UNUTRAŠNJOST

Unutrašnjost F‑PACE-a spaja eleganciju i sportske značajke da bi kreirali najmoderniji suvremeni dizajn.

POGLEDAJTE VIDEO

Vozila prikazana u filmovima možda nisu točna reprezentacija nedavnih nadogradnji i poboljšanja. Za najnovije specifikacije obratite se lokalnom Jaguar zastupniku.

USPOREDITE NAŠA VOZILA
Dodajte do tri modela za upoređivanje
REZERVIRAJTE TESTNU VOŽNJU
Organizirajte cestovnu testnu vožnju pomoću vašeg najbližeg zastupnika
PREUZMITE BROŠURU
Doznajte više o Jaguar vozilima
PRONAĐITE ZASTUPNIKA
Pronađite Jaguar zastupnika u vašoj blizini
U VOZAČKOM SJEDALU

Odaberite opcijska Performance sjedala obložena perforiranom zrnatom kožom1 kako bi naglasili osjećaj sportskog automobila. Opremljen podesivim bočnim podupiračima da bi vas čvrsto držali na mjestu, oni pružaju još više bočnog držanja. Kod F‑PACE-a SVR, Performance sjedala obložena su perforiranom Windsor kožom, uzorkom romba i utisnutim SVR logotipom na naslonima za glavu.

KREIRAJTE VAŠ VLASTITI
UNUTRAŠNJOST F‑PACE-A SVR

Unutrašnjost F‑PACE-a SVR, s Performance sjedalima, postavlja vozača i putnike u središtu pozornosti.

UNUTRAŠNJI STIL
PERFORMANSE

Light Oyster/Ebony, s uzorkom romba, perforirana Windsor koža Performance sjedala2.

LUKSUZ

Siena Tan perforirana Windsor kožna sjedala dostupna su kod Portfolio modela.

SPORT

Ebony/Pimento sportska sjedala od zrnate kože dostupna su kod modela R-Sport.

IZVEDBE
F‑PACE 300 SPORT
NOVI F‑PACE 300 SPORT

Yellow kontrastno šivanje prostire se diljem unutrašnjosti F‑PACE 300 SPORT, u kombinaciji s aluminijskim ručicama mjenjača kako bi omogućio spoj premium tonova i sportske namjere. Oznake na naslonima za glavu i upravljaču pokazuju 300 SPORT oznaku, označavajući individualnost vozila.

POGLEDAJTE GALERIJU
F‑PACE CHEQUERED FLAG
NOVI F‑PACE CHEQUERED FLAG

Odvažna, kožna unutrašnjost R-SPORTA nadopunjena je Meshed Aluminium obradom umetaka i metalnim oblogama pragova s F‑PACE Chequered Flag oznakama. Odaberite između dvaju impresivnih opcija boja za vaše okruženje: Ebony i Pimento, ili Ebony s Light Oyster kontrastnim šivanjem.

POGLEDAJTE GALERIJU
UNUTRAŠNJE ZNAČAJKE

Sa širokom paletom raspoloživih opcija i prostorom da stavite vaš znak, možete još više personalizirati vaš F‑PACE.

CONFIGURABLE AMBIENT INTERIOR LIGHTING
Podignite personalizaciju do sljedeće razine opcijskim Configurable Ambient Interior Lighting3 sustavom koji stvara bogati vizualni učinak i ugodnu, opuštajuću atmosferu za sve putnike. Sustav naglašava najfinije unutrašnje dizajnerske detalje s nježnim svjetlom u pomoću deset različitih boja na raspolaganju. F‑PACE može stvoriti ambijent koji odgovara svakom vašem raspoloženju.
STRAŽNJI PROSTOR
Otraga, prostor za noge i koljena je odgovarajuće 944mm i 65mm. Na raspolaganju je dovoljno prostora za troje odraslih da skupa udobno sjede, dok stražnja sjedala su također opremljena električnim nagibom naslona4 - savršena pozicija sjedala je samo dodir dugmeta od vas.

Vozila prikazana u filmovima možda nisu točna reprezentacija nedavnih nadogradnji i poboljšanja. Za najnovije specifikacije obratite se lokalnom Jaguar zastupniku
POGLEDAJTE VIDEO
yt:_BepWtrvQK8
PANORAMSKI KROV
Odaberite jedan od naših opcijskih panoramskih staklenih krovova5, nepomičnog ili kliznog, kako bi ispunio unutrašnjost vašeg F‑PACE-a svjetlošću i naglasio osjećaj prostornosti. Za veću privatnost i kako bi smanjio prekomjerno grijanje na jakom suncu, svaki panoramski krov je opremljen sa standardnim električnim zastorom.

Jaguar F‑PACE je SUV performansi koji spaja uzbudljivu vožnju s praktičnošću i učinkovitošću. Kreirajte vaš savršeni F‑PACE pomoću našeg konfiguratora.

KREIRAJTE VAŠ VLASTITI

1Samo uz model F‑PACE R-Sport, F‑PACE S.
2Samo uz model F‑PACE SVR.
3Dostupnost i ugradnja ovise o tržištu.
4Opcijska funkcija. Nije dostupno kod F‑PACE SVR modela.
5Fitment of panoramic glass roof is market and model dependent.