Logo jaguar mobile
Play

UNUTRAŠNJI DIZAJN

I-PACE ponovno definira klasičnu ravnotežu Jaguara između fokusiranog sportskog automobila i luksuzne izrade.

Neprimjetno integrirana tehnologija, bogatstvo prostora i izvanredna tišina. Unutrašnji dizajn je čist i jednostavan, sa značajkama na dodir i glatkim linijama.

Kreirajte vlastiti automobil

LUKSUZNA ATMOSFERA

Širom unutrašnjosti, prekrasni ručno izrađeni detalji potvrđuju luksuznu atmosferu interijera. Okružuje vas bogata, čvrsta završna obrada i fino kontrastno dvostruko šivanje - sve to upotpunjuje nenadmašivu sofisticiranost.

Play

SKRIVENI PROSTOR

I-PACE opremljen je uzdignutom središnjom konzolom u srcu unutrašnjosti. Ovaj jedinstveni, podupreni dizajn daje vam trenutni dojam o prostornosti I-PACEa u trenutku kada otvorite vrata.

ISTRAŽITE PRAKTIČNOST
SPORTSKA SJEDALA

SPORTSKA SJEDALA

Dostupna u više materijala i boja, stručno dizajnirana sportska sjedala I-PACEa drže vas i podupiru u svakom zavoju. Posjeduju funkcije grijanja i hlađenja za veću udobnost.

SJEDALA VISOKIH PERFORMANSI

SJEDALA VISOKIH PERFORMANSI

Optional Performance sjedala konstruirana su imajući u vidu sportske automobile. Izrađena od najfinijih materijala, pružaju povećano bočno držanje za vrijeme dinamične vožnje.

TIHA RAFINIRANOST

TIHA RAFINIRANOST

Unutrašnjost je sveta u odnosu na vanjski svijet. Za izvanrednu rafiniranost, sofisticirana zaštita motora smanjuje zvuk dok naglašeni vanjski dizajn smanjuje buku vjetra.

Play

AKUSTIČNA LAMINIRANA STAKLA

I-PACE pruža rafiniranu, tihu vožnju. Kako bi održali unutrašnjost tihom, prednji prozori i vjetrobransko staklo I-PACEa izrađeni su od akustičnog laminiranog stakla, smanjujući buku koja ulazi u unutrašnjost izvana.

PRIPREMA ZRAKA U UNUTRAŠNJOSTI

PRIPREMA ZRAKA U UNUTRAŠNJOSTI

Ugrijte ili ohladite unutrašnjost I-PACEa koristeći zaslon na dodir ili na daljinu, pomoću aplikacije na pametnom telefonu, kako biste osigurali da je vozilo na vašoj željenoj temperaturi prije nego što uđete u njega. Pomoću pripreme zraka u unutrašnjosti I-PACEa za vrijeme punjenja, idealna temperatura je postignuta bez trošenja snage baterije, čuvajući autonomiju vozila.

IONIZACIJA ZRAKA U UNUTRAŠNJOSTI

IONIZACIJA ZRAKA U UNUTRAŠNJOSTI

I-PACE nudi ionizacijski sustav koji poboljšava kvalitetu zraka. Cabin Air Ionisation sustav neutralizira mirise i smanjuje koncentraciju bakterija i zagađenja za ugodnije i zdravije okruženje u unutrašnjosti.

Pronađite vašu vlastitu elektrificirajuću kombinaciju Jaguar performansi, tehnologije i stila.

KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL