epace
E‑PACE

E‑PACE prvi je Jaguarov kompaktan SUV. Ovaj automobil predstavlja jedinstvenu kombinaciju nenadmašivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje.

360˚ PREGLED VANJŠTINE

CO2 EMISIJE g/km
niskih 143‡ uz ručni mjenjač
niskih 158‡ uz automatski mjenjač

POTROŠNJA GORIVA KOMBINIRANA (l/100km)
Od 5.4‡ uz ručni mjenjač
Od 6.0‡ uz automatski mjenjač

KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL

Koristite konfigurator kako biste dizajnirali vaš savršeni Jaguar
REZERVIRAJTE TESTNU VOŽNJU
Organizirajte cestovnu testnu vožnju pomoću vašeg najbližeg zastupnika
PREUZMITE BROŠURU
Doznajte više o Jaguar vozilima
PRONAĐITE ZASTUPNIKA
Pronađite Jaguar zastupnika u vašoj blizini

Pružajući kokpit prilagođen vozaču koji predstavlja vrhunac interijera usredotočenog na potrebe obitelji, E‑PACE nudi nagrađujuće Jaguar iskustvo vožnje i spaja svakodnevnu praktičnost s prostranom unutrašnjošću vodećom u klasi. Ukratko, kompaktan SUV poput ovoga dosad nikad nije postojao.

KREIRAJTE VAŠ VLASTITI
ISTRAŽITE VANJŠTINU E‑PACE
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/epace/01.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/epace/**.jpg
KLIKNI ZA INTERAKCIJU
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/epace/01_m.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/epace/**_m.jpg
KLIKNI ZA INTERAKCIJU
ISTRAŽITE UNUTRAŠNJOST E‑PACE
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/int_360/epace_my19
KLIKNI ZA INTERAKCIJU
KLIKNI ZA INTERAKCIJU
Reset
Zatvoriti

Vozila prikazana u filmovima možda nisu točna reprezentacija nedavnih nadogradnji i poboljšanja. Za najnovije specifikacije obratite se lokalnom Jaguar zastupniku.

STVOREN KAKO BI UZBUDIO OSJETILA

Uzbudljiva, instinktivna vožnja skrivena je u samoj DNK svakog Jaguarovog automobila. Upoznajte E‑PACE, kompaktan SUV s prepoznatljivim krikom Jaguara.

ODABERITE VAŠ MODEL
DESIGN
ATRAKTIVAN I PRIVLAČAN
E‑PACE je sa svojim skulptorskim poklopcem motora i mišićavim stražnjim dijelom dinamičan i okretan SUV s linijama coupéa. Za upečatljivu prisutnost na cesti, E‑PACE ima elegantna LED prednja svjetla i jedinstvena LED stražnja svjetla. Za povećanje sigurnosti sa stilom, odaberite Matrix LED prednja svjetla sa svjetlima za dnevnu vožnju i animiranim pokazivačima smjera.
ISTRAŽITE VANJŠTINA
KOKPIT PRILAGOĐEN VOZAČU
U modelu E‑PACE interijer fokusiran na vozača sadrži materijale visoke kvalitete i suvremen dizajn. Kokpit okružuje vozača pružajući sve kontrole i instrumente nadohvat ruke kako biste se u potpunosti mogli prepustiti uzbudljivom užitku vožnje.
ISTRAŽITE UNUTRAŠNJOST
KLJUČNE ZNAČAJKE
ISKUSTVO VOŽNJE
Otkrijte istinsko uzbuđenje vozeći E‑PACE. Nudeći jedinstvenu uravnoteženost agilnosti i udobnosti vožnje, potpuno nezavisan sustav ovjesa građen je na osnovi profinjenog multi-link dizajna stražnjeg sustava ovjesa. Napredne tehnologije vožnje uključuju značajke Active Driveline1 i Adaptive Dynamics2 kako bi u svakom trenutku osigurale da E‑PACE pruži agilnu, kontroliranu vožnju.
IN-CAR TEHNOLOGIJA
Stvorena da vožnju učini sigurnijim i još većim užitkom, vrhunska tehnologija modela E‑PACE sadrži naš Touch Pro sustav za informacije i zabavu uključujući 10" zaslon na dodir sličan tabletu.
ISTRAŽITE IN-CAR TEHNOLOGIJU
DOVOLJNO MJESTA ZA SVE
Sudeći prema prostranosti interijera, E‑PACE nema pandana u svojoj klasi automobila. Duboka središnja konzola s odvojivim držačima za čaše primjer je vrlo fleksibilne organizacije unutrašnjosti. Veliki pretinac za rukavice idealan je za sve potrepštine koje želite držati nadohvat ruke, a duboki otvori na unutrašnjoj strani prednjih vrata promišljeno su dizajnirani kako bi svojom veličinom obuhvatili širok raspon predmeta.
ISTRAŽITE PRAKTIČNOST & SIGURNOST
EURO NCAP OCJENA PET ZVJEZDICA

Jaguar E‑PACE osvojio je pet zvjezdica na Euro NCAP testiranju, potvrđujući da je vozilo jedno od najsigurnijih na tržištu. Pružajući izvanrednu zaštitu odraslima, djeci i pješacima, vozilo je postiglo visoke ocjene u svim kategorijama.

Njegova sveobuhvatna paleta standardnih sigurnosnih sustava, uključujući Emergency Braking s Pedestrian Detection i Lane Keep Assist zajedno pružaju bolju zaštitu.

POSJETITE EURO NCAP STRANICU
NOVI DIESEL, BENZINSKI ILI ELEKTRIČNI?

Naši aktualni benzinski i novi diesel motori najčišći su i najučinkovitiji motori koje smo ikada proizveli. Naš novi električni pogon je budućnost vožnje. Koji je pravi za vas?

KOJI JE PRAVI ZA VAS?
E‑PACE PALETA AUTOMOBILA

Stimulirajuća vožnja, suvremena ručna izrada i svakodnevna praktičnost standardne su u svakom modelu palete E‑PACE. Dakle, koji član obitelji E‑PACE bit će vaš izbor?

ODABERITE VAŠ MODEL

1Dostupno samo s D240 i P300 motorima.
2Nije dostupno s D150 motorom, s ručnim mjenjačem ili 17" kotačima od lake legure.
3Connect Pro Pack sadrži usluge pretplate koje se mogu produljiti nakon početnog razdoblja preporučenog sa strane vašeg Jaguar prodavača. Povezanost s mobilnom mrežom se ne može garantirati na svim lokacijama. Online funkcije i Wi-Fi povezanost ovise o instaliranoj micro SIM kartici s odgovarajućim podatkovnim ugovorom.

Pogledajte WLTP podatke.
WLTP je novi službeni EU test koji se koristi da bi se izračunali standardizirani podatci o potrošnji goriva i CO2 za osobna vozila. Test mjeri gorivo, potrošnju energije, autonomiju i emisije. Test je dizajniran kako bi omogućio podatke bliže realnim uvjetima vožnje. S njim se testiraju vozila s opcijskom opremom i sukladno zahtjevnijim testnim postupcima i vozačkim profilima.

Sve vrijednosti su ciljevi proizvođača i predmet konačne potvrde prije proizvodnje. Zabilježite da CO2 i vrijednosti potrošnje goriva mogu varirati sukladno ugrađenim kotačima i da najniže vrijednosti ne moraju biti postignute sa standardnim kotačima.