Logo jaguar mobile

XF R-SPORT

Odvažan i samopouzdan. Nepogrešivo sportski izvana i iznutra.
CO2 EMISIJE g/km

niskih 104 s manualnim mjenjačem
niskih 109 s automatskim mjenjačem

POTROŠNJA GORIVA l/100km

od 4.0 s manualnim mjenjačem
od 4.1 s automatskim mjenjačem

XF R-Sport je odvažan izričaj XF-ovog sportskog karaktera. Mišićav stil karoserije kao dodatak XF-ovom posebnom dizajnu i Sportskom ovjesu* omogućava preciznu upravljivost i osječaj povezanosti.

Naručite se na testnu vožnu Preuzmite brošuru

INSPIRIRAN PERFORMANSAMA

XF-ova sportska osobnost oslikava se u unutrašnjosti. Jedinstvena Dark Morse Aluminium završna obrada preko centralne konzole i ključni detalji sa R-Sport logotipom daju naglašeni stil.

SPORTSKA UNUTRAŠNJOST

SPORTSKA UNUTRAŠNJOST

Sportske odlike kombinirane sa XF-ovom profinjenošću i luksuzom.Kožna sportska sjedala sa Technical Mesh i Taurus kožom obuhvaćaju i podržavaju vozača prilikom dugih putovanja i zadržavaju u oštrim zavojima.R-Sport oznake na pragovima i R-Sport logotip na upravljaču naglašavaju atletski karakter unutrašnjosti.

SPORTSKA VANJŠTINA

SPORTSKA VANJŠTINA

Vanjština R-Sport-a ima jaki vizualni utjecaj. Posebna je zahvaljujući jedinstvenom vanjskom stilu koji se sastoji od sportskog prednjeg odbijača, R-Sport bočnih pragovi u boji karoserije, zadnjem spojleru kao i R-Sport oznakama na bočnim otvorima za zrak.

SPORTSKI OVJES*

SPORTSKI OVJES*

Sportski ovjes u R-Sport-u sadrži tvrđe opruge i progesivne sportske amortizere.Ove opruge i amortizeri su podešeni da omoguće izvrsnu upravljivost i agilnost zadržavajući Jaguar-ovu legendarnu kvalitetu vožnje.

PRILAGODITE XF VAMA

Sa širokom paletom raspoložive unutarnje i vanjske dodatne opreme, XF je spreman odgovoriti vašem stilu i načinu života.

ISTRAŽITE DODATNU OPREMU