IN‑CAR TEHNOLOGIJA

Seamlessly connected.

STIL I TEHNIČKI IZGLED

S Touch Pro sustavom, in-car informatičkim sustavom F-TYPEa, biti ćete neprimjetno povezani s ostatkom svijeta. Na standardnom zaslonu na dodir od 10", koristite pokrete štipanja i povlačenja kako biste pristupili bez naprezanja do vašeg audio-vizualnog iskustva.

SMJESTITE SE IZA UPRAVLJAČA

Jednostavan i intuitivan. Odaberite da prikažete bilo kompletnu 3D mapu ili informacijsko sučelje, gdje možete vidjeti informacije o vožnji, o novim verzijama navigacije i o onome što se svira, sve to na novom interaktivnom zaslonu za vozača od 12.3” s visokom rezolucijom.

KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL

DOBRO POVEZANI

PAMETNI IZBORI

PAMETNI IZBORI

Pametniji, sigurniji način korištenja vašeg pametnog telefona dok ste u vozilu. Pretraživajte vašu knjižnicu bez napora i svirajte vašu glazbu pomoću Apple CarPlay sustava®. Ili koristite jednako neprimjetnu integraciju Android Auto sustavaTM.
DALJINSKI PRISTUP

DALJINSKI PRISTUP

Budite u kontaktu s vašim F‑TYPEom, gdje god bili. Jaguar Remote App omogućava vam provjeru razine goriva, prikazuje lokaciju vozila i pogodno zaključava/otključava automobil i aktivira klima uređaj na daljinu.
DUŠEVNI MIR

DUŠEVNI MIR

U slučaju krađe, opcijski Secure Tracker signalizira lokaciju vašeg F-TYPEa i odmah upozorava nadležne službe, pomažući u pronalaženju vašeg vozila.

VAŠA VOŽNJA. VAŠA GLAZBA

Nevjerojatno bogati zvuk audio sustava F‑TYPEa zasluga je britanskih specijalista za visoku rezoluciju zvuka MeridianTM. Konstruirani pomoću preciznih digitalnih tehnologija, ovi vrhunski audio sustavi skrojeni su kako bi se neprimjetno uklopili u luksuznu unutrašnjost automobila.
ISTRAŽITE MERIDIAN

ODABERITE VAŠ F-TYPE

Ne postoji krivi odgovor kada birate između Coupé i Convertible modela.

Opcijske značajke i njihova dostupnost mogu se razlikovati prema specifikaciji vozila (model i pogonski sklop), ili zahtijevaju ugradnju drugih značajki da bi se ugradile. Molimo kontaktirajte vašeg lokalnog trgovca za više detalja ili konfigurirajte vaše vozilo online.

InControl značajke, opcije i njihova dostupnost ovisi o tržištu – provjerite s vašim Jaguar prodavačem za lokalnu dostupnost i cjelosne uvjete. Informacije i slike prikazane u odnosu na InControl tehnologiju, uključujući snimke zaslona ili sekvence, predmet su obnove softvera, kontrolne verzije i ostalih sustavnih/vizualnih promjena koje ovise o odabranim opcijama. Određene funkcije zahtjevaju odgovarajuću SIM karticu s odgovarajućim podatkovnim ugovorom, što će zahtjevati dodatnu pretplatu nakon početnog perioda preporučenog od vašeg prodavatača. Mobilna povezanost ne može se garantirati na svim lokacijama. Remote App treba se preuzeti iz Apple/Play Storea. Sve unutrašnje funkcije u vozilu trebaju se koristiti sa strane vozača samo kad je to sigurno za njih.

Vozači moraju osigurati potpunu kontrolu nad vozilom u svakom trenutku.