UNUTRAŠNJOST

XF-ova unutrašnjost nudi izvrstan izbor luksuza i obilje prostora.

POGLEDAJTE VIDEO
KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL


Koristite konfigurator kako biste dizajnirali vaš savršeni Jaguar
REZERVIRAJTE TESTNU VOŽNJU
Organizirajte cestovnu testnu vožnju pomoću vašeg najbližeg zastupnika
PREUZMITE BROŠURU
Doznajte više o Jaguar vozilima
PRONAĐITE ZASTUPNIKA
Pronađite Jaguar zastupnika u vašoj blizini
MODERNA IZRADA

U unutrašnjosti XF-a izvrsno je obrađena paleta suvremenih materijala, pružajući iznimnu udobnost i osjećaj blagostanja.

KREIRAJTE VAŠ VLASTITI
U VOZAČKOM SJEDALU

Otvorite vrata XF-a i Start dugme vas mami unutra. Pulsirajući u ritmu otkucaja srca, ono stvara emocionalnu vezu između vozača i automobila. Njegov puls od 72 otkucaja u minuti je isti kao kod Jaguara kad miruje. Sad pritisnite Start dugme i XF se budi. Sa savršenom koreografijom, otvori ventilacije okreću se i otvaraju, moderan Satin Black1 kružni birač brzina polako se izdiže, motor reži - sve vas inspirira da započnete novu vožnju.

EDICIJE
NOVI XF CHEQUERED FLAG

Izgrađen oko vozača. Od potpuno kožne unutrašnjosti do Dark Hex Aluminium obrade instrument ploče, estetski dizajn vozila vas potpuno uvodi u Chequered Flag iskustvo.

Pogledajte galeriju
PREPOZNATLJIVE ZNAČAJKE
NAJFINIJI MATERIJALI
Koža i detalji su odabrani s najvećom pažnjom da bismo osigurali osjećaj luksuza svega što se dodiruje u unutrašnjosti XF-a. Bilo da volite karbonske ili drvene detalje koji nadopunjuju prekrasni izbor koža, vaš XF će vam uvijek ponuditi poseban osjećaj.
DIZAJNERSKI DETALJI
XF kombinira ručnu izradu s modernim materijalima da bi ponudio bogate mogućnosti unutrašnjosti. Dvojno prošivena, izrazito mekana koža uz premium Windsor2 zrnatu kožu mogu biti kombinirane s uglađenim detaljima i kvalitetnim tkaninama u više boja.
PERSONALIZACIJA
Od uglađenih detalja, visoko kvalitetnih tkanina i koža do široke palete boja, možete kreirati XF koji će odgovarati vašem stilu. Možete čak dodati vaš vlastiti tekst na osvjetljenim pragovima vrata.
KREIRAJTE VAŠ VLASTITI
MJESTO ZA RELAKSACIJU
XF-ova unutrašnjost je mjesto luksuza, izbora i prostranosti. Velikodušna prostranost stražnjeg prostora za glavu i prostora za koljena doprinosi izvanrednoj udobnosti za putnike. Unutarnje ambijentalno osvjetljenje (Ambient Interior Lighting) također naglašava ozračje XF-a dok LED svjetla za čitanje nude čisto, osobno osvjetljenje.
OSVJEŽENO RAZMIŠLJANJE
Kako bi poboljšao kvalitetu zraka, XF Sportbrake nudi novi opcijski ionizirajući sustav. S ovim sustavom zrak prolazi kroz ionizator koji filtrira i pročišćava zračnu struju prije ulaska u unutrašnjost vozila. Sustav neutralizira mirise i smanjuje broj bakterija i nečistoća za ugodniju i zdraviju unutrašnjost vozila.
POGLEDAJTE VIDEO
VAL SVJETLA
Unoseći još više svjetlosti i prozračnosti u vaš interijer, nepomični panoramski krov veličine 1.6m2 dostupan za XF Sportbrake najveći je stakleni krov3 u ovoj klasi vozila u potpunosti izrađen od samo jednog komada stakla. Postoji i opcija sjenila za krov koje se aktivira zamahom ruke kako ne biste morali skretati pozornost sa ceste pred vama.
POGLEDAJTE VIDEO

Jaguarov suvremeni nagrađivani dizajn, napredna dinamika vožnje i vrhunski in-car sustav za zabavu izdvajaju XF od konkurencije. Upotrebite naš konfigurator kako biste stvorili vaš savršen XF.

KREIRAJTE VAŠ VLASTITI

1Samo uz automatski mjenjač.
2Dostupnost ovih značajki, bilo kao standard ili opcija, ovisi o tržištu. Molimo vas obratite se vašem lokalnom Jaguar prodavaču za više detalja.
3Uključuje Electric Sunblind kao standardnu opremu.