IN-CAR TEHNOLOGIJA

Neprimjetno integrirane tehnologije omogućavaju jednostavno upravljanje značajkama I‑PACEa i vaših povezanih uređaja.

I‑PACE pruža nevjerojatno učinkovito iskustvo u autu i izvan njega. Bilo da je pomoću dvaju zaslona na dodir, Interactive Driver sustava i Head-Up zaslona ili preko vašeg pametnog telefona, sve što trebate vam je nadohvat ruke.

KREIRAJTE VAŠ VLASTITI
TOUCH PRO DUO

Naš Touch Pro Duo informatički sustav opremljen je 10" zaslonom na dodir integriranim u vozačku ploču i donjim 5" zaslonom na dodir s multifunkcijskim dinamičnim kružnim biračima.

POGLEDAJTE VIDEO
yt:v1v9Ss8JQo4

Vozila prikazana u filmovima možda nisu točna reprezentacija nedavnih nadogradnji i poboljšanja. Za najnovije specifikacije obratite se lokalnom Jaguar zastupniku.

POVEZANOST KAO STANDARD
NAVIGATION PRO
Navigation Pro omogućava vam prikazivanje odabranih 2D ili 3D mapa. Spremite vaša omiljena mjesta pomoću pokreta u više točaka za jednostavno korištenje mape. S I‑PACEom, Navigation Pro također detaljno prikazuje vašu autonomiju uzimajući u obzir različite čimbenike, uključujući topologiju ceste i ograničenja brzine.
POGLEDAJTE VIDEO
yt:M1YaPrydegU
SMARTPHONE PACK
Smartphone Pack oprema omogućava vam interakciju s paletom aplikacija pomoću I‑PACE-ovog zaslona na dodir, jednostavno i intuitivno.
CONNECT PRO
Uz Connect Pro sustav I‑PACE vas obaviještava o najnovijim informacijama. Otkrijte što se događa tijekom vaše rute, na bliskim parkiralištima i mjestima od interesa, a nakon instaliranja Sim kartice možete otvoriti 4G Wi-Fi Hotspot u vozilu kako biste uvijek ostali povezani.
POGLEDAJTE VIDEO
yt:u6g4p3NoKfI
REMOTE
Ostanite povezani s I‑PACEom. Kompatibilna s većinom Apple i Android aplikacija, aplikacija Remote omogućava vam da budete u tijeku i interakciji s ključnim informacijama vozila uključujući dostupnu autonomiju, status punjenja, brzinu punjenja i stanje utičnice.
SECURE TRACKER
Koristi tehnologiju praćenja kako bi vas upozorio na pokušaj krađe i javio lokaciju vašeg vozila nadležnim službama. Opcijski Secure Tracker Pro1 sustav poboljšava navedene funkcije i šalje upozorenje u Stolen Vehicle Tracking Centre ako je vaš auto ukraden neodobrenim ili kopiranim ključevima.
ONLINE MEDIA
Slušajte vašu omiljenu glazbu, radio i podcaste u pokretu. Sve to bez vašeg pametnog telefona. Povežite vaše Deezer i TuneIn račune s InControl Portalom i možete pristupiti vašim medijima izravno s vašeg zaslona na dodir.
SMART SETTINGS

Automatski prepoznavajući svakog vozača pomoću korištenja njegovog ključa i telefona, Smart Settings sustav može odabrati željenu poziciju sjedala i retrovizora i aktivirati vašu omiljenu multimediju na početku svakog putovanja. Smart Settings sustav može također naučiti i automatizirati ove želje koristeći vaše navike i prošle rutine.

POGLEDAJTE VIDEO
yt:URgXPjG9Jtk

Vozila prikazana u filmovima možda nisu točna reprezentacija nedavnih nadogradnji i poboljšanja. Za najnovije specifikacije obratite se lokalnom Jaguar zastupniku.

HEAD-UP DISPLAY
Kako bi pomogao smanjiti odvlačenje pažnje, opcijski Head-Up Display prikazuje ključne podatke vozila, kao što su vaša brzina i smjerovi navigacije, na vjetrobranskom staklu. Opremljen je kristalno jasnom grafikom u svim bojama i visoke razlučivosti.
INTERACTIVE DRIVER DISPLAY
12.3” Interactive Driver Display visoke razlučivosti pruža važne informacije o vožnji, uključujući navigaciju na cijelom zaslonu s 3D mapama - točno ondje gdje je trebate. Njegova visoka razlučivost omogućava najbolju jasnoću dok istovremeno profinjeni proces obrade podataka omogućava glatko pokretanje oštre grafike.
MERIDIAN<sup>TM</sup> AUDIO
Oživite vašu glazbu pomoću dvaju audio-sustava britanskih audio-stručnjaka Meridian™. Izvrstan Meridian Surround Sound System s Trifield™ tehnologijom pruža svu punoću i jasnoću žive izvedbe. Pomoću 15 zvučnika, Meridian™ omogućava najbolje glazbeno iskustvo u standardnoj opremi kod I‑PACE HSE.
JAGUAR IGUIDE
Jaguar iGuide aplikacija koristi najnoviju tehnologiju kako bi vam objasnila sve potrebne značajke i kontrole vašeg I‑PACE-a. Također je možete koristiti kao mobilnu uputu za rukovanje, omogućavajući vam da pri ruci uvijek imate odgovor na sva vaša pitanja.
PREUZMITE APLIKACIJU

Pronađite vašu vlastitu elektrificirajuću kombinaciju Jaguar performansi, tehnologije i stila.

KREIRAJTE VAŠ VLASTITI

1Opisane specifične značajke mogu biti opcijske ili ovisne o tržištu. Molimo vas obratite se Jaguarovoj internet-stranici u vašoj zemlji ili lokalnom Jaguar partneru za dostupnost i sve uvjete u vašoj zemlji.
 
Određene značajke zahtijevaju odgovarajuću SIM-karticu s odgovarajućim podatkovnim ugovorom koji će zahtijevati daljnju pretplatu nakon početnih uvjeta predloženih od strane vašeg zastupnika. Mobilna povezanost ne može biti garantirana na svim lokacijama. Informacije i slike prikazane na ovoj web-stranici u odnosu na tehnologiju, uključujući ekrane ili sekvence, podložne su obnavljanju programa, kontroli verzije i ostalim promjenama sustava/izgleda ovisno o odabranoj opciji. Sve unutarnje značajke trebaju biti korištene od strane vozača samo kad ne ugrožavaju sigurnost vožnje. Vozač mora osigurati potpunu kontrolu nad vozilom za vrijeme cijelog trajanja vožnje.

USPOREDITE NAŠA VOZILA
Dodajte do tri modela za upoređivanje
REZERVIRAJTE TESTNU VOŽNJU
Organizirajte cestovnu testnu vožnju pomoću vašeg najbližeg zastupnika
PREUZMITE BROŠURU
Doznajte više o Jaguar vozilima
PRONAĐITE ZASTUPNIKA
Pronađite Jaguar zastupnika u vašoj blizini