• Jaguar F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil objedinjuje sportsko upravljanje i dramatičnu ljepotu sa svakodnevnom praktičnošću i učinkovitošću.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE prvi je Jaguarov kompaktan SUV. Ovaj automobil predstavlja jedinstvenu kombinaciju nenadmašivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljen je I‑PACE Concept: ovo je pregled prvog potpuno električnog Jaguarovog automobila. I‑PACE Concept je ultimativni električni SUV visokih performansi.

 • Jaguar F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi sportski automobil Jaguar.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najučinkovitija i najprofinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikad stvorio.

 • Jaguar XF

  Naglašeno Jaguar. XF uvjerljiv dizajn odvaja ga od gomile.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguar-ova vrhunska limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

UNUTRAŠNJOST

XF-ova unutrašnjost nudi izvrstan izbor luksuza i obilje prostora.

MODERNA IZRADA

U unutrašnjosti XF-a izvrsno je obrađena paleta suvremenih materijala, pružajući iznimnu udobnost i osjećaj blagostanja.

Kreirajte vlastiti automobil

KAO NIJEDAN DRUGI

Od aluminijskih ručica za izmjenu stupnja prijenosa do upravljača obloženog zrnatom kožom, svaki element kokpita modela XF 300 SPORT minuciozno je dizajniran i prekrasno izveden.

U VOZAČKOM SJEDALU

U VOZAČKOM SJEDALU

Otvorite vrata XF-a i Start dugme vas mami unutra. Pulsirajući u ritmu otkucaja srca, ono stvara emocionalnu vezu između vozača i automobila. Njegov puls od 72 otkucaja u minuti je isti kao kod Jaguara kad miruje. Sad pritisnite Start dugme i XF se budi. Sa savršenom koreografijom, otvori ventilacije okreću se i otvaraju, moderan Satin Black kružni birač brzina polako se izdiže, motor reži - sve vas inspirira da započnete novu vožnju. 

NAJFINIJI MATERIJALI

Koža i detalji su odabrani s najvećom pažnjom da bismo osigurali osjećaj luksuza svega što se dodiruje u unutrašnjosti XF-a. Bilo da volite karbonske ili drvene detalje koji nadopunjuju prekrasni izbor koža, vaš XF će vam uvijek ponuditi poseban osjećaj.

XF 300 SPORT SJEDALA

14-smjerno podesiva sportska sjedala s karakterističnim dvostrukim šavovima u žutoj kontrastnoj boji i s utisnutom oznakom 300 SPORT na naslonima za glavu.

SAZNAJTE VIŠE
DIZAJNERSKI DETALJI

DIZAJNERSKI DETALJI

XF kombinira ručnu izradu s modernim materijalima da bi ponudio bogate mogućnosti unutrašnjosti. Dvojno prošivena, izrazito mekana koža uz premium Windsor zrnatu kožu mogu biti kombinirane s uglađenim detaljima i kvalitetnim tkaninama u više boja.

PERSONALIZACIJA

Od uglađenih detalja, visoko kvalitetnih tkanina i koža do široke palete boja, možete kreirati XF koji će odgovarati vašem stilu. Možete čak dodati vaš vlastiti tekst na osvjetljenim pragovima vrata.

KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL
MJESTO ZA RELAKSACIJU

MJESTO ZA RELAKSACIJU

XF-ova unutrašnjost je mjesto luksuza, izbora i prostranosti. Velikodušna prostranost stražnjeg prostora za glavu i prostora za koljena doprinosi izvanrednoj udobnosti za putnike. Unutarnje ambijentalno osvjetljenje (Ambient Interior Lighting) također naglašava ozračje XF-a dok LED svjetla za čitanje nude čisto, osobno osvjetljenje.

Jaguarov suvremeni nagrađivani dizajn, napredna dinamika vožnje i vrhunski in-car sustav za zabavu izdvajaju XF od konkurencije. Upotrebite naš konfigurator kako biste stvorili vaš savršen XF.

Kreirajte vlastiti automobil

1 Samo uz automatski mjenjač.