Logo jaguar mobile
 • Jaguar F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil objedinjuje sportsko upravljanje i dramatičnu ljepotu sa svakodnevnom praktičnošću i učinkovitošću.

 • Jaguar E‑PACE

  Potpuno novi E‑PACE prvi je Jaguarov kompaktan SUV. Ovaj automobil predstavlja jedinstvenu kombinaciju nenadmašivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljen je I‑PACE Concept: ovo je pregled prvog potpuno električnog Jaguarovog automobila. I‑PACE Concept je ultimativni električni SUV visokih performansi.

 • Jaguar F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi sportski automobil Jaguar.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najučinkovitija i najprofinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikad stvorio.

 • Jaguar XF

  Naglašeno Jaguar. XF uvjerljiv dizajn odvaja ga od gomile.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguar-ova vrhunska limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

XJ

Novi XJ je Jaguar-ova vrhunska limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.
CO2 EMISIJE g/km

niskih 149

POTROŠNJA GORIVA kombinirana l/100km

od 5.7

XJ redefinira pojam luksuznog automobila. To je dramatična kombinacija ljepote, luksuza i snage. Pruža agilnost i isporučuje osvježavajuće dinamično vozačko iskustvo. Za putnike, unutrašnjost je stvorena za komfor i opuštanje.

XJ sada ima kompletna LED prednja i stražnja svjetla kao i InControl Touch Pro sustav kao standardnu opremu, zajedno s paletom ostalih unutrašnjih i vanjskih poboljšanja.

Nijedan automobil ne izgleda i ne budi osjećaje kao XJ.

Naručite se na testnu vožnu Preuzmite brošuru

Istražite UNUTRAŠNJOST XJ-a

Cashew Bond kožna sjedala sa Truffle gornjom oblogom instrument ploče, Ivory Morzine oblogom krova, Satin Rosewood detaljima i Truffle tepisima.

UNUTRAŠNJOST

OFFICIALLY EXCEPTIONAL

XJ je dobio najvišu ocjenu ukupne kvalitete u segmentu luksuznih automobila u
anketi "Total Quality ImpactTM" koju je provela tvrtka Strategic Vision Inc. za 2016. godinu. Ovo sveobuhvatno istraživanje mjeri cjelokupno iskustvo vlasnika te od vozača traži ocjenu svih aspekata kod kupovanja, posjedovanja i iskustva u vožnji. Obuhvaća sve, od pouzdanosti do uzbudljive vožnje i lojalnosti vozila.
Ponosni smo što je XJ ocijenjen "iznimnim" od najboljih sudaca
bilo kojeg automobila - vlasnika.

STANDARDNI ILI DUGI MEĐUOSOVINSKI RAZMAK

Standardni (SWB) ili dugi (LWB) međuosovinski razmak, svaki XJ je savršeno okruženje za posao ili slobodno vrijeme. LWB modeli također imaju prostor za noge preko jednog metra i jedinstvenu "limuzinsku" vožnju sa revidiranim podešavanjem zračnog ovjesa za još veću udobnost.

POKRETNI DIZAJN

XJ je sada hrabriji i pouzdaniji sa svojstvima koja sadrže impozantnu, uspravniju prednju masku, snažnija kompletna LED prednja svjetla i upečatljiva stražnja svjetla. XJ-ov snažan karakter ogleda se u niskom, širokom stavu, i dugoj zategnutoj bočnoj liniji.

Istražite VANJŠTINA

UNUTRAŠNJI MIR

Neuobičajenog luksuza, otkrit ćete kvalitetu izrade u unutrašnjosti XJ-a, koja ga izdvaja od ostalih. U XJ-u nikada niste samo putnik, vi ste s užitkom prevezeni na drugo mjesto.

Istražite unutrašnjost

SNAŽAN, BRZ, PAMETAN

Svaki motor XJ-a daje izvrsnu kombinaciju performansi, rafiniranosti i učinovitosti. Ponuda je proširena novom verzijom našeg 3.0-litarskog V6 dizelskog motora, sada sa 300KS i 700Nm momentom, i 3.0-litarskim V6 340KS Supercharged benzinskim do 5.0-litarskih V8 470KS, 510KS i 550KS Supercharged benzinskih motora. Svi novi modeli imaju automatski mjenjač s 8 brzina za brzu, uglađenu izmjenu stupnjeva prijenosa.

Istražite iskustvo vožnje

LJEPOTA, SNAGA I AGILNOST

XJ-ova kompletna arhitektura od aluminija nije samo čvrsta i kruta, nego i izrazito lagana. Spojena zakovicama, bez ijednog zavarenog spoja, 100 postotno aluminijsko podvozje i karoserija su jedni od najlakših u svojoj klasi. Izvrsni omjer snage i težine poboljšava sve aspekte performansi a samonosiva karoserija nudi povećanu čvrstoću za poboljšanu upravljivost i izvrsnu sigurnost.

Istražite iskustvo vožnje

DOBRO POVEZAN AUTOMOBIL

InControl Touch Pro - standardna oprema kod svakog XJ-a-je Jaguar-ov potpuno novi, vrhunski informatički sustav koji pomiče ideju "povezanog automobila" do slijedeće razine. 8 inčni zaslon na dodir u centralnoj konzoli i podesivi, 12.3 inčni TFT zaslon visoke razlučivosti u intrument ploči imaju lagane komande i paletu inovativnih funkcija.

Tu spada i potpuno novi predvidivi sustav navigacije, koji "uči" vaša redovna putovanja. Spremnik od 10GB je na raspolaganju za pohranu vaših osobnih materijala.
*Ovisno o tržištu

Istažite In-Car tehnologiju
XJR PERFORMANSE I LUKSUZ

XJR PERFORMANSE I LUKSUZ

XJR spaja performanse sportskog automobila s najvišom razinom završne izrade. Od motora 5.0 V8 Supercharged 550KS i naprednih tehnologija vožnje do R stila i moderne unutrašnjosti, ovo je najnovija tehnologija sportskog luksuza.

ISTRAŽITE PONUDU

ISTRAŽITE PONUDU

Pregledajte XJ-ovu paletu modela i pronađite vašu savršenu kombinaciju performansi, upravljivosti i udobnosti.

XJ STANDARDNI MEĐUOSOVINSKI RAZMAK
XJ DUGI MEĐUOSOVINSKI RAZMAK