POTPUNO ELEKTRIČNI JAGUAR I-PACE

ISTAKNUTE ZNAČAJKE

ELEKTRIČNE PERFORMANSE

Uzbudljiva snaga i dinamika. Nula ispušnih emisija. Sve što očekujete od Jaguarova potpuno električnog SUV-a.

DOMET

DOMET

Čimbenici kao što su temperatura i brzina vožnje mogu utjecati na domet vaše električne vožnje. Koristite Kalkulator dometa da biste saznali gdje vas I-PACE može odvesti.

DOMET

470KM††Vozite do 470 km s potpuno napunjenom baterijom*.
Brojke prema WLTP-u. Stvarne brojke mogu se razlikovati ovisno o vašem stilu vožnje.

VRIJEME PUNJENJA

8,5 sati*


Korištenjem punjača 11 kW AC, potpuno punjenje može se postići za samo 8,5 sati*. Savršeno za punjenje kod kuće preko noći. Vrijeme utemeljeno na korištenju kućnog punjača izmjenične struje od 11 kW.

EMISIJE

0 CO2


Uživajte u nultoj ispušnoj emisiji.

UBRZANJE

4,8

sekundi

Sposoban za 0-100km/h za 4,8 sekundi.

TEHNOLOGIJA

Besprijekorno integrirane tehnologije pojednostavljuju upravljanje funkcijama I‑PACE-a i vašim povezanim uređajima.

Naš sustav za informiranje i zabavu Pivi Pro poznat vam je baš kao i vaš pametni telefon. Ključne informacije kao što su Navigacija1, Mediji i Kontakti uvijek su na dohvat ruke pomoću samo jednog dodira.
PIVI PRO
PREGLED INFORMACIJA
MERIDIAN AUDIO
INTERNETSKI PAKET I WIFI S PODATKOVNIM PAKETOM
APLIKACIJA JAGUAR I-PACE

APLIKACIJA JAGUAR I-PACE

Aplikacija GO I-PACE pokazuje vam kako bi se Jaguar I-PACE uklopio u vaš život. Pruža vam činjenice i brojke kao da zapravo vozite automobil, uključujući karte putovanja, projicirani domet i korištenje baterije, dostupna mjesta punjenja na putu i vaše procijenjene uštede.
PREUZIMANJA NA IOS-u PREUZMITE NA ANDROIDU
APLIKACIJA JAGUAR REMOTE

APLIKACIJA JAGUAR REMOTE

Aplikacija Jaguar Remote4 omogućava vam interakciju s I-PACE-om putem vašeg pametnog telefona. Provjerite stanje napunjenosti vašeg automobila, status punjenja, stopu punjenja, procijenjeni domet EV-a i druge pokazatelje. Pokrenite i zaustavite punjenje, upravljajte tarifama punjenja i daljinski postavite maksimalno stanje napunjenosti.
JAGUAR OPTIMIZIRANA POMOĆ I POZIV ZA POMOĆ

JAGUAR OPTIMIZIRANA POMOĆ I POZIV ZA POMOĆ

S Jaguarovom Optimiziranom pomoći možete izravno nazvati Jaguarov tim za pomoć u slučaju kvara. U ozbiljnijem slučaju, Hitni SOS poziv automatski vas povezuje s timom za hitne slučajeve. Oni će obavijestiti hitne službe o vašoj lokaciji.

PRAKTIČNOST I SIGURNOST

Punjenje je najbolje obaviti kada je automobil parkiran preko noći. Dok se opuštate i odmarate, I-PACE se sigurno puni, spreman za sljedeći dan.

KUĆNO PUNJENJE

KUĆNO PUNJENJE

Punjenje kod kuće nije samo praktično, već je i trošak električne energije često manji po kilometru u usporedbi s punjenjem benzinom, dizelom ili punjenjem na putu. Za punjenje vašeg I-PACE-a kod kuće, preporučujemo profesionalno instaliran kućni punjač – poznat i kao zidni punjač ili kućna punionica.
VUČA

VUČA

Vaš Jaguar I-PACE ima kapacitet vuče do 750 kg i maksimalnu težinu na točki spajanja (vertikalno opterećenje) do 45 kg. Odvojiva kuka za vuču dostupna je za kupnju u Jaguar Accessories.
ACTIVITY KEY

ACTIVITY KEY

Otporan na vodu i udarce, potpuno novi Activity Key5​ druge generacije omogućuje vam otključavanje, zaključavanje i pokretanje vozila. Stoga, kakve god aktivnosti na otvorenom planirali sa svojim prijateljima, više nema potrebe za uobičajenim ključevima automobila.
SIGURNOSNO KUĆIŠTE

SIGURNOSNO KUĆIŠTE

I-PACE koristi kombinaciju aluminija i čelika za formiranje krutog kućišta oko baterije, koje pruža povećanu sigurnost za sve putnike u vozilu.
POMOĆ VOZAČU

POMOĆ VOZAČU

Odaberite neku iz niza funkcija projektiranih za veću jednostavnost i sigurnost vožnje i putovanja. Uz brojne dostupne inovativne tehnologije primijetit ćete da su sve značajke osmišljene za poboljšanje vašeg iskustva u vožnji uz pružanje veće sigurnosti.
SAZNAJTE VIŠE

KREIRAJTE SVOJ AUTOMOBIL

Prilagodite I-PACE svojim željama odabirom modela, motora i paketa specifikacija.

INDIVIDUALIZIRAJTE SVOJ JAGUAR I‑PACE

Odaberite model, motor i paket specifikacija prije individualizacije vašega vozila kroz odabir boja, naplataka i opcija unutrašnjosti.

NASTAVITE ISTRAŽIVATI

MODELI JAGUAR I-PACE

MODELI JAGUAR I-PACE

Pogledajte cijeli raspon modela.
ISTRAŽITE MODELE
SPECIFIKACIJE

SPECIFIKACIJE

Pogledajte činjenice i brojke.
POGLEDAJTE SPECIFIKACIJE
OPCIJE I DODATNA OPREMA

OPCIJE I DODATNA OPREMA

Individualizirajte svoj Jaguar I-PACE.
POGLEDAJTE OPCIJE I DODATKE
JAGUAR ELECTRIC

JAGUAR ELECTRIC

Istražite električnu vožnju.

Vrijeme punjenja ovisit će o mnogim čimbenicima, uključujući, bez ograničenja: starost, stanje, temperaturu i postojeću razinu napunjenosti baterije; korišteni punjač i trajanje punjenja.
*Upotreba brzog punjača od 100 kW DX
.​
††Pogledajte količine prema WLTP-u.
Prikazane količine rezultat su službenih ispitivanja proizvođača u skladu sa zakonodavstvom EU-a s potpuno napunjenom baterijom. Samo u svrhu usporedbe. Stvarne brojke mogu se razlikovati. Podaci o potrošnji energije i dometu mogu se razlikovati ovisno o čimbenicima kao što su stil vožnje, okolišni uvjeti, opterećenje, oprema kotača, ugrađeni dodaci, putna ruta i stanje baterije. Podaci o dometu temelje se na proizvodnom vozilu na standardiziranoj ruti.

1Za Connected Navigation potrebna je dodatna pretplata nakon početnog roka prema savjetu vašeg ovlaštenog prodavača Jaguar.

2Mogu se primjenjivati pravila pravedne upotrebe. Uključuje 1-godišnju pretplatu koja se može produljiti nakon početnog roka prema savjetu vašeg ovlaštenog prodavača Jaguara.

3Mjerodavna su pravila pravedne upotrebe. Nakon iskorištenih 20 GB podataka unutar jednog mjeseca, brzina prijenosa podataka i funkcionalnost u vozilu mogu se smanjiti tijekom ostatka mjeseca. Molimo da pojedinosti o Pravilima pravedne upotrebe koja se odnose na ovu funkciju pogledate u Odredbama i uvjetima InControl Pivi Pro na jaguar.com/pivi-pro-terms. Vrijeme reprodukcije ovisi o pružatelju streaminga i razlučivosti videosadržaja. HD video znatno će povećati podatkovni promet.

4Remote sadrži usluge pretplate koje se mogu produljiti nakon početnog roka prema savjetu vašeg ovlaštenog prodavača Jaguar. Potrebno je preuzeti aplikaciju Jaguar Remote iz trgovine Apple App/Google Play.

5Activity Key može se puniti 1 sat, čime se dobiva 7 dana trajanja baterije.

Opcijske funkcije i njihova dostupnost mogu se razlikovati ovisno o specifikacijama vozila (model i pogonski sklop) i tržištu, ili je za njihovo postavljanje potrebna ugradnja drugih funkcija. Molimo vas da se za više pojedinosti obratite svojem lokalnom ovlaštenom prodavaču ili konfigurirajte svoje vozilo putem interneta.

Molimo primijetite da je moguća zamjena standardnih funkcija prilikom odabira alternativnih razina opreme. Standardne funkcije također se mogu razlikovati ovisno o zemlji kupnje, inačici motora i prijenosu.

Vozači bi trebali upotrebljavati funkcije unutar automobila samo u sigurnim uvjetima. Vozači moraju osigurati da u svakom trenutku imaju potpunu kontrolu nad vozilom.

Funkcije Pivi i InControl, opcije, usluge trećih strana i njihova dostupnost ostaju ovisne o tržištu – provjerite dostupnost lokalnog tržišta i cjelokupne uvjete kod svojeg ovlaštenog prodavača Jaguara. Određene funkcije dolaze s pretplatom koju je potrebno dodatno obnoviti nakon početnog roka prema savjetu vašeg ovlaštenog prodavača Land Rover. Dostupnost mobilne mreže ne može se jamčiti na svim lokacijama. Prikazane informacije i slike koje se odnose na tehnologiju InControl, uključujući zaslone ili sadržaje, podložne su ažuriranjima softvera, kontroli verzija i ostalim sustavnim/vizualnim promjenama, ovisno o odabranim opcijama.

Meridian je registrirani žig društva Meridian Audio Ltd. Trifield, a uređaj s tri polja je žig društva Trifield Productions Ltd.