Logo jaguar mobile

XJR SWB

Performanse super automobila u kombinaciji s najvišom razinom luksuza, tehnologije i moderne izrade sadržane su u XJR-u.
MAKSIMALNA SNAGA (5.0 V8)

550 KS
680 Nm

UBRZANJE

4.6 sekundi 0-100 km/h

MAKSIMALNA BRZINA

280 km/h

Inspiriran originalnim XJR trkaćim automobilima, 'R'oznaka vam kaže da ćete iskusiti zadnji izraz Jaguar-ovog sportskog luksuza. Otkrijte uzbuđenje poboljšanog 5.0 litarskog Supercharged V8 550KS motora. XJR može ubrzati od 0-100km/h za 4.6 sekundi i ima maksimalnu brzinu od 280km/h.

Naručite se na testnu vožnu Preuzmite brošuru

JEDINSTVENI XJ UNUTARNJI STIL

Jet/Red kožna sjedala s mekanom zrnastom kožom u dvije nijanse sa Red kontrastnim šivanjem Jet gornje obloge konzole, Jet suedecloth obloga krova, Piano Black detaljima i Jet tepisima.

XJR VANJSKI STIL

XJR-ova aerodinamika je naglašena s izmijenjenim prednjim odbijačem s odvajačem u boji karoserije,donji zračni otvori s kromiranim rubovima, bočnim pragovima i stražnjim spojlerom.Jedinstveni vanjski stil uključuje sjajnu crnu rešetku prednje maske, dvostruki otvori na poklopcu motora, crvena kliješta kočnica, 'R' oznake i 20 inčni Farallon kotači od lake legure.

Istražite vanjštinu

XJR OVJES

XJR sadrži poboljšan i bolje podešen ovjes sa značajkama za poboljšanu stabilnost na visokim brzinama i agilnu, brzu upravljivost.

Istražite vozačko iskustvo

ELEKTRONSKI AKTIVNI DIFERENCIJAL

Surađujući sa sustavima stabilnosti, pogona i ABS-a, elektronski aktivni diferencijal raspodjeljuje okretni moment individualno svakom stražnjem kotaču, omogućavajući skoro trenutnu promjenu raspodjele snage kako bi se ograničilo proklizavanje kotača i poboljšalo prianjanje.

Istražite vozačko iskustvo

SPECIFIKACIJA MODELA XJR

Istražite specifikacije Jaguar-a XJR

Pogledajte specifikacije XJ

PERSONALIZIRAJTE VAŠ MODEL

Kreirajte savršeni XJ za vaš vozački stil, vaš poslovni stil i vaš životni stil.

Kreirajte Vaš vlastiti XJ