Logo jaguar mobile
 • Jaguar F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil objedinjuje sportsko upravljanje i dramatičnu ljepotu sa svakodnevnom praktičnošću i učinkovitošću.

 • Jaguar E‑PACE

  Potpuno novi E‑PACE prvi je Jaguarov kompaktan SUV. Ovaj automobil predstavlja jedinstvenu kombinaciju nenadmašivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljen je I‑PACE Concept: ovo je pregled prvog potpuno električnog Jaguarovog automobila. I‑PACE Concept je ultimativni električni SUV visokih performansi.

 • Jaguar F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi sportski automobil Jaguar.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najučinkovitija i najprofinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikad stvorio.

 • Jaguar XF

  Naglašeno Jaguar. XF uvjerljiv dizajn odvaja ga od gomile.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguar-ova vrhunska limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

JAGUAR GEAR - DODATNA OPREMA

Skrojite XF prema vašem životnom stilu. Odaberite iz široke ponude praktičnih i stiliziranih dodataka koji su vam na raspolaganju.

Sa Jaguar-ovom dodatnom opremom možete dodati vaš osobni stil vašem XF-u. Ova oprema može poboljšati vaš XF na mnogo načina, bilo da treba pokazati vaš stil, zadovoljiti praktične potrebe ili pomoći u uživanju vašeg slobodnog vremena. Naša najpoznatija dodatna oprema za vas je grupirana u 4 paketa:Carbon Fibre, Styling, Lifestyle i Business. Odaberite jedan od ovih paketa ili napravite svoji vlastitu kombinaciju osobne dodatne opreme.

Kreirajte vaš XF Katalgo dodatne opreme

Carbon fibre pack-karbonski paket

Naglasite XF-ov sportski karakter s ovim glatkim stilskim poboljšanjima.

CARBON FIBRE PACK:

CARBON FIBRE PACK:

Naglasite XF-ov sportski izgled s dodacima inspiriranim performansama, visokovrijednim karbonskim maskama za retrovizore i karbonskim ukrasima bočnih otvora za vetnilaciju.Iznutra, luksuzni tekstilni tepisi daju dašak udobnosti i stila..

Kreirajte vaš XF

STYLING PACK-STILSKI PAKET

Ovi dodaci suptilno poboljšavaju XF-ov osebujan izgled.

Lifestyle pack-paket za slobodno vrijeme

Bilo kojim sportom ili hobijem da se bavite, ova oprema će vam omogućiti potpuni užitak štiteći vaš XF iznutra i izvana.

Styling pack-Stilski paket:

Styling pack-Stilski paket:

Uživajte u okretanju glava s ovim sjajnim crnim maskama i sjajnim crnim bočnim otvorima za ventilaciju.

Kreirajte vaš XF

Lifestyle pack-Paket za slobodno vrijeme

Lifestyle pack-Paket za slobodno vrijeme

Izvucite više od vašeg XF-a s ovim paketom. Krovni nosači s Jaguar logotipom omogućavaju vam nositi sve, od sportske opreme do prtljage.Prednje i zadnje zavjesice daju dodatnu zaštitu od nečistoće i kamenčića, štiteći boju karoserije vašeg XF-a. U unutrašnjosti, gumena kadica za prtljažnik i gumeni tepisi, koji se lako čiste, štite materijale od habanja i trošenja.

Kreirajte vaš XF

BUSINESS PACK-POSLOVNI PAKET:

BUSINESS PACK-POSLOVNI PAKET:

Vješalica za odijelo montirana na naslonu za glavu omogućava prijevoz odijela bez gužvanja. Premijum pretinci na zadnjem dijelu sjedala nude više prostora na raspolaganju za čuvanje većih stvari, kao na primjer mapa.

Kreirajte vaš XF

BUSINESS PACK-POSLOVNI PAKET

S ovim paketom održite vaše osobne stvari čistima, urednima i sigurnima.