Logo jaguar mobile
 • Jaguar F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil objedinjuje sportsko upravljanje i dramatičnu ljepotu sa svakodnevnom praktičnošću i učinkovitošću.

 • Jaguar E‑PACE

  Potpuno novi E‑PACE prvi je Jaguarov kompaktan SUV. Ovaj automobil predstavlja jedinstvenu kombinaciju nenadmašivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljen je I‑PACE Concept: ovo je pregled prvog potpuno električnog Jaguarovog automobila. I‑PACE Concept je ultimativni električni SUV visokih performansi.

 • Jaguar F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi sportski automobil Jaguar.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najučinkovitija i najprofinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikad stvorio.

 • Jaguar XF

  Naglašeno Jaguar. XF uvjerljiv dizajn odvaja ga od gomile.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguar-ova vrhunska limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

JAGUAR GEAR - DODATNA OPREMA

Kako imate pet XE modela na raspolaganju, svaki sa malo različitom osobnošću, tako imate na raspolaganju široku paletu dodatne opreme. Na ovaj način, možete kreirati vaš vlastiti XE, sve do najmanjeg detalja.

Jaguar dodatna oprema vam omogućava da personalizirate vašeg XE-a prema vašem okusu, životnom stilu i interesima. Za vas smo složili četiri paketa s najpopularnijom opremom: Carbon Fibre, Styling, Lifestyle i Business. Pogledajte i onda nadogradite vaš XE ili pretražite naš online katalog dodatne opreme kako biste vidjeli kompletnu ponudu.

Kreirajte vaš XE Katalog dodatne opreme

Paket Carbon Fibre

Kompletirajte XE-ov izgled inspiriran performansama sa dodatnom opremom od karbonskih dodataka visoke kvalitete.

PAKET CARBON FIBRE SADRŽI:

PAKET CARBON FIBRE SADRŽI:

Obloge retrovizora od karbonskih umjetaka visoke kvalitete i obloge bočnih otvora za ventilaciju, kao i premium tepisi od tkanine.
Kreirajte vaš XE

PAKET STYLING

Naglasite dobar stilski izgled vašeg XE-a

Paket Lifestyle

Putovanja u prirodu ili čak u lokalnom parku, mogu oštetiti vaš auto- ovaj paket vam pomaže da očuvate vaš XE čistim i urednim.

PAKET STYLING SADRŽI:

PAKET STYLING SADRŽI:

Sjajne crne obloge bočnih otvora ventilacije kao i sjajne crne obloge retrovizora.

Kreirajte vaš XE

PAKET LIFESTYLE SADRŽI:

PAKET LIFESTYLE SADRŽI:

Krovni nosači s Jaguar logotipom vam omogućavaju transport svega, od sportsek opreme do prtljage, prednje i zadnje zavjesice, gumeni tepisi s Jaguar logotipom otporni na habanje kako bi održali čistima tepihe od tkanine, i XE gumena kadica za prtljažnik (nije prikazana), koja se lako vadi da bi se očistila.
Kreirajte vaš XE

PAKET BUSINESS SADRŽI:

PAKET BUSINESS SADRŽI:

Vješalica za odijelo Jaguar montirana na naslonu za glavu omogućava prijevoz odijela bez gužvanja. Premijum pretinci na zadnjem dijelu sjedala nude više prostora na raspolaganju za čuvanje većih stvari, kao i prednje i zadnje zavjesice štite karoseriju od nečistoće i kamenčića.

Kreirajte vaš XE

Paket Business

Za vikende u prirodi i poslovna putovanja-pomaže vam da su vaše torbe,odjeća i ostale sitnice sigurne i organizirane.