AUTONOMIJA I PUNJENJE

I‑PACE omogućuje vam ići dalje.

USPOREDITE NAŠA VOZILA
Dodajte do tri modela za upoređivanje
REZERVIRAJTE TESTNU VOŽNJU
Organizirajte cestovnu testnu vožnju pomoću vašeg najbližeg zastupnika
PREUZMITE BROŠURU
Doznajte više o Jaguar vozilima
PRONAĐITE ZASTUPNIKA
Pronađite Jaguar zastupnika u vašoj blizini
BUDUĆNOST POSJEDOVANJA AUTOMOBILA

I‑PACE posjeduje autonomiju od 470km prema WLTP ciklusu*. Ovo je moguće zahvaljujući njegovim litij-ionskim baterijama visoke tehnologije koje imaju kapacitet od 90kWh. Sljedeća generacija tehnologije električnih vozila i naša strast za dizajnom zajedno omogućavaju vozilo s nultom emisijom koje nepogrješivo ostaje Jaguar.

KREIRAJTE VAŠ VLASTITI
JESTE LI ZNALI

Odaberite kategoriju kako biste saznali utjecaj na autonomiju I‑PACE-a.

UNUTRAŠNJA KLIMA
UNUTRAŠNJA KLIMA

Sustavi grijanja i klimatizacije zraka koriste energiju i njihova funkcija može smanjiti autonomiju. Ovi sustavi najčešće se koriste na početku putovanja, pa kako bi smanjio utjecaj na autonomiju, I‑PACE ima sposobnost pripreme unutrašnjosti prije polaska, dok se vozilo još puni. Ova funkcija omogućuje I‑PACE-u korištenje struje iz napojne mreže, a ne iz baterije, kako bismo učinkovito ugrijali ili ohladili unutrašnjost.

EKSTREMNE TEMPERATURE
EKSTREMNE TEMPERATURE

Ekstremno niske i visoke temperature utječu na to koliko dobro će baterija zadržati razinu punjenja. I‑PACE posjeduje sofisticirani sustav za upravljanje temperaturama koji održava bateriju na njenoj optimalnoj temperaturi i smanjuje utjecaj vanjske temperature na autonomiju vozila.

NAČIN VOŽNJE
NAČIN VOŽNJE

Jedan od najvećih utjecaja na autonomiju ima vozač. Česta, velika ubrzanja imat će štetan utjecaj na stanje punjenja vozila, dok će putovanje konstantnom brzinom pomoći da električno vozilo sačuva autonomiju. Postepeno ubrzavanje može također smanjiti vašu ovisnost o naglom kočenju, koje troši više energije nego lagano kočenje. Putovanje konstantnom brzinom pomaže pri očuvanju autonomije električnog vozila.

VOŽNJA U PROMETU
VOŽNJA U PROMETU

Ubrzanje i kočenje troše snagu. Ponovljeno ubrzanje i kočenje, za vrijeme gustog prometa, može biti iscrpljujuće za bateriju i za vozača. Održavanje konstantne brzine koliko je god moguće za vrijeme gustog prometa pomoći će u očuvanju autonomije.

ČIST, POGODAN, BEZ NEPRILIKA

Baterija I‑PACE-a puni se preko utičnice koja se neprimjetno nalazi iza prednjeg luka kotača. Kada je utaknete, možete ostaviti I‑PACE da se puni. Vozilo će se automatski prestati puniti kada dostigne puni kapacitet. Sigurno je puniti auto na kiši ili čak parkiranog na snijegu jer je sustav punjenja potpuno poseban.

PUNJENJE KOD KUĆE
Za optimalno punjenje u vašem domu, možete instalirati odobrenu zidnu kutiju* Jaguar. I‑PACE je opremljen jednofaznim AC punjačem** od 7.4kW, koji tijekom noći može potpuno napuniti vozilo i omogućiti do 35km autonomije na sat. Kada koristite domaći priključak, brzina punjenja je manja od brzine punjenja zidne kutije (do 11km autonomije na sat), ali je dovoljna omogućiti prosječnu dnevnu rutu od 60km u slučaju noćnog punjenja. Industrijski priključci (ili poboljšani kućni priključci) mogu napuniti do 35km autonomije na sat.

*Jaguar ima ovlaštenu suradnju za infrastukuru punjenja za sva tržišta u kojima je I‑PACE dostupan. Naši infrastrukturni partneri su na raspolaganju predložiti vam najbolje rješenje za vas. Molimo vas obratite se vašem Jaguar zastupniku za više informacija.
**Električno napajanje od 7.4kW je dostupno u većini zemalja.
PUNJENJE NA JAVNIM PUNIONICAMA
Najbolji način za brzu dopunu vaše baterije za duga putovanja je pomoću DC punjača - tipični punjač od 50kW može omogućiti do 270km autonomije na sat*. Poboljšavanjem javne mreže punionica, I‑PACE bit će opremljen kako bi primio snagu punjenja do 100kW DC. To znači da možete lako dodati 100km autonomije za samo 15 minuta. Ovisno o pružatelju usluge, javne AC punionice mogu imati paletu snaga. Također možete pronaći pogodne punionice na mjestima gdje želite ostati nekoliko sati - ili čak i preko noći - uključujući lokalne šoping centre, hotele i dvorane za vježbanje. Jednostavno povucite, utaknite i lijepo se provedite.

Jaguar ima ovlaštenu suradnju za infrastukuru punjenja za sva tržišta na kojima je I‑PACE dostupan.
*DC brzi punjač pruža veliku količinu energije za kratko vrijeme. Brzina punjenja se smanjuje kako se baterija približava svom maksimalnom kapacitetu, zbog toga, u većini slučajeva, bolje je koristiti brzo punjenje do 80 posto kapaciteta ili za potrebe produljenja autonomije.
CHARGEMAP - POTRAGA ZA PUNIONICOM JE LAKA

Kamo god se uputili, sada imate mogućnost unaprijed planirati vaš put da bi vaš Jaguar I‑PACE uvijek bio dovoljno napunjen. S našim interaktivnim Chargemap sustavom možete pronaći sljedeću punionicu u svako doba, gdje god se nalazili.

KABLOVI ZA PUNJENJE
MULTIFUNKCIJSKI KABEL ZA PUNJENJE
Multifunkcijski kabel za punjenje (poznat kao Mode 2 Universal Charging Cable) koji se nalazi u I‑PACE-u, omogućava vam punjenje vozila preko kućne ili industrijske (IEC) utičnice. Obratite se vašem Jaguar zastupniku za više informacija o korištenju I‑PACE-a u drugim zemljama.
JAVNI KABEL ZA PUNJENJE
Javni kabel za punjenje (poznat kao Mode 3 Charging Cable) povezuje I‑PACE sa standardnim AC javnim punionicama. Ovaj kabel se također može koristiti za povezivanje s kućnom zidnom kutijom. Brze DC javne punionice posjeduju potrebni kabel tako da ne morate posjedovati isti. Pitajte vašeg Jaguar zastupnika za više informacija o vašoj lokalnoj i nacionalnoj javnoj mreži punionica.*
* Public Charging Cable (Mode 3 Charging Cable) is supplied as standard with I‑PACE models sold in mainland Europe.
INSTALACIJA KUĆNE ZIDNE KUTIJE

Naši certificirani dobavljači i instalateri zidne kutije pobrinut će se da je cijeli posao odrađen sukladno najvišim standardima. Robusna zidna kutija može se montirati na vašem prilazu, u vašoj garaži ili na bilo kojem drugom odgovarajućem mjestu u vašem domu. Pitajte vašeg Jaguar zastupnika za više informacija.

KONTAKTIRAJTE NAS
OČUVANJE AUTONOMIJE

I‑PACE opremljen je tehnologijom koja čuva autonomiju i štiti bateriju vozila. Primjerice, uz prethodnu pripremu klimatizacije unutrašnjosti možete ugrijati ili ohladiti unutrašnjost za vrijeme punjenja I‑PACE-a koristeći struju iz javne mreže, a ne iz baterije.

ISTRAŽITE PERFORMANSE
ECO MODE

Eco Mode pridonosi očuvanju I‑PACE-ove autonomije smanjujući potrošnju energije i potičući učinkovitiji stil vožnje. Također čini suptilne promjene temperature u unutrašnjosti, recirkulaciji zraka i drugim brojnim funkcijama vozila. Možete promijeniti ove postavke normalnim korištenjem svake od funkcija ili pomoću podešavanja menija.

Pronađite vašu vlastitu elektrificirajuću kombinaciju Jaguarovih performansi, tehnologije i stila.

KREIRAJTE VAŠ VLASTITI

1Jaguar ima ovlaštenu suradnju za infrastukuru punjenja za sva tržišta u kojima je I‑PACE dostupan. Naši infrastrukturni partneri su na raspolaganju predložiti vam najbolje rješenje za vas. Molimo vas obratite se vašem Jaguar prodavaču za više informacija.
2Električno napajanje od 7.4kW dostupno je u većini zemalja.
3DC brzi punjač pruža veliku količinu energije za kratko vrijeme. Brzina punjenja se smanjuje kako se baterija približava svom maksimalnom kapacitetu, zbog toga, u većini slučajeva, bolje je koristiti brzo punjenje do 80 posto kapaciteta ili za potrebe produljenja autonomije.
4Public Charging Cable (Mode 3 Charging Cable) kabel dio je standardne opreme I‑PACE modela prodanih u kontinentalnom dijelu Europe.

*WLTP (Worldwide harmonised Light vehicle Test Procedure) je novi ciklus uveden 2017. godine koji mjeri gorivo, potrošnju energije, autonomiju i emisije. Ovaj ciklus je osmišljen tako da omogući rezultate sličnije stvarnim uvjetima vožnje. Testirana su vozila s opcijskom opremom i prema zahtjevnijoj testnoj proceduri i načinu vožnje. Službeni EU podatci testiranja s testova proizvođača sukladno EU legislativi. Samo za potrebe usporedbe. Realni podatci i podatci ukupnih EV performansi mogu varirati sukladno uvjetima vožnje i okoliša.


Službeni EU podatci testiranja s testova proizvođača sukladno EU legislativi. Samo za potrebe usporedbe. Realni podatci i podatci ukupnih EV performansi mogu varirati sukladno uvjetima vožnje i okoliša.