Logo jaguar mobile

XJ LUXURY LWB

XJ Luxury nudi vozačko iskustvo bez napora s rafiniranim interijerom stvorenim da uzbudi osjećaje. XJ Luxury je uglađen i zavodljiv, agilan i elegantan.
MAKSIMALNA SNAGA (3.0 V6)

340 KS
450 Nm

UBRZANJE

6.4 sekundi 0-100 km/h

MAKSIMALNA BRZINA

250 km/h

XJ Luxury nudi vozačko iskustvo bez napora s rafiniranim interijerom stvorenim da uzbudi osjećaje. XJ Luxury je uglađen i zavodljiv, agilan i elegantan.

STANDARDNI MEĐUOSOVINSKI RAZMAK Naručite se na testnu vožnu

JEDINSTVENI XJ UNUTARNJI STIL

Cashew Bond Grain kožna sjedala s Truffle gornjom oblogom centralne konzole, Ivory morzine obloga krova, Satin Rosewood detalji i Truffle tepisi.

ALL SURFACE PROGRESS CONTROL

Jaguarov jedinstveni sustav All Surface Progress Control (ASPC) tempomat je za niske brzine, koji funkcionira pri brzini između 3.6km/h i 30km/h. Ovaj sustav omogućava da XJ svlada uvjete s malim prianjanjem u bilo kojim vremenskim uvjetima i omogućava vozaču da se koncentrira na upravljanje vozila. Sustav također ima funkciju za izvlačenje vozila, omogućavajući XJ-u da krene na klizavim podlogama, kao i funkciju spuštanja s uzvisine, koja kontrolira brzinu vozila na strmninama.

ISTRAŽITE ISKUSTVO VOŽNJE

POTPUNA LED PREDNJA SVJETLA

Nova, jasnija LED prednja svjetla smanjuju potrošnju struje i poboljšavaju vidljivost,dizajnirana za optimalni komfort sa izvrsnim glatkim oblikom snopa. LED svjetlo je bliže do pravog dnevnog svjetla omogućavajući ljudskom oku da lakše vidi predmete.

Istražite SIGURNOST

PANORAMSKI SUNČANI KROV

Panoramski sunčani krov od stakla koje odbija toplinu, proteže se do zadnjih sjedala, preplavljujući unutrašnjost sa prirodnim svjetlom filtrirajući UV zrake.

ISTRAŽITE VANJŠTINU

SPECIFIKACIJA MODELA XJ LUXURY

Istražite specifikacije Jaguar-a XJ Luxury

POGLEDAJTE XJ SPECIFIKACIJE

PERSONALIZIRAJTE VAŠ MODEL

Kreirajte savršeni XJ za vaš vozački stil, vaš poslovni stil i vaš životni stil.

Kreirajte Vaš vlastiti XJ