DIZAJN

Lijep iz svakog kuta.

DVIJE STRANE PRIČE

Svaki ima svoj vlastiti jedinstveni karakter, bilo da je to čistoća coupéa ili sloboda i bezbrižnost koja dolazi s kabrioletom.

NJUH ZA DRAMATIČNOST

PIXEL LED PREDNJA SVJETLA S NAGLAŠENIM DRL SVJETLIMA

PIXEL LED PREDNJA SVJETLA S NAGLAŠENIM DRL SVJETLIMA

Nova uglađena prednja svjetla F-TYPEa su produljena i uklopljena u aerodinamične linije automobila. Dinamični pokazivači smjera stapaju se s 'J' oblikom, dodajući osjećaj kazališta.
LED STRAŽNJA SVJETLA

LED STRAŽNJA SVJETLA

Odostraga, LED stražnja svjetla F-TYPEa uvijaju se oko lukova kotača, naglašavajući mišićav stav automobila.

EUFORIJA IZNUTRA

Unutrašnjost jednog F-TYPEa je uzbudljivo mjesto za boravak. Lagana sjedala potpuno prianjaju. Kontrole su intuitivno dostupne. Instrumenti su jasni i jednostavni.

SJEDALA

SJEDALA

Sjedala performansi F-TYPEa podesiva su u 12 smjerova, tako da se možete smjestiti u vašem vlastitom ugodnom mjestu. Dodatno, na raspolaganju vam je opcija grijanja ili hlađenja za još veću udobnost.
AMBIJENT

AMBIJENT

Izbor od pet boja koje odgovaraju vašem raspoloženju. Premium osvjetljenje unutrašnjosti omogućava dodatni dašak personalizacije.

ODABERITE VAŠ F-TYPE

Ne postoji krivi odgovor kada birate između Coupé i Convertible modela.

Opcijske značajke i njihova dostupnost mogu se razlikovati prema specifikaciji vozila (model i pogonski sklop), ili zahtijevaju ugradnju drugih značajki da bi se ugradile. Molimo kontaktirajte vašeg lokalnog trgovca za više detalja ili konfigurirajte vaše vozilo online.

Vozači moraju osigurati potpunu kontrolu nad vozilom u svakom trenutku.