• Jaguar F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil objedinjuje sportsko upravljanje i dramatičnu ljepotu sa svakodnevnom praktičnošću i učinkovitošću.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE prvi je Jaguarov kompaktan SUV. Ovaj automobil predstavlja jedinstvenu kombinaciju nenadmašivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljen je I‑PACE Concept: ovo je pregled prvog potpuno električnog Jaguarovog automobila. I‑PACE Concept je ultimativni električni SUV visokih performansi.

 • Jaguar F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi sportski automobil Jaguar.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najučinkovitija i najprofinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikad stvorio.

 • Jaguar XF

  Naglašeno Jaguar. XF uvjerljiv dizajn odvaja ga od gomile.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguar-ova vrhunska limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

XF

Prepoznatljiv Jaguar. XF-ov uvjerljiv dizajn izdvaja ga iz gomile.

CO2 EMISIJE g/km

niskih 129‡ s manualnim mjenjačem
niskih 138‡ s automatskim mjenjačem

POTROŠNJA GORIVA Kombinirana, l/100km

od 4.9 ‡ s manualnim mjenjačem
od 5.2 ‡ s automatskim mjenjačem

XF se nadograđuje uspjehom najprodavanijeg Jaguarovog automobila ikad. Neusporedivom kombinacijom stila i materijala pruža zavodljiv spoj dizajna, dinamike i profinjenosti kako bi stvorio automobil koji istovremeno nudi uzbudljivost i učinkovitost. Usavršen vrhunskim tehnologijama pruža vam sigurnost, povezanost i zabavu.

Naručite se na testnu vožnu Preuzmite brošuru

XF 300 SPORT

Mirno povjerenje i osobit izgled zaokupljaju pažnju. Žuto blještavilo na kočionim čeljustima, tamni Satin Grey ventilatorski otvori i upadljiva oznaka 300 Sport. XF 300 SPORT je spreman kako bi zagrmio.

ISTRAŽITE XF 300 SPORT

LAGAN,INSTIKTIVAN,REAKTIVAN

Zahvaljujući Jaguarovoj laganoj arhitekturi od aluminija, XF je učinkovitiji, nudi nižu cijenu posjedovanja i smanjuje emisije na niskih 134g/km1‡. U vožnji lagane prednje dvostruke vilice i stražnji sustav integralne suspenzije pružaju vrhunsku udobnost te izvanrednu upravljivost.

ISTRAŽITE ISKUSTVO U VOŽNJI

IZRAĐEN DO SAVRŠENSTVA

XF je automobil dokazanog izbora i luksuza. Mjesto gdje su vrhunski materijali elegantno usklađeni u izgled koji pruža čistu i sveobuhvatnu udobnost. Gdje god sjedili, kombinacija XF-ovog suvremenog dizajna, bogatstvo prirodnog svjetla i vrhunska izrada kreiraju ozračje opuštene profinjenosti.

ISTRAŽITE UNUTRAŠNJOST

INCONTROL

Ostanite povezani i zabavljeni putem XF InControl infotainment sustava. Svaki XF karakterizira moćna, nadolazeća generacija tehnologije Touch Pro kao standard. Dinamična, intuitivna i besprijekorno integrirana - Jaguarova tehnologija nudi rješenja koja inovativno poboljšavaju vašu vožnju. 2

OTKRIJTE VIŠE TEHNOLOGIJE

PET ZVJEZDICA NA EURO NCAP OCJENJIVANJU

Jaguar XF je postigao maksimalnih 5 zvjezdica na Euro NCAP 2015 sigurnosnim testovima.3

Nudeći izvanrednu zaštitu prilikom sudara, vozilo je postiglo visoke ocjene u svim kategorijama, uključujući kategorije Putnici i Pješaci i jedan je od najbolje ocijenjenih modela u svom segmentu.

XF također nudi paletu aktivnih sustava sigurnosti, uključujući Emergency Braking za još veću sigurnost svjetske klase.

Otkrijte više
XF ZA POSAO

XF ZA POSAO

Kad smo projektirali XF, uzeli smo u obzir sva područja troškova posjedovanja. Rezultat su period održavanja do 34000 km ili 2 godine između servisiranja, CO2 emisija od niskih 134 g/km i niska potrošnja goriva od 5,1 l/100km - svi ovi podatci pozicioniraju XF među liderima svoje klase.

ODABERITE IZMEĐU PET MODELA

Pronađite svoju ravnotežu učinkovitosti,performansi i luksuza u XF gami modela

ODABERITE VAŠ MODEL

XF PURE

Srž XF-a. Jaguar rerformanse fokusirane na vozača kombinirane s učinkovitošću.

XF PRESTIGE

Postavite luksuz na višu razinu sa suvremenim materijalima i najfinijom izradom.

XF PORTFOLIO

Vrh XF luksuza i izrade

XF R-SPORT

Odvažan i samopouzdan. Nepogrešivo sportski izvana i iznutra.

XF 300 SPORT

Profinjene linije i aerodinamička vanjština mogu biti varka za snagu koja se skriva ispod vanjštine.

XF S

Za prave sportske performanse,sa fenomenalnim 3.0 litara V6 motorom.

1 Performanse motora i podatci o učinkovitosti predstavljaju isključivo XF limuzinu.
2 InControl sadržaji, opcije i njihova dostupnost ovise o tržištu - molimo vas obratite se vašem lokalnom Jaguar prodavaču kako biste provjerili dostupnost i potpune uvjete na tržištu. Informacije i fotografije prikazane u vezi s InControl tehnologijom, uključujući prikaze zaslona i sekvence, podložne su nadogradnjama softvera, kontrolnim verzijama te drugim sustavnim/vizualnim promjenama ovisnim o odabranim opcijama. Mobilno povezivanje ne može biti zajamčeno na svim lokacijama.
3 Isključivo za XF limuzinu.
NEDC (New European Driving Cycle) je prethodni ciklus vožnje koji se koristi za mjerenje potrošnje goriva i emisija u putničkim vozilima u Europi. WLTP (Worldwide harmonised Light vehicle Test Procedure) novi je proces koji je stupio na snagu 2017. godine, koji mjeri gorivo, potrošnju energije, raspon i emisije. To je osmišljeno kako bi se podatci približili stvarnom načinu vožnje. Test ispituje vozila s dodatnom opremom i sa zahtjevnijim postupkom ispitivanja te profilom vožnje. Prikazane su slike za NEDC i za nove testove WLTP vožnje. Razlika u brojkama rezultat je promjena načina testiranja vozila, a ne smanjenja performansi.