Logo jaguar mobile

XF PURE

Srž XF-a.Jaguar performanse fokusirane na vozača kombinirane s učinkovitošću.
CO2 EMISIJE g/km

niskih 104 s manualnim mjenjačem
niskih 109 s automatskim mjenjačem

POTROŠNJA GORIVA l/100km

od 4.0 s manualnim mjenjačem
od 4.1 s automatskim mjenjačem

Upečatljiva aerodinamička vanjština sa suvremenim interijerom.Da bi vožnja bila zabavnija XF Pure nudi comfort i stavlja na raspolaganje Jaguar-ov novi InControl informatički sustav sa 8 inčnim zaslonom na dodir.Široka paleta motora na raspolaganju daje vam izbora bilo da želite naglasiti performanse ili ekonomičnost.

Naručite se na testnu vožnu Preuzmite brošuru

ČISTA UGLAĐENOST

U XF Pure pronaći ćete suvremenu tehnologiju i izradu. Podesiva sjedala u 8x8 smjerova i obrađeni sjajni crni umetci nude comfot i stil.Svaku vožnju poboljšava informatički sustav i 80W Jaguar Sound System s 8 zvučnika.

ŠIRINA PERFORMANSI

ŠIRINA PERFORMANSI

XF nudi široku paletu motora, od motora 2.0 litara s 4 cilindara E-Performance (163KS) s niskom emisijom CO2 od samo 104g/km, sve do motora 2.0 litara s 4 cilindara (300KS) s ubrzanjem od 0-100km/h za 5.8 sekundi. Ovisno želite li Jaguar-ovu učinkovitost ili performanse, tu je jedan XF za vas.

IZBOR TRANSMISIJE

IZBOR TRANSMISIJE

U ponudi je XF bilo sa 6 brzinskim manualnim mjenjačem ili 8 brzinskim elektronskim automatskim mjenjačem.Ručni mjenjač ima glatke i precizne izmjene i izvrstan komfort, dok automatski je uglađen sa brzim izmjenama za postizanje ubrzanja bez napora.

KOMPLETNI TROŠAK POSJEDOVANJA

KOMPLETNI TROŠAK POSJEDOVANJA

Dizajnirali smo XF imajući u vidu nizak trošak posjedovanja.Može isporučiti zavidnu učinkovitost sa odličnom potrošnjom od 4.0l/100km i CO2 emisijom od samo 104g/km. Uštede ne završavaju ovdje.XF nudi dulje periode održavanja, tako da ne trebate pomišljati na servis prije 34000km ili dvije godine.

PRILAGODITE XF VAMA

Sa širokom paletom raspoložive unutarnje i vanjske dodatne opreme, XF je spreman odgovoriti vašem stilu i načinu života.

ISTRAŽITE DODATNU OPREMU