Logo jaguar mobile
 • Jaguar F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil objedinjuje sportsko upravljanje i dramatičnu ljepotu sa svakodnevnom praktičnošću i učinkovitošću.

 • Jaguar E‑PACE

  Potpuno novi E‑PACE prvi je Jaguarov kompaktan SUV. Ovaj automobil predstavlja jedinstvenu kombinaciju nenadmašivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljen je I‑PACE Concept: ovo je pregled prvog potpuno električnog Jaguarovog automobila. I‑PACE Concept je ultimativni električni SUV visokih performansi.

 • Jaguar F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi sportski automobil Jaguar.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najučinkovitija i najprofinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikad stvorio.

 • Jaguar XF

  Naglašeno Jaguar. XF uvjerljiv dizajn odvaja ga od gomile.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguar-ova vrhunska limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

UNUTRAŠNJOST

XF-ova unutrašnjost nudi izvrstan izbor luksuza i obilje prostora.

U unutrašnjosti XF-a raznovrsni suvremeni materijali su detaljno izrađeni kako bi ponudili izvrstan komfor i osjećaj blagostanja. Centralno mjesto u unutrašnjosti je integrirani dizajn koji XF dijeli s ostalim modelima Jaguar-a. Ovaj dizajn proteže se iznad centralne konzole duž vozačkih i suvozačkih vratiju.

Kreirajte Vaš Vlastiti

NA VOZAČKOM MJESTU

NA VOZAČKOM MJESTU

Otvorite vrata XF-a i Start dugme vas mami unutra. Pulsirajući u ritmu otkucaja srca, stvara emocionalnu vezu između vozača i stroja. Njegov puls od 72 otkucaja u minuti je isti kao kod jaguara kada miruje. Sada pritisnite Start dugme i XF se budi. Sa savršenom koreografijom, otvori ventilacije okreću se i otvaraju, moderan Satin Black kružni birač brzina* polako se podiže, motor reži-sve vas inspirira da počnete slijedeću vožnju.
*samo s automatskim mjenjačem

NAJFINIJI MATERIJALI

Koža i detalji su odabrani s najvećom pažnjom da bi osigurali, u unutrašnjosti XF-a,osjećaj luksuza svega što se dodiruje. Bilo da volite karbonske ili drvene detalje koji nadopunjuju prekrasni izbor koža,vaš XF će vam uvijek nuditi poseban osjećaj.

DIZAJNERSKI DETALJI

DIZAJNERSKI DETALJI

XF kombinira ručnu izradu sa modernim materijalima da bi ponudio bogate mogućnosti unutrašnjosti. Dvojno prošivena, izrazito mekana koža, uključujući premijum Windsor Grain kožu, mogu biti kombinirane sa uglađenim detaljima i kvalitetnim tkaninama u više boja.

PERSONALIZACIJA

Od uglađenih detalja, visoko kvalitetnih tkanina i koža do široke palete boja, možete kreirati XF koji će odgovarati vašem stilu. Možete čak dodati vaše riječi na osvetljenim pragovima vrata*. *Opcija

Kreirajte vaš XF
PRTLJAŽNIK

PRTLJAŽNIK

S 540 litara*, prtljažnik XF-a omogućava puno prtljažnog prostora. Za još veću raznovrsnost, odaberite opcijsku 40:20:40 konfiguraciju stražnjih sjedala-povećava prtljažni prostor na impresivnih 885 litara.

*Sa sustavom za popravak guma. 505 litara s malim rezervnim kotačem.

PROSTOR ZA OPUŠTANJE

PROSTOR ZA OPUŠTANJE

Unutrašnjost XF-a je destinacija luksuza, izbora i obilnog prostora. Izdašne dimenzije stražnjeg prostora za glavu i nogu povećavaju izvanrednu udobnost za putnike. Unutrašnje ambijentalno osvjetljenje također naglašava ozračje XF-a dok LED svjetla za čitanje pružaju jasno, osobno osvjetljenje.