• Jaguar F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil objedinjuje sportsko upravljanje i dramatičnu ljepotu sa svakodnevnom praktičnošću i učinkovitošću.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE prvi je Jaguarov kompaktan SUV. Ovaj automobil predstavlja jedinstvenu kombinaciju nenadmašivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljen je I‑PACE Concept: ovo je pregled prvog potpuno električnog Jaguarovog automobila. I‑PACE Concept je ultimativni električni SUV visokih performansi.

 • Jaguar F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi sportski automobil Jaguar.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najučinkovitija i najprofinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikad stvorio.

 • Jaguar XF

  Naglašeno Jaguar. XF uvjerljiv dizajn odvaja ga od gomile.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguar-ova vrhunska limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

Play

ELEKTRIČNE PERFORMANSE

Uzbudljiva Jaguarova snaga i dinamika s nultom emisijom - sve što biste očekivali od jednog potpuno električnog SUV-vozila visokih performansi.

Više od osamdeset godina Jaguar je kreirao vozila koja uzbuđuju osjetila. Električni pogon to ne mijenja, samo daje više mogućnosti stvaranju osebujnih performansi po kojima smo poznati.

Kreirajte vlastiti automobil

JAGUAR DINAMIKA

Pogon I‑PACE-a omogućava 400 KS i 700 Nm trenutno iskoristivog okretnog momenta. S ugrađenim pogonom na sve kotače, I-PACE ubrzava 0-100km/h za 4.8 sekundi.

BATERIJA

BATERIJA

Baterija I-PACE-a od 90kWh dizajnirana je za dugo trajanje i podržava produljene periode neprekidne maksimalne snage. Pozicija baterije u podnici vozila omogućava niski centar gravitacije, prirodno poboljšavajući dinamiku vozila, čineći I-PACE istinskim vozačkim automobilom.

MOTORI

MOTORI

I‑PACE je pogonjen s dva sinkrona električna motora sa stalnim magnetima, integriranima u prednju i stražnju os. Ovi motori omogućavaju 400 KS i 700 Nm trenutno iskoristivog okretnog momenta. S ugrađenim pogonom na sve kotače, I-PACE ubrzava 0-100km/h za 4.8 sekundi.

TRANSMISIJA

TRANSMISIJA

Baterija I-PACE-a od 90kWh dizajnirana je za dugo trajanje i podržava produljene periode neprekidne maksimalne snage. Pozicija baterije u podnici vozila omogućava niski centar gravitacije, prirodno poboljšavajući dinamiku vozila i čineći I-PACE istinskim vozačkim automobilom.

TORQUE VECTORING BY BRAKING

TORQUE VECTORING BY BRAKING

Poboljšavajući agilnost sportskog vozila za veće pouzdanje vozača, sustav Torque Vectoring by Braking omogućava kontrolirano neovisno kočenje pojednih unutrašnjih prednjih ili stražnjih kotača kako bi pomogao silama okretnog momenta koje djeluju na vozilo. U većini slučajeva veći pritisak kočenja primijenjen je na stražnjem unutrašnjem kotaču jer to povećava sposobnost upravljanja, dok prednji unutrašnji kotač koči za veću učinkovitost i rafiniranost.

AKTIVNI ZRAČNI OVJES

AKTIVNI ZRAČNI OVJES

Smanjena visina između tla i vozila poboljšava aerodinamičke performanse i autonomiju. Opcijski sustav aktivnog zračnog ovjesa I-PACE-a automatski spušta vozilo za 10 mm prilikom produljene vožnje brzinom većom od 105 km/h.

ADAPTIVE DYNAMICS

ADAPTIVE DYNAMICS

Sustav Adaptive Dynamics omogućava preciznu dinamiku i udobnu, luksuznu vožnju praćenjem kretnji vozila do 500 puta u sekundi. Sustav kontinuirano analizira ubrzanje, upravljanje, aktivnosti pedala gasa i kočnica i podešavanje elektronski kontroliranih amortizera kako bi optimizirao podešavanje ovjesa, omogućavajući u svako vrijeme optimalni omjer udobnosti, rafiniranosti i agilnosti.

CONFIGURABLE DYNAMICS

CONFIGURABLE DYNAMICS

Kada je ugrađen sustav Adaptive Dynamics, sustav Configurable Dynamics omogućava vam personalizaciju osjetljivosti gasa, težinu upravljača i tvrdoću ovjesa I-PACE-a. Odaberite Dynamic način vožnje kako biste oživjeli I-PACE-ov sportski karakter.

Play

POGON NA SVE KOTAČE

I-PACE omogućava vožnju na svim podlogama i u svim vremenskim uvjetima. Reakcija snage i momenta je trenutačna i električni motori mogu se neovisno o tome prilagoditi vozačevim zahtjevima, uvjetima na cesti i raspoloživom prianjanju.

ADAPTIVE SURFACE RESPONSE

ADAPTIVE SURFACE RESPONSE

Bazirajući se na našem iskustvu bez premca sa sustavima pogona na sve kotače, sustav Adaptive Surface Response (AdSR) kontinuirano nadzire okruženje vozila i primjenjuje odgovarajuće podešavanje motora i kočnica. Jednom aktiviran, AdSR sustav funkcionira pri svim brzinama kako bi vas podržao u lošim vremenskim uvjetima i na zahtjevnim podlogama.

ALL SURFACE PROGRESS CONTROL

ALL SURFACE PROGRESS CONTROL

All Surface Progress Control je vrhunski sustav koji omogućava postavljanje i održavanje konstantne brzine u zahtjevnim uvjetima kao što su klizave podloge. Funkcionira između 3.6km/h i 30km/h, omogućavajući vam da zadržite potpunu koncentraciju na cestu ispred vas.

LOW TRACTION LAUNCH

LOW TRACTION LAUNCH

Pružajući vam optimalnu kontrolu okretnog momenta prilikom kretanja iz mjesta, Low Traction Launch poboljšava sposobnosti u klizavim uvjetima kao što su vlažna trava, snijeg i led. Sustav ostaje aktivan do postizanja brzine od 30km/h - kada se I-PACE neprimjetno vraća u odabrani način vožnje.

POBOLJŠANA REGENERACIJA KOČENJA

POBOLJŠANA REGENERACIJA KOČENJA

Kako bi povećao autonomiju, I-PACE koristi sustav poboljšane regeneracije kočenja koji skuplja gotovo svu energiju kočenja. Kada podignete svoju nogu s pedale gasa, sustav omogućava regenerativno kočenje, ugodno usporavajući I-PACE i pretvarajući generiranu snagu kako bi optimizirao autonomiju baterije.

KOČENJE PRILIKOM GUSTOG PROMETA

KOČENJE PRILIKOM GUSTOG PROMETA

Vožnja u gustom prometu je jednostavna - pomoću zaslona na dodir u I-PACE-u možete podići razinu regenerativnog kočenja. Odgovarajuće povećanje prilikom usporavanja znači da je u stani - kreni prometu puno veća kontrola brzine vozila korištenjem samo pedale gasa.

AKTIVNA KRILCA

AKTIVNA KRILCA

Kako bi se postigao optimalni balans između hlađenja i aerodinamike, aktivna se krilca otvaraju kada je potrebno hlađenje baterije, a zatvaraju kada to nije potrebno kako bi poboljšala strujanje zraka.

Play

PUMPA TOPLINE

Kako bi se postigao optimalni balans između hlađenja i aerodinamike, aktivna se krilca otvaraju kada je potrebno hlađenje baterije, a zatvaraju kada to nije potrebno kako bi poboljšala strujanje zraka.

Pronađite vašu vlastitu elektrificirajuću kombinaciju Jaguar performansi, tehnologije i stila.

Kreirajte vlastiti automobil