• Jaguar F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil objedinjuje sportsko upravljanje i dramatičnu ljepotu sa svakodnevnom praktičnošću i učinkovitošću.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE prvi je Jaguarov kompaktan SUV. Ovaj automobil predstavlja jedinstvenu kombinaciju nenadmašivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljen je I‑PACE Concept: ovo je pregled prvog potpuno električnog Jaguarovog automobila. I‑PACE Concept je ultimativni električni SUV visokih performansi.

 • Jaguar F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi sportski automobil Jaguar.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najučinkovitija i najprofinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikad stvorio.

 • Jaguar XF

  Naglašeno Jaguar. XF uvjerljiv dizajn odvaja ga od gomile.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguar-ova vrhunska limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

XE

Najnaprednija, najučinkovitija i najrafiniranija sportska limuzina koju je Jaguar ikada proizveo.

CO2 EMISIJE g/km

niskih 126‡ uz ručni mjenjač
niskih 135‡ uz automatski mjenjač

POTROŠNJA GORIVA Kombinirana l/100km

od 4,8‡ uz ručni mjenjač
od 5,1‡ uz automatski mjenjač

REDEFINIRANA SPORTSKA LIMUZINA

Sa svojim pouzdanim izgledom i aktivnom vožnjom, XE je trenutno prepoznatljiv kao Jaguar. Osjeća se kao Jaguar, vozi se kao Jaguar - XE je Jaguar do srži.

KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL

UČINKOVITOST I PERFORMANSE

XE reže zrak s koeficijentom otpora od samo 0,26. Ova aerodinamička sposobnost je popraćena sposobnim motorom. Ingenium 2.0 litara 4 cilindarski 300 KS Turbocharged benzinski motor omogućava izvanrednu iskoristivu snagu i moment. Za izvrsno ubrzanje i pretjecanje bez napora, maksimalni moment je na raspolaganju od 1.500 - 4.500 okretaja u minuti.

ISTRAŽITE TEHNOLOGIJU MOTORA

DINAMIČNE PROPORCIJE

XE odmah upada u oči - ističe se iz konkurencije s velikim proporcijama i čistim površinama koje čine jezgru Jaguar dizajna.

ISTRAŽITE VANJŠTINU

INCONTROL TEHNOLOGIJA

InControl je naš paket naprednih tehnologija koje povezuju vas i vaš XE s okolnim svijetom. Uz intuitivne i napredne integrirane tehnologije, InControl omogućava da svatko najbolje iskoristi svoje putovanje. 10" Touch Pro zaslon u srcu središnje konzole podržava pokrete povlačenja i pruža bogatu audio-vizualnu zabavu i navigaciju.

ISTRAŽITE IN-CAR TEHNOLOGIJU

XE: PAMETNIJI IZBOR

Nudeći inovativne i inteligentne tehnologije kako biste smanjili troškove posjedovanja, kao i konkurentne cijene osiguranja - XE je zbilja pametniji izbor.

KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL

EURO NCAP OCJENA NAJBOLJI U KLASI

Ne samo da je XE osvojio maksimalnu ocjenu od 5 zvjezdica za sigurnost, u vrijeme testiranja, XE je bio najsigurniji automobil u kategoriji velikih obiteljskih automobila nakon što je osvojio prestižnu nagradu najboljih u klasi automobila 2015. godine u Euro NCAP-u.

Kako bi postigao najbolje rezultate u razredima sigurnosti i dobio maksimalno 5 zvjezdica u Euro NCAP testovima, XE nudi izvanrednu zaštitu od sudara te postiže visoku ocjenu u svim kategorijama, uključujući sigurnost putnika i pješake.
XE opremljen je nizom sustava aktivne sigurnosti uključujući i sustav za kočenje u hitnim situacijama kako bismo dodatno unaprijedili svjetsku razinu sigurnosti.

POSJETITE EURO NCAP STRANICU
XE ZA BIZNIS

XE ZA BIZNIS

XE je bio dizajniran od tla nagore s potrebama poslovnih korisnika na umu. Omogućava jako konkurentan ukupni trošak posjedovanja s CO2 emisijom od 106g/km potrošnje goriva od 4.1l/100km.

XE LANDMARK EDITION

Dizajniran da se istakne jedinstvenim oblikom karoserije i ekskluzivnim 18" kotačima.

ISTRAŽITE XE LANDMARK EDITION

JAGUAR XE GAMA

Pronađite svoju ravnotežu učinkovitosti, performansi i luksuza s XE ponudom modela.

ODABERITE VAŠ XE MODEL
XE SV PROJECT 8

XE SV PROJECT 8

Najekstremniji Jaguar visokih performansi.

XE PURE

Suština XE-a - performanse fokusirane na vozača s legendarnom rafiniranošću Jaguar.

XE PRESTIGE

Za dodatni luksuz, s prekrasno izrađenim interijerom od najfinijih materijala.

XE PORTFOLIO

Vrhunac XE luksuza, s elegancijom i sofisticiranošću u srcu.

XE R-SPORT

Pouzdan sportski stil, s vanjskom sportskom opremom i sportskim sjedalima podesivim u osam smjerova.

XE LANDMARK EDITION

Nova, ekskluzivna kombinacija dinamičnog sportskog stila i profinjenosti.

XE 300 SPORT

Moderan i siguran izbor s jedinstvenom kombinacijom upečatljivih detalja dizajna.

XE S

Čiste sportske performanse s nevjerojatnim 3.0 litarskim V6 380KS Supercharged motorom.

* Dok uvodimo InControl, opisane specifične značajke mogu biti opcijske, ovisne o tržištu ili motoru. Molimo obratite se Jaguar web stranici u vašoj zemlji ili lokalnom Jaguar zastupniku za dostupnost i kompletne uvjete u vašoj zemlji. Određene značajke zahtijevaju odgovarajuću SIM karticu s prikladnim ugovorom o podacima koji će zahtijevati daljnju pretplatu nakon početnog razdoblja koje je savjetovao vaš zastupnik. Mobilno povezivanje nije zajamčeno na svim lokacijama. Informacije i slike prikazane na ovoj web stranici u odnosu na tehnologiju InControl, uključujući ekrane ili sekvence, podliježu ažuriranjima softvera, nadzoru verzije i drugim sustavnim/vizualnim promjenama ovisno o odabranim opcijama. Vozači trebaju koristiti sve značajke u automobilu samo kada je to sigurno za njih. Vozači moraju osigurati da u svakom trenutku u potpunosti upravljaju vozilom.