Logo jaguar mobile
 • Jaguar F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil objedinjuje sportsko upravljanje i dramatičnu ljepotu sa svakodnevnom praktičnošću i učinkovitošću.

 • Jaguar E‑PACE

  Potpuno novi E‑PACE prvi je Jaguarov kompaktan SUV. Ovaj automobil predstavlja jedinstvenu kombinaciju nenadmašivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljen je I‑PACE Concept: ovo je pregled prvog potpuno električnog Jaguarovog automobila. I‑PACE Concept je ultimativni električni SUV visokih performansi.

 • Jaguar F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi sportski automobil Jaguar.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najučinkovitija i najprofinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikad stvorio.

 • Jaguar XF

  Naglašeno Jaguar. XF uvjerljiv dizajn odvaja ga od gomile.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguar-ova vrhunska limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

XJ DODATNA OPREMA

Skrojite XJ prema vašem životnom stilu. Odaberite od široke paleta praktične i stilske dodatne opreme koja vam je na raspolaganju.

Učinite ga zbilja vašim dodajući stil, praktičnost i raznovrsnost s originalnom XJ dodatnom opremom od vašeg lokalnog Jaguar prodavača.

Kreirajte Vaš XJ Dodatna oprema

COMFORT

Dodajte osobni dašak vašoj XJ luksuznoj unutrašnjosti izborom fino izrađene dodatne opreme.

DODATNA OPREMA ZA UDOBNOST

Ova dodatna oprema sadrži: Jaguar-ov iPad držač, koji stane na zadnjoj strani prednjih naslona za glavu. Također, Jaguar-ov držač odjela se lako i sigurno montira na prednjem naslonu za glavu.

Kreirajte Vaš XJ

DODATNA OPREMA ZA STIL

Ova dodatna oprema sadrži: osvetljene obloge pragova, vijci kotača s Jaguar-ovom glavom i poliranu cijev ispuha, dajući vašem XJ-u fini završni izgled.

Kreirajte Vaš XJ

STIL

Dodajte više osobnog stila vašem XJ-u s ovom dodatnom opremom.

PRAKTIČNOST

Praktična dodatna oprema s kojom dobivate više od vašeg XJ-a.

KORISNA DODATNA OPREMA

Ova dodatna oprema sadrži: pomoć za vožnju snijegom kao i obloga kotača za vožnju snijegom, omogućavajući čvrsto prianjanje u sniježnim, blatnjavim ili ledenim uvjetima.

Kreirajte Vaš XJ