Logo jaguar mobile
 • Jaguar F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil objedinjuje sportsko upravljanje i dramatičnu ljepotu sa svakodnevnom praktičnošću i učinkovitošću.

 • Jaguar E‑PACE

  Potpuno novi E‑PACE prvi je Jaguarov kompaktan SUV. Ovaj automobil predstavlja jedinstvenu kombinaciju nenadmašivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljen je I‑PACE Concept: ovo je pregled prvog potpuno električnog Jaguarovog automobila. I‑PACE Concept je ultimativni električni SUV visokih performansi.

 • Jaguar F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi sportski automobil Jaguar.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najučinkovitija i najprofinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikad stvorio.

 • Jaguar XF

  Naglašeno Jaguar. XF uvjerljiv dizajn odvaja ga od gomile.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguar-ova vrhunska limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

XF PURE

Srž XF-a.Jaguar performanse fokusirane na vozača kombinirane s učinkovitošću.
CO2 EMISIJE g/km

niskih 104 s manualnim mjenjačem
niskih 109 s automatskim mjenjačem

POTROŠNJA GORIVA l/100km

od 4.0 s manualnim mjenjačem
od 4.1 s automatskim mjenjačem

Upečatljiva aerodinamička vanjština sa suvremenim interijerom.Da bi vožnja bila zabavnija XF Pure nudi comfort i stavlja na raspolaganje Jaguar-ov novi InControl informatički sustav sa 8 inčnim zaslonom na dodir.Široka paleta motora na raspolaganju daje vam izbora bilo da želite naglasiti performanse ili ekonomičnost.

Naručite se na testnu vožnu Preuzmite brošuru

ČISTA UGLAĐENOST

U XF Pure pronaći ćete suvremenu tehnologiju i izradu. Podesiva sjedala u 8x8 smjerova i obrađeni sjajni crni umetci nude comfot i stil.Svaku vožnju poboljšava informatički sustav i 80W Jaguar Sound System s 8 zvučnika.

ŠIRINA PERFORMANSI

ŠIRINA PERFORMANSI

XF nudi široku paletu motora, od motora 2.0 litara s 4 cilindara E-Performance (163KS) s niskom emisijom CO2 od samo 104g/km, sve do motora 2.0 litara s 4 cilindara (300KS) s ubrzanjem od 0-100km/h za 5.8 sekundi. Ovisno želite li Jaguar-ovu učinkovitost ili performanse, tu je jedan XF za vas.

IZBOR TRANSMISIJE

IZBOR TRANSMISIJE

U ponudi je XF bilo sa 6 brzinskim manualnim mjenjačem ili 8 brzinskim elektronskim automatskim mjenjačem.Ručni mjenjač ima glatke i precizne izmjene i izvrstan komfort, dok automatski je uglađen sa brzim izmjenama za postizanje ubrzanja bez napora.

KOMPLETNI TROŠAK POSJEDOVANJA

KOMPLETNI TROŠAK POSJEDOVANJA

Dizajnirali smo XF imajući u vidu nizak trošak posjedovanja.Može isporučiti zavidnu učinkovitost sa odličnom potrošnjom od 4.0l/100km i CO2 emisijom od samo 104g/km. Uštede ne završavaju ovdje.XF nudi dulje periode održavanja, tako da ne trebate pomišljati na servis prije 34000km ili dvije godine.

PRILAGODITE XF VAMA

Sa širokom paletom raspoložive unutarnje i vanjske dodatne opreme, XF je spreman odgovoriti vašem stilu i načinu života.

ISTRAŽITE DODATNU OPREMU