NOVI JAGUAR F‑PACE SVR

NOVI JAGUAR F‑PACE SVR

Predstavljamo SUV vrhunskih performansi, uz V8 motor s kompresorom i vodeću okretnost u klasi.
POGLEDAJTE GALERIJU

PERFORMANSE

OKRETNOST I DINAMIČNOST

OKRETNOST I DINAMIČNOST

Pružajući bolje performanse, okretljivost i dinamiku nego ikada prije, F-PACE SVR je vrhunac naše nagrađivane linije modela.

F-PACE SVR SPECIFIKACIJE

motor

5,0 litara


U srcu F‑PACE SVR nalazi se Jaguarov snažni 5,0-litreni Superpunjeni motor V8.

MAKSIMALNA SNAGA

550 (405) KS (kW)


Snaga od 550 KS (405 kW) jamči uzbudljivo iskustvo vožnje svaki put kada sjednete za upravljač.

MAKSIMALNI OKRETNI MOMENT

700 Nm


F‑PACE SVR isporučuje povećani kapacitet okretnog momenta do 700 Nm.

0-100KM/H

4,0 sekundi


Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji – uključujući njegovu funkciju Dinamičnog pokretanja – F‑PACE SVR može ubrzati od 0-100 km/h za samo 4,0 sekundi.

DIZAJN

VANJŠTINA

VANJŠTINA

Dizajn F-PACE SVR uključuje veće otvore usisa zraka, otvore na poklopcu motora, otvore na bočnim odbojnicima i stražnji spojler - objedinjeni pomažu povećanju potisnih sila i smanjivanju koeficijenta otpora. Rezultat: bolje performanse i bolje upravljanje.

POGLEDAJTE GALERIJU
VEĆI OTVORI ZA USIS ZRAKA

VEĆI OTVORI ZA USIS ZRAKA

Novi prednji odbojnik pridonosi zadivljujućem sportskom stavu, dok veći otvori za usis zraka pomažu u hlađenju Superpunjenog motora V8. Sjajna crna rešetka s jedinstvenim Satenski sivim okvirom i logotipom SVR upotpunjuje izgled.
SJEDALA PERFORMANCE

SJEDALA PERFORMANCE

Povežite se s F-PACE SVR od trenutka kada se smjestite na njegova sjedala Performance od mekane Windsor kože i antilopa, ili poluanilinske kože. Grijana prednja i stražnja sjedala odlikuju se brendiranjem SVR i jedinstvenim perforiranim uzorkom.
KOLO UPRAVLJAČA

KOLO UPRAVLJAČA

Kožni upravljač SVR s držačima za palac naglašava sportski izričaj, s jedinstvenim prošivima u Flame crvenoj i Svijetloj Lunar boji, plus logotip SVR. Uz interaktivni Vozačev zaslon Pivi Pro od 12,3’’ koji pruža informacije na dohvat ruke.

PAKET SVR BLACK

MATERIJALIZIRANA ELEGANCIJA

Naglasite dinamičan izgled F-PACE SVR uz opcijski Paket Black SVR. Sjajno crni završni slojevi i detalji, od Sjajno crnog okvira rešetke i otvora na poklopcu motora do Jaguarovog simbola i oznake F-PACE, daju vašem vozilu dodatnu notu prepoznatljivosti.

NASTAVITE ISTRAŽIVATI

SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

Special Vehicle Operations prikazuje najbolje od Jaguara s nizom ekskluzivnih modela s oznakom SV, ograničenih kolekcionarskih izdanja i jedinstveno projektiranih izvedbi.
ISTRAŽITE SV
MODELI JAGUAR F-PACE

MODELI JAGUAR F-PACE

Cijeli asortiman modela možete pronaći ovdje.
ISTRAŽITE MODELE

Pogledajte brojke prema WLTP-u
Navedene brojke rezultat su službenih ispitivanja proizvođača u skladu sa zakonodavstvom EU-a s potpuno napunjenom baterijom. Samo u svrhu usporedbe. Stvarne brojke mogu se razlikovati. CO2, ekonomičnost potrošnje goriva, potrošnja energije i domet mogu se razlikovati ovisno o čimbenicima kao što su stil vožnje, okolišni uvjeti, opterećenje, oprema kotača, ugrađeni dodaci, putna ruta i stanje baterije. Izračun dometa temelji se na proizvodnom vozilu na standardiziranoj ruti.

*Za Connected Navigation potrebna je dodatna pretplata nakon početnog roka prema savjetu vašeg ovlaštenog prodavača Jaguar.

Opcijske značajke i njihova dostupnost mogu se razlikovati ovisno o specifikaciji vozila (model i pogonski sklop) i tržištu ili je za njihovo postavljanje potrebna ugradnja drugih funkcija. Molimo da se za više pojedinosti obratite svojem lokalnom ovlaštenom prodavaču ili konfigurirajte svoje vozilo na internetu.

Vozači bi trebali upotrebljavati funkcije u automobilu samo u sigurnim uvjetima. Vozači moraju osigurati da u svakom trenutku imaju potpunu kontrolu nad vozilom.

Funkcije Pivi i InControl, opcije, usluge trećih strana i njihova dostupnost su ovisne o tržištu - provjerite dostupnost lokalnog tržišta i cjelokupne uvjete kod svog ovlaštenog prodavača Land Rover. Određene funkcije dolaze s pretplatom koju je potrebno dodatno obnoviti nakon početnog roka prema savjetu vašeg ovlaštenog prodavača Land Rover. Dostupnost mobilne mreže ne može se jamčiti na svim lokacijama. Prikazane informacije i slike koje se odnose na tehnologiju InControl, uključujući zaslone ili sadržaje, podložne su ažuriranjima softvera, kontroli verzija i ostalim sustavnim/vizualnim promjenama, ovisno o odabranim opcijama.