Logo jaguar mobile
 • Jaguar F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil objedinjuje sportsko upravljanje i dramatičnu ljepotu sa svakodnevnom praktičnošću i učinkovitošću.

 • Jaguar E‑PACE

  Potpuno novi E‑PACE prvi je Jaguarov kompaktan SUV. Ovaj automobil predstavlja jedinstvenu kombinaciju nenadmašivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljen je I‑PACE Concept: ovo je pregled prvog potpuno električnog Jaguarovog automobila. I‑PACE Concept je ultimativni električni SUV visokih performansi.

 • Jaguar F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi sportski automobil Jaguar.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najučinkovitija i najprofinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikad stvorio.

 • Jaguar XF

  Naglašeno Jaguar. XF uvjerljiv dizajn odvaja ga od gomile.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguar-ova vrhunska limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

XJ LUXURY SWB

XJ Luxury nudi vozačko iskustvo bez napora s rafiniranim interijerom stvorenim da uzbudi osjećaje. XJ Luxury je uglađen i zavodljiv, agilan i elegantan.
MAKSIMALNA SNAGA (3.0 V6)

340KS
700 Nm

UBRZANJE

6.4 sekundi 0-100km/h

MAKSIMALNA BRZINA

250 km/h

XJ Luxury je uzbudljiv sportski automobil sutrašnjice koji isporučuje performanse i upravljivost iznad obećanja njegovog dizajna. Kao inspirativni model cijele ponude, model LUXURY je savršeni primjer XJ-ovih performansi i emocija.

DUGI MEĐUOSOVINSKI RAZMAK Naručite se na testnu vožnu

JEDINSTVENI XJ UNUTARNJI STIL

Cashew Bond Grain kožna sjedala s Truffle gornjom oblogom centralne konzole, Ivory morzine obloga krova, Satin Rosewood detalji i Truffle tepisi.

ALL SURFACE PROGRESS CONTROL

Jaguarov jedinstveni sustav All Surface Progress Control (ASPC) tempomat je za niske brzine, koji funkcionira pri brzini između 3.6km/h i 30km/h. Ovaj sustav omogućava da XJ svlada uvjete s malim prianjanjem u bilo kojim vremenskim uvjetima i omogućava vozaču da se koncentrira na upravljanje vozila. Sustav također ima funkciju za izvlačenje vozila, omogućavajući XJ-u da krene na klizavim podlogama, kao i funkciju spuštanja s uzvisine, koja kontrolira brzinu vozila na strmninama.

ISTRAŽITE ISKUSTVO VOŽNJE

POTPUNA LED PREDNJA SVJETLA

Nova, jasnija LED prednja svjetla smanjuju potrošnju struje i poboljšavaju vidljivost,dizajnirana za optimalni komfort sa izvrsnim glatkim oblikom snopa. LED svjetlo je bliže do pravog dnevnog svjetla omogućavajući ljudskom oku da lakše vidi predmete.

ISTRAŽITE SIGURNOST

PANORAMSKI SUNČANI KROV

Panoramski sunčani krov od stakla koje odbija toplinu, proteže se do zadnjih sjedala, preplavljujući unutrašnjost sa prirodnim svjetlom filtrirajući UV zrake.

ISTRAŽITE VANJŠTINU

SPECIFIKACIJA MODELA XJ LUXURY

Istražite specifikacije Jaguar-a XJ Luxury

POGLEDAJTE XJ SPECIFIKACIJE

PERSONALIZIRAJTE VAŠ MODEL

Kreirajte savršeni XJ za vaš vozački stil, vaš poslovni stil i vaš životni stil.

KREIRAJTE VAŠ VLASTITI XJ