UNUTRAŠNJI DIZAJN

I‑PACE ponovno definira klasičnu ravnotežu Jaguara između fokusiranog sportskog automobila i luksuzne izrade.

POGLEDAJTE VIDEO

Vozila prikazana u filmovima možda nisu točna reprezentacija nedavnih nadogradnji i poboljšanja. Za najnovije specifikacije obratite se lokalnom Jaguar zastupniku.

KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL


Koristite konfigurator kako biste dizajnirali vaš savršeni Jaguar
REZERVIRAJTE TESTNU VOŽNJU
Organizirajte cestovnu testnu vožnju pomoću vašeg najbližeg zastupnika
PREUZMITE BROŠURU
Doznajte više o Jaguar vozilima
PRONAĐITE ZASTUPNIKA
Pronađite Jaguar zastupnika u vašoj blizini

Neprimjetno integrirana tehnologija, bogatstvo prostora i izvanredna tišina. Unutrašnji dizajn je čist i jednostavan, sa značajkama na dodir i glatkim linijama.

KREIRAJTE VAŠ VLASTITI
LUKSUZNA ATMOSFERA

Širom unutrašnjosti, prekrasni ručno izrađeni detalji potvrđuju luksuznu atmosferu interijera. Okružuje vas bogata, čvrsta završna obrada i fino kontrastno dvostruko šivanje - sve to upotpunjuje nenadmašivu sofisticiranost.

SKRIVENI PROSTOR

I‑PACE opremljen je uzdignutom središnjom konzolom u srcu unutrašnjosti. Ovaj jedinstveni, podupreni dizajn daje vam trenutni dojam o prostornosti I‑PACEa u trenutku kada otvorite vrata.

ISTRAŽITE PRAKTIČNOST
SJEDALA
SPORTSKA SJEDALA
Dostupna u više materijala i boja, stručno dizajnirana sportska sjedala I‑PACEa drže vas i podupiru u svakom zavoju. Posjeduju funkcije grijanja i hlađenja za veću udobnost.
SJEDALA VISOKIH PERFORMANSI
Optional Performance sjedala konstruirana su imajući u vidu sportske automobile. Izrađena od najfinijih materijala, pružaju povećano bočno držanje za vrijeme dinamične vožnje.
TIHA RAFINIRANOST

Unutrašnjost je sveta u odnosu na vanjski svijet. Za izvanrednu rafiniranost, sofisticirana zaštita motora smanjuje zvuk dok naglašeni vanjski dizajn smanjuje buku vjetra.

AKUSTIČNA LAMINIRANA STAKLA

I‑PACE pruža rafiniranu, tihu vožnju. Kako bi održali unutrašnjost tihom, prednji prozori i vjetrobransko staklo I‑PACEa izrađeni su od akustičnog laminiranog stakla, smanjujući buku koja ulazi u unutrašnjost izvana.

POGLEDAJTE VIDEO
yt:ohO5fY_9kQs

Vozila prikazana u filmovima možda nisu točna reprezentacija nedavnih nadogradnji i poboljšanja. Za najnovije specifikacije obratite se lokalnom Jaguar zastupniku.

TEMPERIRANJE KABINE 
Unaprijed zagrijte ili ohladite kabinu I-PACE-a putem aplikacije Jaguar Remote kako biste osigurali željenu temperaturu i prije nego uđete u automobil. Ako unaprijed temperirate svoj I-PACE dok je na punjenju, idealna temperatura se postiže bez korištenja snage iz baterije, čime se čuva doseg automobila.
IONIZACIJA ZRAKA U KABINI S FILTEROM PM2.5
Tehnologija nanoe™ ionizacije poboljšava kvalitetu zraka u kabini, pa se i vozač i putnici bolje osjećaju. Kada uključite tipku PURIFY (Pročišćavanje) u svom automobilu, posebno konstruirani filter privlači i hvata sitne čestice iz okolnog zraka, kao što su PM2,5 te alergeni, kao što su prašina i pelud. To čini tako što ionizira čestice u kabini, zbog čega one privlače i neutraliziraju sve nečistoće iz zraka.

Pronađite vašu vlastitu elektrificirajuću kombinaciju Jaguar performansi, tehnologije i stila.

KREIRAJTE VAŠ VLASTITI