fpace
NOVI F‑PACE 300 SPORT

Uzbudljive performanse. Jedinstveni detalji.

ISTRAŽITE OVAJ MODEL

CO2 EMISIJE g/km
niskih 170‡

POTROŠNJA GORIVA KOMBINIRANA (l/100km)
Od 6.4‡

F‑PACE

Naš SUV luksuznih performansi objedinjuje sportsko upravljanje i dramatičnu ljepotu sa svakodnevnom praktičnošću i učinkovitošću.

360˚ PREGLED VANJŠTINE

CO2 EMISIJE g/km
niskih 140‡ uz ručni mjenjač
niskih 146‡ uz automatski mjenjač

POTROŠNJA GORIVA KOMBINIRANA (l/100km)
Od 5.3‡ uz ručni mjenjač
Od 5.5‡ uz automatski mjenjač

KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL
Koristite konfigurator kako biste dizajnirali vaš savršeni Jaguar
REZERVIRAJTE TESTNU VOŽNJU
Organizirajte cestovnu testnu vožnju pomoću vašeg najbližeg zastupnika
PREUZMITE BROŠURU
Doznajte više o Jaguar vozilima
PRONAĐITE ZASTUPNIKA
Pronađite Jaguar zastupnika u vašoj blizini

Jaguar F‑PACE je SUV performansi koji kombinira maksimalno uzbudljivu vožnju s efikasnošću. Tehnološki napredan do srži, F‑PACE vas čuva, povezuje i zabavlja. Sposoban je za svaku cestu i ima kapacitet za svaki dan. F‑PACE je Jaguar za vas, Jaguar za vašu obitelj.

KREIRAJTE VAŠ VLASTITI
ISTRAŽITE VANJŠTINU F‑PACE
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/fp/fp_14.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/fp/fp_**.jpg
KLIKNI ZA INTERAKCIJU
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/fp/fp_07_m.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/fp/fp_**_m.jpg
KLIKNI ZA INTERAKCIJU
ISTRAŽITE UNUTRAŠNJOST F‑PACE
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/int_360/fpace_my19
KLIKNI ZA INTERAKCIJU
KLIKNI ZA INTERAKCIJU
Reset
Zatvoriti
SVE ZA BOLJE PERFORMANSE

Odjel Special Vehicle Operations (SVO) je preoblikovao F‑PACE-ov dizajn vanjštine u potrazi za iznimnim, uzbudljivim performansama. F‑PACE SVR je najznačajnija evolucija do sada nagrađivanog dizajna F‑PACE-a.

ISTRAŽITE OVAJ MODEL
IZVEDBE
F‑PACE 300 SPORT
NOVI F‑PACE 300 SPORT

Jedinstvene oznake i ekskluzivne Dark Satin Grey vanjske značajke nagoviještavaju uzbudljivu prirodu F‑PACE 300 SPORT. Pun osobnosti, upadljiva unutrašnjost vozila je tu kako bi se u nju uživalo na svakom putovanju.

POGLEDAJTE GALERIJU
F‑PACE CHEQUERED FLAG
NOVI F‑PACE CHEQUERED FLAG

Inspririrajući se našim natjecateljskim naslijeđem, F‑PACE Chequered Flag pruža pouzdan vanjski stil, osebujne oznake i izbor naših najprodavanijih pogonskih sklopova.

POGLEDAJTE GALERIJU
KLJUČNE ZNAČAJKE
DNK SPORTSKOG AUTOMOBILA
F‑PACE je SUV performansi koji ima DNK sportskog automobila. Od izbočenja na poklopcu motora do naglašenih stražnjih bokova, njegov snažni izgled čini ga prepoznatljivim i zamjetnim na cesti. Sada možete iskusiti F‑PACE onako kako ga je zamislio SVO. F‑PACE-ove poboljšane SVR aerodinamičke značajke kao što su novi prednji branik i otvori za ventilaciju na poklopcu motora nagoviještaju njegovu ogromnu snagu.
ISTRAŽITE VANJŠTINU
PRAKTIČNOST I PROSTRANOST
F‑PACE je vodeći u klasi sa zapremninom prtljažnika od 650 litara i prilagodljivim preklopnim stražnjim sjedalima u omjeru 40:20:40.
ISTRAŽITE UNUTRAŠNJOST
SNAGA I UČINKOVITOST
F‑PACE-ov raspon motora, uključujući novi 5.0 litarski, 550 KS V8 Supercharged Petrol2 motor i laku aluminijsku arhitekturu, nude profinjenost, učinkovitost i izazovne performanse.

Vozila prikazana u filmovima možda nisu točna reprezentacija nedavnih nadogradnji i poboljšanja. Za najnovije specifikacije obratite se lokalnom Jaguar zastupniku.
ISTRAŽITE PERFORMANSE
POGLEDAJTE VIDEO
yt:LLwA9uqoYnc
IN-CAR TEHNOLOGIJA
F‑PACE nudi vam vrhunsku tehnologiju kao što su opcijski Head-up Display i Activity Key, kao i napredne sustave za pomoć vozaču kako bi svako putovanje bilo lakše i opuštenije. Tu pripada napredni InControl multimedijski sustav Touch Pro koji vas zabavlja i koji vam omogućava stalnu vezu s vanjskim svijetom.
ISTRAŽITE IN-CAR TEHNOLOGIJU
PET ZVJEZDICA - EURO NCAP OCJENA

F‑PACE dobio je ocjenu od pet EURO NCAP zvjezdica. Visoke ocjene u kategorijama za zaštitu odraslih osoba, djece i pješaka potvrđuju da je F‑PACE među najsigurnijim vozilima na tržištu.

Kombinacija aktivnih i pasivnih sigurnosnih mjera sadrži standardne značajke, uključujući Autonomous Emergency Braking i Pedestrian Detection, uz opcijske značajke za pomoć vozaču kao što su Lane Keep Assist i Driver Condition Monitor.

POSJETITE EURO NCAP STRANICU
NOVI DIESEL, BENZINSKI ILI ELEKTRIČNI?

Naši aktualni benzinski i novi diesel motori najčišći su i najučinkovitiji motori koje smo ikada proizveli. Naš novi električni pogon je budućnost vožnje. Koji je pravi za vas?

KOJI JE PRAVI ZA VAS?
GAMA F‑PACE MODELA

Pregledajte F‑PACE modele i otkrijte vašu savršenu kombinaciju performansi, stila i praktičnosti.

ODABERITE VAŠ MODEL

Svi unutrašnji sadržaji trebaju se koristiti samo pri sigurnim uvjetima. Vozači moraju osigurati da u svakom trenutku imaju potpunu kontrolu vozila.
1Ispod stražnje police i sa sustavom za popravak guma. 508 litara s malim rezervnim kotačem za uštedu prostora. 463 litara s rezervnim kotačem u punoj veličini.
2Samo uz model F‑PACE SVR.
3Ovisno o tržištu.
Pogledajte F‑PACE WLTP podatke.

WLTP je novi službeni EU test koji se koristi da bi se izračunali standardizirani podatci o potrošnji goriva i CO2 za osobna vozila. Test mjeri gorivo, potrošnju energije, autonomiju i emisije. Test je dizajniran kako bi omogućio podatke bliže realnim uvjetima vožnje. S njim se testiraju vozila s opcijskom opremom i sukladno zahtjevnijim testnim postupcima i vozačkim profilima.

Svi brojčani podatci nastali su na temelju procjene proizvođača i podliježu finalnoj potvrdi prije proizvodnje. Molimo uzmite u obzir da podatci o CO2 emisiji i potrošnji goriva mogu varirati ovisno o ugrađenim kotačima, tako da najniža vrijednost možda neće biti dostižna uz standardne kotače.