Logo jaguar mobile
 • Jaguar F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil objedinjuje sportsko upravljanje i dramatičnu ljepotu sa svakodnevnom praktičnošću i učinkovitošću.

 • Jaguar E‑PACE

  Potpuno novi E‑PACE prvi je Jaguarov kompaktan SUV. Ovaj automobil predstavlja jedinstvenu kombinaciju nenadmašivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljen je I‑PACE Concept: ovo je pregled prvog potpuno električnog Jaguarovog automobila. I‑PACE Concept je ultimativni električni SUV visokih performansi.

 • Jaguar F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi sportski automobil Jaguar.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najučinkovitija i najprofinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikad stvorio.

 • Jaguar XF

  Naglašeno Jaguar. XF uvjerljiv dizajn odvaja ga od gomile.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguar-ova vrhunska limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

XJ AUTOBIOGRAPHY LWB

XJ Autobiography je vrh XJ ponude modela s luksuznim i jedinstvenim stilom bilo da ste iza upravljača ili na putničkom mjestu.
MAKSIMALNA SNAGA (5.0 V8)

510 KS
625 Nm

UBRZANJE

4.9 sekundi 0-100km/h

MAKSIMALNA BRZINA

250 km/h

Odaberite dinamičnost i učinkovitost poboljšanog 3.0 litarskog, 300KS Turbocharged dizeskog motora. Ili rafiniranu snagu 3.0 litarskog V6 Supercharged 340KS benzinskog motora, dostupnim sa zadnjim (RWD) ili pogonom na sve kotače (AWD). Vrhunske performanse su dostupne od 5.0 litarskog, 510PS V8 Supercharged benziskog motora.

Naručite se na testnu vožnu Preuzmite brošuru

JEDINSTVENI XJ UNUTARNJI STIL

XJ-ov prostrani stražnji putnički prostor je izrađen da bi vas razmazio. Može biti dodatno opremljen sa individualnim, ugrađenim 10.2 inčnim HD zaslonima i centralnim naslonom za ruku s multimedijom i kontrolama za prednja i stražnja sjedala, kao i korisnim pretincem za odlaganje predmeta.

SUSTAV ZA KONTROLU UDALJENOSTI PRI PARKIRANJU OD 360 STUPNJEVA

Sustav za kontrolu udaljenosti pri parkiranju od 360 stupnjeva(360 Park Distance Control) i sustav za otkrivanje prometa straga (Reverse Traffic Detection) koriste prednje,stražnje i bočne ultrazvučne senzore da vas upozore blizini objekata i ostalih vozila za vrijeme parkiranja ili izlaska s parkirnog mjesta. Sustav za pomoć pri parkiranju (Park Assist) automatski upravlja XJ-om na parkirno mjesto dok vozač upravlja pedalama.Sustav kružnih kamera(Surround Camera System) koristi pet kamera koje omogućavaju više pogleda oko vozila.

Istražite In-Car tehnologiju

MERIDIAN REFERENCE DIGITAL SOUND SYSTEM (1300W)

Nevjerojatan audio sustav Meridian Reference 1300W Digital Sound System koristi 26 zvučnika. Ovaj ultra-premium audio sustav koristi psihoakustiku da bi proizveo zvukove koji su toliko vjerni stvarnosti da ih mozak percepira kao realni doživljaj.

*Opcijska funkcija

Istražite In-Car tehnologiju

DIGITALNA TELEVIZIJA

Putnici mogu gledati svoje omiljene serije tijekom putovanja pomoću digitalne televizije. Za vozače ostaje mogućnost gledanja omiljenih programa na zaslonu s dodirom uvijek kada je auto nepokretan. *Opcijska funkcija

Istražite In-Car tehnologiju

SPECIFIKACIJA MODELA XJ AUTOBIOGRAPHY

Istražite specifikacije Jaguar-a XJ Autobiography

Pogledajte specifkacije XJ-a

PERSONALIZIRAJTE VAŠ MODEL

Kreirajte savršeni XJ za vaš vozački stil, vaš poslovni stil i vaš životni stil.

Kreirajte Vaš vlastiti XJ