašenih stražnjih bokova, njegov snažni izgled čini ga prepoznatljivim i za njim se okreću glave na cesti. F-PACE ponovno izumljuje energiju, snagu i čistoću oblika F-TYPE-a.

Istražite vanjštinu

SNAGA I UČINKOVITOST

Istražite široku paletu F-PACE motora. Ona sadrži 2.0 litarski 4 cilindrični 250KS Turbocharged Petrol, 3.0 litarski V6 380KS Supercharged Petrol, i učinkoviti 2.0 litarski 4 cilindrični 163KS Turbocharged Diesel motor, koji može postići do 4.6l/100km i kombiniranu CO2 emisiju od niskih 122g/km.*

*Potrošnja goriva/emisije mogu varirati ovisno o dimenziji guma.

Istražite vozne performanse

PRAKTIČNOST I PROSTOR

F-PACE posjeduje vodeći u klasi kapacitet prtljažnika od 350 litara* i raznovrsno 40:20:40 preklapanje stražnjih sjedala.

*Ispod stražnje police i s ugrađenim sustavom za popravak guma. 508 litara s manjim rezervnim kotačem. 463 litara s normalnim rezervnim kotačem.

Istražite unutrašnjost

TEHNOLOGIJA U VOZILU (IN-CAR TECHNOLOGY)

F-PACE vam nudi vrhunsku tehnologiju, kao što su zaslon na vjetrobranskom staklu (Head-up Display) i ključ aktivnosti (Activity Key), kao i napredne sustave sa pomoć vozaču kako bi svako putovanje bilo lakše i opuštenije. Tu spada napredni InControl multimedijski sustav, koji vas zabavlja i koji vam omogućava stalnu vezu s vanjskim svijetom.

Istražite In-Car tehnologiju
Play

GLEDAJTE KAKO F-PACE UZBUĐUJE VAŠA OSJETILA

Kada senzacionalne performanse sretnu dramatičan izgled, rezultat je čisto uzbuđenje. Dodajte svakodnevu praktičnost i dobiti ćete F-PACE, Jaguar-ov SUV.

Istražite vozne performanse
F-PACE ZA BIZNIS

F-PACE ZA BIZNIS

F-PACE vozaču nudi jedinstvenu kombinaciju svakodnevne praktičnosti, impresivnu učinkovitost i osebujan, sportski stil.

F-PACE-ove tehnologije malog trenja, lagana karoserija i vrhunska aerodinamika pomažu u postizanju niskih CO2 emisija i izvrsnih ušteda u potrošnji goriva- sve to doprinosi konkurentnim ukupnim troškovima posjedovanja.

K tomu dodajte sav prostor koji trebate za svaki aspekt vašeg poslovnog i privatnog života, F-PACE je savršeni dodatak svake flote vozila.

GAMA F-PACE MODELA

Pregledajte F-PACE modele i otkrijte vašu savršenu kombinaciju performansi, stila i praktičnosti.

ODABERITE VAŠ MODEL

F-PACE PURE

Suština F-PACE-a. Produhovljene performanse,agilno upravljanje i praktičnost.

F-PACE PRESTIGE

Dodatni luksuz sa lijepom unutrašnjošću, uključujući kožni interijer.

F-PACE PORTFOLIO

Vrh F-PACE luksuza-elegantan, sofisticiran i sa mnoštvom vrhunske tehnologije.

F-PACE R-SPORT

Uvjerljiv sportski stil sa vanjskim sportskom paketom i posebnim sportskim sjedalima.

F-PACE S

Za kompletne sportske performanse, izaberite između 3.0 litarskog V6 300KS Turbocharged Diesel motora ili 3.0 litarskog V6 380KS Supercharged benziskog motora.