Logo jaguar mobile
 • Jaguar F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil objedinjuje sportsko upravljanje i dramatičnu ljepotu sa svakodnevnom praktičnošću i učinkovitošću.

 • Jaguar E‑PACE

  Potpuno novi E‑PACE prvi je Jaguarov kompaktan SUV. Ovaj automobil predstavlja jedinstvenu kombinaciju nenadmašivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljen je I‑PACE Concept: ovo je pregled prvog potpuno električnog Jaguarovog automobila. I‑PACE Concept je ultimativni električni SUV visokih performansi.

 • Jaguar F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi sportski automobil Jaguar.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najučinkovitija i najprofinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikad stvorio.

 • Jaguar XF

  Naglašeno Jaguar. XF uvjerljiv dizajn odvaja ga od gomile.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguar-ova vrhunska limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

TEHNOLOGIJA MOTORA

XF nudi paletu rafiniranih i učinkovitih dizelskih i benziskih motora-koji omogućavaju dinamičko iskustvo vožnje i aktivne Jaguar performanse.
CO2 EMISIJE g/km

niskih 99 s manualnim mjenjačem
niskih 106 s automatskim mjenjačem

POTROŠNJA GORIVA kombinirana (l/100km)

od 3.8 s ručnim mjenjačem
od 4.1 s automatskim mjenjačem

PERFORMANSE I UČINKOVITOST

Bilo da odaberete jednog od naših najnovijih high-tech Ingenium motora ili prave performanse V6 motora, svaki motor osigurava dinamičnu Jaguar vožnju.

Kreirajte Vaš Vlastiti

Linija oznake

Lorem ipsum dolor si.

INGENIUM MOTORI

INGENIUM MOTORI

Ingenium je nova paleta Jaguar Land Rover motora dizajniranih za performanse, rafiniranost i učinkovitost. S naprednom tehnologijom i cijelosnom aluminijskom konstrukcijom Ingenium motori omogućavaju impresivnu nisku potrošnju goriva i CO2 emisija.

INGENIUM PETROL

INGENIUM PETROL

Novi XF 2.0 litarski, 4-cilindrični, Turbocharged Ingenium Petrol motor razvija izvanredno iskoristivu snagu i okretni moment. S njegovim laganim dizajnom i širokom primjenom ležajeva s niskim koeficijentom trenja, izgrađeni su za glatke, visoko učinkovite performanse.

INGENIUM DIESEL

INGENIUM DIESEL

Ingenium tehnologija je osnova za dva diesel motora iz XF palete motora. Ovi motori, kompletno izrađeni od aluminija i s malim otporima trenja, imaju čvrst blok i vratila za uravnotežavanje kako bi osigurali male vibracije za svakodnevne performanse. Svi motori su opremljeni sa Stop/Start tehnologijom* i pametnim regenerativnim punjenjem-skupljajući kinetičku energiju prilikom kočenja za punjenje akumulatora-za maksimalnu ekonomičnost, osobito prilikom gradske vožnje.

*Ovisno o tržištu

3.0 LITARSKI V6 300KS TWIN TURBOCHARGED DIESEL

3.0 LITARSKI V6 300KS TWIN TURBOCHARGED DIESEL

3.0 litarski V6 Twin Turbocharged Diesel motor omogućava izvanrednu snagu, okretni moment i elastičnost. Opremljen je inovativnim dvostrukim paralelnim sekvencijalnim turbopunjenjem-koncept osmišljen sa strane Jaguar Land Rover-a-za glatku, bržu isporuku snage u svim režimima, kao i dvofazno vodeno hlađenje za uštedu energije.

MOTORI INSPIRIRANI F‑TYPE-OM

MOTORI INSPIRIRANI F‑TYPE-OM

Benziski motori XF-a pružaju snagu i dinamičnost, istovremeno poboljšavajući učinkovitost. Ugrađen i kod F‑TYPE-a, 3.0 litarski, V6 Supercharged Petrol motor je dostupan u verzijama s 340KS i 380KS. Ovi motori, kompletno izrađeni od aluminija, pružaju trenutačni pristup visokim razinama performansi i okretnog momenta u svim režimima, kao i jedinstveni zvuk.

MANUALNI MJENJAČ *

MANUALNI MJENJAČ *

Ovaj lagani,visoko napredni, manualni mjenjač s 6 brzina doprinosi XF-ovoj izvrsnoj učinkovitosti. Njegovo aluminijsko kućište, šuplja vratila i rupčasti zupčanici štede svaki mogući gram težine-čineći ga najlakšim u svojoj klasi. Specijalno dizajniran za performanse sportskog vozila-isporučuje glatke, kratke izmjene i odličnu udobnost.

*Manualni mjenjač je dostupan kod 2.0 litarskog 4-cilindarskog 163KS (E-Performance) i 2.0 litarskog 4-cilindarskog 180KS Turbocharged Ingenium Diesel motora (ovisno o tržištu).

AUTOMATSKI MJENJAČ

AUTOMATSKI MJENJAČ

Omogućavajući brze izmjene za ubrzanje bez napora, XF-ov automatski mjenjač s 8 brzina je jako osjetljiv, uglađen i učinkovit. Koristeći moderni Satin Black kružni izbornik brzina-ova transmisija nudi još brže izmjene i sportskiji kick-down u Dynamic Mode-u vožnje i ranije izmjene viših stupnjeva u Eco Mode-u. Također možete izabrati manualni način rada preko ručica na upravljaču, na dohvat prstiju.

INŽENJERSKA IZVRSNOST

INŽENJERSKA IZVRSNOST

Kako bi omogućio vrhunsku inženjersku izvrsnost, XF je sazdan koristeći neke od najmodernijih tehnologija u automobilskoj industriji. Konstruiran je na potpuno novoj laganoj aluminijskoj arhitekturi karoserije i ovjesa. Ova zadnja generacija XF-a koristi vrhunske Ingenium motore proizvedene u novom 500 miliona funti naprednom centru za proizvodnju motora u Velikoj Britaniji.