Logo jaguar mobile
 • Jaguar F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil objedinjuje sportsko upravljanje i dramatičnu ljepotu sa svakodnevnom praktičnošću i učinkovitošću.

 • Jaguar E‑PACE

  Potpuno novi E‑PACE prvi je Jaguarov kompaktan SUV. Ovaj automobil predstavlja jedinstvenu kombinaciju nenadmašivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljen je I‑PACE Concept: ovo je pregled prvog potpuno električnog Jaguarovog automobila. I‑PACE Concept je ultimativni električni SUV visokih performansi.

 • Jaguar F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi sportski automobil Jaguar.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najučinkovitija i najprofinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikad stvorio.

 • Jaguar XF

  Naglašeno Jaguar. XF uvjerljiv dizajn odvaja ga od gomile.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguar-ova vrhunska limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

XJ R-SPORT SWB

Jedinstveni sportski stil daje novu dimenziju uzbuđenju i vozačkom iskustvu koje pruža XJ R-Sport.
MAKSIMALNA SNAGA (3.0 V6)

340 Ks
450 Nm

UBRZANJE

6.4 sekundi 0-100 km/h

MAKSIMALNA BRZINA

250 km/h

Odaberite performanse poboljšanog 3.0 litarskog,300KS Turbocharged dizeskog motora. Ili pravu snagu 3.0 litarskog V6 Supercharged 340KS benzinskog motora, dostupnim sa zadnjim (RWD) ili pogonom na sve kotače (AWD).

Naručite se na testnu vožnu Preuzmite brošuru

JEDINSTVENI XJ UNUTARNJI STIL

XJ-ov prostrani zadnji putnički prostor je izrađen da bi vas razmazio. Može biti dodatno opremljen sa individualnim, ugrađenim 10.2 inčnim HD zaslonima i centralnim naslonom za ruku s multimedijom i kontrolama za prednja i zadnja sjedala, kao i korisnim pretincem za odlaganje predmeta.

R-SPORT VANJSKI STIL

Naglašavajući XJ-ov sportski stav, ovaj paket sadrži sjajnu crnu rešetku prednje maske, sjajnu crnu donju rešetku, prednji odvajač, zadnji spojler, sjajna crna stražnja zavjesa i s 'R' stiliziranim aerodinamičnim bočnim pragovima.

Istražite vanjštinu

SPORTSKA SJEDALA

Navlake od mekane zrnaste kože su dostupne u dvije naglašene boje i sadrže podesive bočne jastuke koji vozaču i putnicima daju izvrsno bočno držanje u oštrim zavojima.

Istražite unutrašnjost

R-SPORT OZNAČAVANJE

Završni dodir je pružen ekskluzivnim 'R-Sport' logotipom koji se pojavljuje na upravljaču, oblogama pragova i bočnim otvorima ventilacije.

Istražite unutrašnjost

SPECIFIKACIJA MODELA XJ R-SPORT

Istražite specifikacije Jaguar-a XJ R-Sport

Pogledajte specifikacije XJ

PERSONALIZIRAJTE VAŠ MODEL

Kreirajte savršeni XJ za vaš vozački stil, vaš poslovni stil i vaš životni stil.

Kreirajte Vaš vlastiti XJ