Logo jaguar mobile

I-PACE CONCEPT: DIZAJN

Prije svega, on je pravi Jaguar: I-PACE Concept predstavlja pionira u budućnosti električnih vozila.

Kada dizajnirate električna vozila, možete zaboraviti sva pravila. I-PACE Concept je upadljiv obris Jaguara u budućnosti.

I JA ŽELIM JEDNOG OBAVIJESTITE ME
DRAMATIČAN STIL

DRAMATIČAN STIL

"Izazov je bio dizajnirati i konstruirati električno vozilo koje je prepoznatljiv i nezamjenjiv Jaguar - vozilo koje će dokazati da električno vozilo može biti pogodno vozaču i uzbuditi osjetila."

Ian Callum, direktor dizajna

AERODINAMIČKI ZADIVLJUJUĆ

Dramatičan, osebujan izgled I-PACE Concepta s aerodinamičkom izbočinom na poklopcu motora, kvakama vrata na uvlačenje i naglašenim usisnicima zraka povećava autonomiju električnog vozila i pridonosi učinkovitom klizanju kroz zrak.

POGLEDAJTE GALERIJU

DOSTUPAN OD DRUGE POLOVICE 2018.

Ostanite u tijeku s najnovijim informacijama o I-PACE Conceptu prije konačnog otkrivanja krajem 2017. Želite li biti među prvima koji će imati I-PACE kada bude dostupan u drugoj polovici 2018.? Obavijestite nas i povezat ćemo vas s vašim najbližim prodavačem.

I JA ŽELIM JEDNOG

OBAVIJESTITE ME

DOJMLJIV I SOFISTICIRAN

S unutrašnjošću koja je istovremeno sportska i luksuzna zahvaljujući izvrsnim materijalima i naprednoj tehnologiji, I-PACE Concept pruža osjećaj uzbuđenja od trenutka kad otvorite vrata. Njegova fluidna središnja konzola i panoramski krov kreiraju svjetlu i prozračnu unutrašnjost koja naglašava njegovu izvanrednu unutrašnju opremu.

POGLEDAJTE GALERIJU
PROSTRANA I PRAKTIČNA UNUTRAŠNJOST

PROSTRANA I PRAKTIČNA UNUTRAŠNJOST

Kod električnih vozila nema potrebe za motorom s unutrašnjim izgaranjem i tunelom transmisije. Prostrana unutrašnjost i dulji međuosovinski razmak modela I-PACE Concept omogućavaju luksuzni prostor za noge za 5 odraslih osoba i mnoštvo inovativnih rješenja za odlaganje prtljage i drugih potrepština.

Slike prikazuju vozilo I-PACE Concept. Proizvedeno vozilo može se razlikovati u završnom izgledu, detaljima i postavi vozačkih kontrola. Sve vrijednosti za ubrzanje, snagu, brzinu, autonomiju i punjenje su pretpostavke proizvođača utemeljene na informacijama dostupnima za vrijeme objave. Proizvedena vozila bit će testirana i certificirana prije prodaje, a službeni podaci objavit će se prije ikakve narudžbe od strane kupaca.

Prikazan koncept vozila, detalji proizvedenog vozila mogu se razlikovati.