Logo jaguar mobile
 • Jaguar F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil objedinjuje sportsko upravljanje i dramatičnu ljepotu sa svakodnevnom praktičnošću i učinkovitošću.

 • Jaguar E‑PACE

  Potpuno novi E‑PACE prvi je Jaguarov kompaktan SUV. Ovaj automobil predstavlja jedinstvenu kombinaciju nenadmašivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljen je I‑PACE Concept: ovo je pregled prvog potpuno električnog Jaguarovog automobila. I‑PACE Concept je ultimativni električni SUV visokih performansi.

 • Jaguar F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi sportski automobil Jaguar.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najučinkovitija i najprofinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikad stvorio.

 • Jaguar XF

  Naglašeno Jaguar. XF uvjerljiv dizajn odvaja ga od gomile.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguar-ova vrhunska limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

SIGURNOST

Paleta od naprednih sustava za pomoć vozaču i sigurnost dizajnirani su da vas štite na svakom putovanju.
CO2 EMISIJE g/km

od 99 s manualnim
od 106 s automatskim

POTROŠNJA GORIVA kombinirana l/100km

od 3.8 s manualnim
od 4.1 s automatskim mjenjačem

XJ je opremljen s paletom sustava za pomoć vozaču koji daju sveobuhvatnu podršku, radeći skupa kako bi vožnja bila lakša i sigurnija.

DIZAJNIRAN DA UVJERI

Koji god je vaš zadatak, uvjeti na cesti ili okolica, možete biti sigurni da će XJ ići još jedan kilometar da bi pomogao i zaštitio vas i vaše putnike.

SVJETLI FANTASTIČNO

SVJETLI FANTASTIČNO

XJ-ova nova, snažnija i učinkovitija, potpuna LED prednja svjetla daju izvanredno gladak oblik snopa i svjetla koji su bliži pravom dnevnom svjetlu, pomažući da se predmeti brže raspoznaju. Dostupna i sa opcijom sa prilagodljivim prednjim osvetljenjem, koja je povezana s upravljanjem, kako bi poboljšala ostvetljavanje u zavojima. Opcijsko inteligentno dugo svjetlo automatski smanjuje snop prilikom dolaska vozila iz suprotnog smjera.

DJEČJA SJEDALA

DJEČJA SJEDALA

Brojna dječja sjedala kompatibilna s XJ-om su na raspolaganju kako bi limači bili zaštićeni i sigurni. Od nosilica za bebe do uzdignute podloge sjedala za stariju djecu, sva oprema je dizajnirana kako bi se lako postavila, uklonila ili održavala.

UVIJEK POD KONTROLOM

UVIJEK POD KONTROLOM

InControl Protect sustav sadrži SOS Emegency Call funkciju-pomoć za hitni poziv, koja automatski dovodi odgovarajuće službe do vaše točne lokacije prilikom kritične situacije. Također sadrži optimiziranu asistenciju Jaguar koja prijenosi vašu točnu lokaciju i dijagnostičke podatke kako bi smanjili kašnjenja prilikom putovanja. Aplikacija Remote Essentials omogućava vam da nadgledate vaš XJ preko vašeg pametnog telefona, kako bi na primjer provjerili razinu goriva ili dali je auto zaključan ili ne.