POGLEDAJTE NAŠA VOZILA

JAGUAR F‑PACE

Naš SUV luksuznih performansi objedinjuje sportsko upravljanje i dramatičnu ljepotu sa svakodnevnom praktičnošću i učinkovitošću.
JAGUAR F‑PACE

JAGUAR E‑PACE

E‑PACE prvi je Jaguarov kompaktan SUV. Ovaj automobil predstavlja jedinstvenu kombinaciju nenadmašivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje.
JAGUAR E‑PACE

JAGUAR I‑PACE

Predstavljanje Jaguarovog prvog potpuno električnog SUV-vozila visokih performansi.
JAGUAR I‑PACE

JAGUAR F‑TYPE

Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi sportski automobil Jaguar.
JAGUAR F‑TYPE

JAGUAR XE

Najnaprednija, najučinkovitija i najrafiniranija sportska limuzina koju je Jaguar ikada proizveo.
JAGUAR XE

JAGUAR XF

Prepoznatljiv Jaguar. XF-ov uvjerljiv dizajn izdvaja ga iz gomile.
JAGUAR XF

Prikazane količine rezultat su službenih ispitivanja proizvođača u skladu sa zakonodavstvom EU-a s potpuno napunjenom baterijom. Samo u svrhu usporedbe. Stvarne brojke mogu se razlikovati. Podaci o CO2, ekonomičnosti potrošnje goriva, potrošnji energije i dometu mogu se razlikovati ovisno o čimbenicima kao što su stil vožnje, okolišni uvjeti, opterećenje, oprema kotača, ugrađeni dodaci, putna ruta i stanje baterije. Podaci o dometu temelje se na proizvodnom vozilu na standardiziranoj ruti.


Prikazane brojke rezultat su službenih ispitivanja proizvođača u skladu sa zakonima EU-a. Samo u svrhu usporedbe. Stvarne brojke mogu se razlikovati. 2 Brojke koje prikazuju emisije CO i ekonomičnost potrošnje goriva mogu se razlikovati ovisno o čimbenicima kao što su stil vožnje, okolišni uvjeti, opterećenje, oprema kotača i dodatna oprema.