Logo jaguar mobile
 • Jaguar F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil objedinjuje sportsko upravljanje i dramatičnu ljepotu sa svakodnevnom praktičnošću i učinkovitošću.

 • Jaguar E‑PACE

  Potpuno novi E‑PACE prvi je Jaguarov kompaktan SUV. Ovaj automobil predstavlja jedinstvenu kombinaciju nenadmašivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljen je I‑PACE Concept: ovo je pregled prvog potpuno električnog Jaguarovog automobila. I‑PACE Concept je ultimativni električni SUV visokih performansi.

 • Jaguar F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi sportski automobil Jaguar.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najučinkovitija i najprofinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikad stvorio.

 • Jaguar XF

  Naglašeno Jaguar. XF uvjerljiv dizajn odvaja ga od gomile.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguar-ova vrhunska limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

TEHNOLOGIJA MOTORA

XE -ova snaga je isporučena paletom visoko naprednih benziskih i dizelskih motora
CO2 EMISIJE g/km

niskih 99 uz ručni mjenjač
niskih 106 uz automatski mjenjač

POTROŠNJA GORIVA Kombinirana l/100km

od 3.8 uz ručni mjenjač
4.1 uz automatski mjenjač

PERFORMANSE I UČINKOVITOST

Bilo da ste odabrali naš zadnji hi-tech Ingenium dizel motor ili volite benziski motor, svaki od njih vam nudi performanse, rafiniranost i ekonomičnost , koji odogovaraju svakodnevnom vozačkom stilu vožnje.

Kreirajte Vaš VlastitiINTELIGENTNE PERFORMANSE

XE-ovi motori su opremljeni sa Start/Stop* tehnologijom i pametnim regenerativnm punjenjem-skupljajući kinetičku energiju prilikom kočenja da bi se napunio akumulator, osobito za vrijeme vožnje po gradu.

INGENIUM MOTORI

INGENIUM MOTORI

Ingenium je nova paleta Jaguar Land Rover motora dizajniranih za performanse, rafiniranost i učinkovitost. S naprednom tehnologijom i potpunom aluminijskom konstrukcijom Ingenium motori omogućavaju impresivnu nisku potrošnju goriva i CO2 emisija.

INGENIUM PETROL

INGENIUM PETROL

Novi XE 2.0 litarski, 4-cilindrični, Turbocharged Ingenium Petrol motor razvija izvanredno iskoristivu snagu i okretni moment. S njegovim laganim dizajnom i širokom primjenom ležajeva s niskim koeficijentom trenja, izgrađeni su za glatke, visoko učinkovite performanse.

INGENIUM DIESEL

INGENIUM DIESEL

Ingenium tehnologija je osnova za dva diesel motora iz XE palete motora. Ovi motori, kompletno izrađeni od aluminija i s malim otporima trenja, imaju čvrst blok i vratila za uravnotežavanje kako bi postigli male vibracije za svakodnevne performanse. Svi motori su opremljeni sa Stop/Start tehnologijom* i pametnim regenerativnim punjenjem-skupljajući kinetičku energiju prilikom kočenja za punjenje akumulatora-za maksimalnu ekonomičnost, osobito prilikom gradske vožnje.

*Ovisno o tržištu

MOTORI PERFORMANSI

MOTORI PERFORMANSI

3.0 litarski, 380KS, V6 Supercharged Petrol motor prilagođen je specifičnim zahtjevima XE modela. Dvostruki Roots kompresor ugrađen je u sredini V konstrukcije bloka, kako bi dobili kompaktne dimenzije. Ovaj motor omogućava linearni rast snage i poboljšanu elastičnost u svim režimima rada.

AUTOMATSKI MJENJAČ

AUTOMATSKI MJENJAČ

Omogućavajući brze izmjene prijenosa za ubrzanje bez napora, 8 brzinski automatski mjenjač XE-a je jako reaktivan, uglađen i učinkovit. Opremljen sa Satin Black kružnim biračem brzina-mjenjač pruža još brže izmjene i sportskiji kick-down u Dynamic Mode načinu i ranije izmjene u Eco Mode-u. Možete također koristiti ručno biranje brzina, pomoću ručica iza upravljača, koje su na dohvat prstiju.

MANUALNI MJENJAČ

MANUALNI MJENJAČ

Ovaj lagani, visoko napredni, 6 brzinski mjenjač doprinosi izvanrednoj učinkovitosti XE-a. Njegovo kućište od aluminija, vratila i zupčanici, olakšani su za svaki mogući gram težine-čineći ovaj sklop najlakšim u klasi. Posebno dizajniran za zahtjeve performansi sportskih vozila-omogućava glatke, kratke izmjene i izvanrednu razinu udobnosti.