NOVI JAGUAR E‑PACE

E‑PACE je Jaguarov prvi kompaktni SUV. On je jedinstvena kombinacija izgleda, okretnosti i dinamične vožnje. Sada dostupan i kao Plug-In Hybrid.

VIDI 360°

ISTRAŽI OVAJ MODEL

MJEŠOVITA EMISIJA CO2 g/km
Od 43

MJEŠOVITA POTROŠNJA GORIVA l/100km
Od 2,0

ODABERI SVOJ MODEL
Usporedite odlike i specifikacije.
IZGRADI VLASTITI
Poslužite se konfiguratorom kako biste dizajnirali svoj savršeni Jaguar E-PACE.
PREUZMI KATALOG
Pregledaj i preuzmi najnovije kataloge za Jaguar
PRONAĐI PRODAVAČA
Potraži Jaguar prodavača u svojoj blizini.
DESIGN
ISTRAŽI IZNUTRA
ISTRAŽI IZNUTRA

Iznutra, E‑PACE nudi prekrasno oblikovano okruženje, sve ima svoju svrhu, izvanredno izgleda i pruža osjećaj profinjenosti.

IZGRADI VLASTITI
POGLEDAJ GALERIJU
ODLIKE DIZAJNA
ODLIKE DIZAJNA

Udobnost i karakter idu ruku pod ruku u E‑PACE-u. Uživajte u luksuzu sjedala presvučenih kožom Windsor sa šavovima u boji, ili naglasite njihovu estetika uz kontrastne šavove i živopisne boje. Bogata ponuda materijala učinit će da to bude vaš E‑PACE.

IZGRADI VLASTITI
POGLEDAJ GALERIJU
ISTRAŽI IZVANA
ISTRAŽI IZVANA

Savršeni spoj dizajna nadahnutog sportskim automobilima i praktičnosti SUV-a. Sa smionim dizajnerskim detaljima, od bočnih otvora za zrak do prednje maske.

IZGRADI VLASTITI
POGLEDAJ GALERIJU
PERFORMANSE
VOZNE PERFORMANSE
VOZNE PERFORMANSE

Jedinstvena ravnoteža okretnosti i udobne vožnje – otkrijte uzbuđenje vožnje ovog Jaguarovog SUV-a. Široka paleta potpuno novih, unaprijeđenih motora, uključujući nove hibridne tehnologije, znači da postoji neki koji vam odgovara.

PLUG-IN<br> HYBRID
NOVI JAGUAROV KOMPAKTNI SUV E‑PACE PLUG‑IN HYBRID

Sve što volite u vezi s Jaguarom E‑PACE s još manjom potrošnjom i smanjenim troškovima goriva.

ISTRAŽI OVAJ MODEL
300 SPORT
JAGUAR E‑PACE 300 SPORT

Posebni dizajnerski detalji stvaraju jedinstveni karakter Jaguaru E‑PACE 300 SPORT, ali ono što ga doista izdvaja je ispod poklopca motora. 4‑cilindarski motor od 300 KS sa sustavom Active Driveline, optimiranim voznim svojstvima, pruža uzbudljive vozne performanse.

ISTRAŽI OVAJ MODEL
VIEW SPECIFICATIONS
POTPUNO NOVA PALETA MOTORA
E‑PACE nudi uravnoteženu vožnju i sjajni odziv uz izuzetno malu potrošnju goriva zahvaljujući hibridnoj tehnologiji, uključujući benzinske i dizelske motore s blagim hibridom (Mild Hybrid) te izvedbu Plug‑in Hybrid.
POGON NA SVE KOTAČE
Radi postizanja performansi na širokom spektru uvjeta, sustav pogona na sve kotače (AWD) pametno upravlja raspodjelom okretnog momenta između prednje i stražnje osovine. Postizanjem optimalnog prijenosa snage na podlogu, AWD poboljšava dinamička vozna svojstva i nudi bolju stabilnost u nepovoljnim uvjetima kako biste nastavili uživati u svom putovanju.
ADAPTIVE DYNAMICS
Opcijski sustav Adaptive Dynamics pruža preciznu dinamiku i spokojnu vožnju nadzirući položaj kotača i kretanje karoserije. Amortizeri prilagođavaju ovjes radi osiguravanja optimalne ravnoteže između udobnosti, profinjenosti i okretnosti. ​
PREGLED SPECIFIKACIJA
TEHNOLOGIJA UNUTAR AUTOMOBILA
JEDNOSTAVNOST JE STANDARD

Standardne funkcionalnosti na Pivi uključuju:


• Dodirni zaslon od 11,4"
• DAB digitalni radio
• Novooblikovano sučelje
• Apple CarPlay® 1
• Android Auto™ 2
• Remote3

Unaprijedite sustav na Pivi Pro4 te će vas pratiti najnovija umjetna inteligencija u automobilu koja vam pruža mogućnosti kao što je samoučeći navigacijski sustav, za potpuno povezanu vožnju.

INFORMACIJE NA OKU

Odaberite od niza različitih izgleda, uključujući 3D navigaciju preko cijelog zaslona, podatke o vožnji ili brzo provjerite što slušate, a sve to na novom opcijskom interaktivnom vozačkom zaslonu od 12,3“ visoke rezolucije.

Opcijski virtualni zaslon 2 projicira ključne podatke na vjetrobran. Bez napora možete pratiti brzinu svog vozila, stupanj prijenosa i navigaciju zahvaljujući prikazu u boji.

AUDIO SUSTAV MERIDIAN™

Audio sustav MeridianTM, britanske proizvodnje, je potpuno posvećen glazbenom iskustvu. Ne radi se tu samo o povećavanju glasnoće. Puno je važnije pojačavanje dubine, jasnoće i realnosti glazbe korištenjem kombinacije naprednih akustičkih tehnologija i pažljivim razmještajem zvučnika, radi stvaranja zvučne platforme – onoga što zovemo „zvučne pozornice“ – koja potpuno odgovara unutrašnjosti E‑PACE-a. U ponudi su opcijska ozvučenja MeridianTM i MeridianTM Surround.

OSTANITE POVEZANI
Paket Online nudi dodatne internetske usluge putem ugrađene SIM kartice, omogućavajući pristup:

• neograničenom streamingu6
• online glasovnom prepoznavanju
• prognozi vremena
• online sinkronizaciji kalendara
ZABAVA ZA SVE
Odaberite opciju Wi-Fi Enabled s podatkovnim prometom7 i moći ćete koristiti:

• streaming servise po svom izboru8
• do 20GB podataka mjesečno
• poboljšanu vezu zahvaljujući anteni
• brojne povezane uređaje
BEŽIČNO PUNJENJE UREĐAJA
Opcija bežičnog punjenja uređaja s pojačalom signala telefona vam omogućava punjenje kompatibilnih pametnih telefona bez potrebe za žicama ili postoljem za punjenje. Dok ste u automobilu, vaš telefon će koristiti antenu vozila za poboljšanje signala i jasniji razgovor.
SUSTAV PROČIŠĆAVANJA ZRAKA U KABINI S FILTEROM PM2,5
Opcijska NanoeTM ionizacija poboljšava osjećaj ugode vozača i putnika. Uključivanjem tipke PURIFY (Pročišćavanje), posebno konstruirani filter hvata sitne čestice iz okolnog zraka, kao što su PM2,5, te alergeni u zraku, kao što su prašina i pelud.
PRAKTIČNOST I SIGURNOST
PRETINCI
Sportski izgled E‑PACE-a skriva veliki teretni prostor i najviše unutarnjih pretinaca u klasi. Prostrani pretinac za rukavice i duboki pretinci u prednjim vratima mogu primiti sve što želite imati nadohvat ruke, dok u veliki prtljažnik možete smjestiti sve što vam treba za duža putovanja.
ACTIVITY KEY (KLJUČ ZA AKTIVNOSTI)
Otporan na vodu i udarce, potpuno novi ključ za aktivnosti (Activity Key)9 omogućava vam otključavanje, zaključavanja i pokretanje vozila. Tako, bez obzira na to koje ste aktivnosti na otvorenom vi i vaši prijatelji planirali, više nije potrebno nositi konvencionalni ključ za automobil.
PIXEL LED GLAVNA SVJETLA
Opcijska svjetla Pixel LED odlikuju se sekvencijalnim pokazivačima smjera. Prilagodljivi svjetlosni snop pruža još bolju vidljivost po mraku automatski dijeleći svjetlosni snop, sprečavajući tako zasljepljivanje vozila iz suprotnog smjera.
SUSTAVI POMOĆI U VOŽNJI
Jaguar E‑PACE se ponosi funkcijama pomoći u vožnji koji olakšavaju vožnju po gradu i parkiranje, te čine vožnju po autocesti još ugodnijom. Uklanjajući napetost, ove tehnologije čine vašu vožnju lakšom i boljom.
NASTAVI ISTRAŽIVATI
ODABERI SVOJ JAGUAR E‑PACE
Ovdje možete pronaći cijelu paletu modela, sa širokim izborom dizajnerskih dodataka, sustava za pojačavanje performansi i drugih tehnologija.


ODABERI SVOJ MODEL
ODABERI SVOJ MODEL
GALERIJA
Posvemašnja posvećenost detaljima je oduvijek ključna u uređenju naših vozila. E‑PACE je sinonim za profinjenost, praktičnost i pouzdanost u vožnji.


POGLEDAJ GALERIJU
SPECIFIKACIJE
Istražite sve pojedinosti. Saznajte više o performansama motora, dimenzijama i potrošnji goriva.


PREGLED SPECIFIKACIJA
SAVRŠENA VOŽNJA ZAPOČINJE OVDJE

Luksuzni i snažni SUV koji nudi praktičnost i učinkovitost. Poslužite se konfiguratorom kako biste dizajnirali svoj savršeni Jaguar E-PACE.

IZGRADI VLASTITI
DODATNA OPREMA JAGUAR
DODATNA OPREMA JAGUAR

Dodajte svoj vizualni pečat ili opremite svoj E‑PACE praktičnom dodatnom opremom. Bogati izbor koji nudimo znači da možete urediti svoje vozilo točno prema svojim potrebama.

PRONAĐI DODATNU OPREMU
KOLEKCIJA JAGUAR
KOLEKCIJA JAGUAR

Naša ekskluzivna ponuda luksuzne odjeće, dodatne opreme i poklona nadahnuta je našim automobilima i njihovim dizajnom.

ODABERI SVOJ MODEL
Usporedite odlike i specifikacije.
IZGRADI VLASTITI
Poslužite se konfiguratorom kako biste dizajnirali svoj savršeni Jaguar E-PACE.
PREUZMI KATALOG
Pregledaj i preuzmi najnovije kataloge za Jaguar
PRONAĐITE ZASTUPNIKA
Pronađite Jaguar zastupnika u vašoj blizini

Prikazane vrijednosti su prema propisu NEDC2 izračunate na temelju službenih proizvođačevim ispitivanja prema WLTP u skladu s EU propisima. Samo za usporedbu. Vrijednosti u stvarnoj upotrebi mogu se razlikovati. Vrijednosti emisije CO2 i potrošnje goriva mogu se razlikovati u ovisnosti o ugrađenim kotačima i ugrađenoj opremi. NEDC2 su vrijednosti izračunate koristeći vladinu formulu iz vrijednosti prema WLTP te su jednake onima koje bi bile prema starom ispitivanju NEDC. Vrijedi pravilna primjena poreznih stopa.

Vidi vrijednosti za WLTP

WLTP je novo službeno ispitivanje u EU koje se koristi za izračun standardiziranih vrijednosti potrošnje goriva i emisije CO2 za putničke automobile. Ono mjeri potrošnju goriva, odnosno energije, doseg i emisiju. Osmišljeno je kako bi pružilo vrijednosti bliskije načinu vožnje u stvarnim okolnostima. Ispituje se vozilo s tvorničkim opcijama te prema zahtjevnijem postupku ispitivanja i profilu vožnje.

1 Vaš automobil je pripremljen za Apple CarPlay. Usluge koje nudi Apple CarPlay ovise o dostupnosti pojedinih funkcionalnosti u vašoj zemlji, molimo vas da više informacija potražite na https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.

2Vaš automobil je pripremljen za Android Auto. Usluge koje nudi Android Auto ovise o dostupnosti pojedinih funkcionalnosti u vašoj zemlji, molimo vas da više informacija potražite na https://www.android.com/auto/.

3Remote sadrži usluge s pretplatom koje je moguće produžiti nakon početnog razdoblja prema preporuci vašeg Jaguar prodavača. Aplikaciju Jaguar Remote treba preuzeti s Apple App Store/Google Play Store.

4Connected Navigation zahtijeva daljnju pretplatu nakon početnog razdoblja, prema savjetu vašeg prodavača Jaguara.

5Requires Solar attenuating windscreen in some markets.

6Fair use policy applies. Includes 1 year subscription which can be renewed after the initial term.

7Na slici je prikazana dodatna oprema Jaguar Click and Go, koja se prodaje odvojeno. Tablet nije uključen. Vrijedi politika poštene uporabe. Nakon iskorištenih 20GB podatkovnog prometa unutar jednog mjeseca, brzina i funkcionalnosti podatkovnog prometa iz vozila se mogu smanjiti u ostatku mjeseca. Pojedinosti Politike poštene uporabe u vezi s ovom funkcijom možete pronaći u Uvjetima za InControl Pivi Pro Terms na www.jaguar.com/pivi-pro-terms. Playback ovisi o pružatelju usluge streaminga i definiciji slikovnog sadržaja. HD video će značajno povećati podatkovni promet.

8Playback time is dependent on streaming provider and the definition of the video content. HD video will significantly increase data usage. Includes 1 year subscription which can be renewed after the initial term.

9 Punjenje ključa za aktivnosti traje otprilike dva sata, nakon čega baterija traje do deset dana.

Opcijske funkcije i njihova dostupnost ovise o specifikaciji vozila (model i pogonski sklop) te o tržištu, a njihova ugradnja može zahtijevati ugradnju i druge opreme. Molimo vas da dodatne pojedinosti potražite kod lokalnog Prodavača ili da konfigurirate svoje vozilo online.

Vozač bi trebao koristiti funkcionalnosti unutar vozila samo kada to može činiti na siguran način. Vozači moraju u svakom trenutku imati potpuni nadzor nad vozilom.

Funkcije sustava Pivi i InControl, opcije, usluge trećih strana te njihova dostupnost ovisi o tržištu – raspitajte se kod svog Jaguar Prodavača o raspoloživosti na lokalnom tržištu i svim uvjetima. Neke funkcionalnosti zahtijevaju pretplatu koju će biti potrebno obnoviti nakon početnog razdoblja, prema savjetu vašeg Prodavača. Pokrivenost mobilnih mreža nije moguće jamčiti posvuda. Informacije i slike prikazane u vezi s tehnologijom InControl, uključujući prikaze ili filmove, podložne su osvježavanju softvera, nadzoru verzija te drugim sistemskim odnosno vizualnim izmjenama, u ovisnosti o odabranim opcijama.

Meridian je zaštićeni žig Meridian Audio Ltd. Trifield, a uređaj s tri zvučna polja je zaštićeni žig Trifield Productions Ltd.
Apple CarPlay je zaštićeni žig Apple Inc. Apple Inc, vrijede uvjeti za krajnje korisnike.
Android Auto je zaštićeni žig Google LLC.
NanoeTM je zaštićeni žig Panasonic Corporation.