• Jaguar F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil objedinjuje sportsko upravljanje i dramatičnu ljepotu sa svakodnevnom praktičnošću i učinkovitošću.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE prvi je Jaguarov kompaktan SUV. Ovaj automobil predstavlja jedinstvenu kombinaciju nenadmašivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljen je I‑PACE Concept: ovo je pregled prvog potpuno električnog Jaguarovog automobila. I‑PACE Concept je ultimativni električni SUV visokih performansi.

 • Jaguar F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi sportski automobil Jaguar.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najučinkovitija i najprofinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikad stvorio.

 • Jaguar XF

  Naglašeno Jaguar. XF uvjerljiv dizajn odvaja ga od gomile.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguar-ova vrhunska limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

I‑PACE CONCEPT: DIZAJN

Prije svega, on je pravi Jaguar: I‑PACE Concept predstavlja pionira u budućnosti električnih vozila.

Kada dizajnirate električna vozila, možete zaboraviti sva pravila. I‑PACE Concept je upadljiv obris Jaguara u budućnosti.

I JA ŽELIM JEDNOG OBAVIJESTITE ME
DRAMATIČAN STIL

DRAMATIČAN STIL

"Izazov je bio dizajnirati i konstruirati električno vozilo koje je prepoznatljiv i nezamjenjiv Jaguar - vozilo koje će dokazati da električno vozilo može biti pogodno vozaču i uzbuditi osjetila."

Ian Callum, direktor dizajna

AERODINAMIČKI ZADIVLJUJUĆ

Dramatičan, osebujan izgled I‑PACE Concepta s aerodinamičkom izbočinom na poklopcu motora, kvakama vrata na uvlačenje i naglašenim usisnicima zraka povećava autonomiju električnog vozila i pridonosi učinkovitom klizanju kroz zrak.

POGLEDAJTE GALERIJU

DOSTUPAN OD DRUGE POLOVICE 2018.

Ostanite u tijeku s najnovijim informacijama o I‑PACE Conceptu prije konačnog otkrivanja krajem 2017. Želite li biti među prvima koji će imati I‑PACE kada bude dostupan u drugoj polovici 2018.? Obavijestite nas i povezat ćemo vas s vašim najbližim prodavačem.

I JA ŽELIM JEDNOG

OBAVIJESTITE ME

DOJMLJIV I SOFISTICIRAN

S unutrašnjošću koja je istovremeno sportska i luksuzna zahvaljujući izvrsnim materijalima i naprednoj tehnologiji, I‑PACE Concept pruža osjećaj uzbuđenja od trenutka kad otvorite vrata. Njegova fluidna središnja konzola i panoramski krov kreiraju svjetlu i prozračnu unutrašnjost koja naglašava njegovu izvanrednu unutrašnju opremu.

POGLEDAJTE GALERIJU
PROSTRANA I PRAKTIČNA UNUTRAŠNJOST

PROSTRANA I PRAKTIČNA UNUTRAŠNJOST

Kod električnih vozila nema potrebe za motorom s unutrašnjim izgaranjem i tunelom transmisije. Prostrana unutrašnjost i dulji međuosovinski razmak modela I‑PACE Concept omogućavaju luksuzni prostor za noge za 5 odraslih osoba i mnoštvo inovativnih rješenja za odlaganje prtljage i drugih potrepština.

Slike prikazuju vozilo I‑PACE Concept. Proizvedeno vozilo može se razlikovati u završnom izgledu, detaljima i postavi vozačkih kontrola. Sve vrijednosti za ubrzanje, snagu, brzinu, autonomiju i punjenje su pretpostavke proizvođača utemeljene na informacijama dostupnima za vrijeme objave. Proizvedena vozila bit će testirana i certificirana prije prodaje, a službeni podaci objavit će se prije ikakve narudžbe od strane kupaca.

Prikazan koncept vozila, detalji proizvedenog vozila mogu se razlikovati.