NOVI JAGUAR F‑PACE

Naš luksuzni i snažni SUV združuje nagrađivani dizajn, Jaguarove performanse i intuitivne tehnologije koje čine svaku vožnju izvanrednom. Sada dostupan i kao Plug-In Hybrid.

VIDI 360
ISTRAŽI OVAJ MODEL

MJEŠOVITA EMISIJA CO2 g/km
Od 54

MJEŠOVITA POTROŠNJA GORIVA l/100km
Od 2,4

ODABERI SVOJ MODEL
Usporedite odlike i specifikacije.
IZGRADI VLASTITI
Poslužite se konfiguratorom kako biste dizajnirali svoj savršeni Jaguar F-PACE.
PREUZMI KATALOG
Pregledaj i preuzmi najnovije kataloge za Jaguar
PRONAĐI PRODAVAČA
Potraži Jaguar prodavača u svojoj blizini.
design
ISTRAŽI IZNUTRA
ISTRAŽI IZNUTRA

Razmišljali smo o svakoj pojedinosti u unutrašnjosti kako bismo stvorili mirno utočište za vas i vaše putnike. Vrhunski materijali, nove kombinacije boja i poboljšana udobnost sjedenja su posvuda u potpuno novoj unutrašnjosti Jaguara F-PACE i Jaguara F-PACE R-Dynamica.

IZGRADI VLASTITI
POGLEDAJ GALERIJU
ODLIKE DIZAJNA
ODLIKE DIZAJNA

Novooblikovana unutrašnjost F-PACE-a odlikuje se površinama presvučenima Luxtecom ili kožom, materijalima mekanima na dodir te izborom privlačnih pojedinosti. Primijenjena estetika nosi najbolje od britanskog majstorstva, donoseći upečatljivo iskustvo vožnje.

IZGRADI VLASTITI
POGLEDAJ GALERIJU
ISTRAŽI IZVANA
ISTRAŽI IZVANA

Profilirani poklopac motora, dublja maska hladnjaka, nova glavna svjetla sa svjetlosnim potpisom „J“ i širi bočni otvori za zahvat zraka, sve to pridonosi dinamičnom izgledu Jaguara F-PACE-a i dojmu snage koji odaje. Novi, integrirani završeci ispušnih cijevi1 upotpunjuju preoblikovani stražnji branik, dodatno naglašavajući snažan izgled.

IZGRADI VLASTITI
POGLEDAJ GALERIJU
PERFORMANSE
VOZNE PERFORMANSE
VOZNE PERFORMANSE

F‑PACE spaja performanse koje ostavljaju bez daha i inteligentne tehnologije vožnje.

PLUG-IN HYBRID
NOVI JAGUAR F‑PACE PLUG‑IN HYBRID SUV

Uz novi F-PACE Plug-in Hybrid uživate u pogodnostima manje potrošnje goriva i nulte emisije ispušnih plinova u vožnji na električni pogon.

ISTRAŽI OVAJ MODEL
SVR
F‑PACE SVR

S 5,0-litarskim, kompresorskim motorom V8 i najvećom brzinom od 286 km/h, F-PACE SVR je najsnažniji Jaguarov SUV.

ISTRAŽI OVAJ MODEL
PREGLED SPECIFIKACIJA
HIBRID, BENZIN ILI DIZEL
F‑PACE pogoni naša paleta novih blagih hibridnih benzinskih i dizelskih motora, uz mogućnost potpuno novog Jaguar Plug-in Hybrida, za one koji žele još manju potrošnju goriva i emisiju CO2. Svi mjenjači su automatski s 8 brzina.
JEDINSTVENO ZA JAGUAR
Birajte između sjajnih dinamičkih performansi i najmanje potrošnje goriva. JaguarDrive Control stupnjeve prijenosa mijenja brže u načinu rada Dynamic, a ranije u načinu rada Eco. Način rada Rain, Ice, Snow (Kiša, Led, Snijeg) osigurava nježnije pokretanje na skliskoj podlozi.
BUDITE PRIBRANI
Jaguar All-Wheel Drive uz Intelligent Driveline Dynamics je sustav pogona na sve kotače koji djeluje unaprijed. Dok se drugi slični sustavi uključuju tek nakon što se automobil počne zanositi, naš sustav preventivno prebacuje okretni moment na prednje kotače radi zadržavanja nadzora nad vozilom prije nego se ono počne zanositi.
TEHNOLOGIJA UNUTAR AUTOMOBILA
JEDNOSTAVNOST JE STANDARD

Standardne funkcionalnosti na Pivi uključuju:


• Dodirni zaslon od 11,4"
• DAB digitalni radio
• Novooblikovano sučelje
• Apple CarPlay® 2
• Android Auto™ 3
• Remote4

Unaprijedite sustav na Pivi Pro5 te će vas pratiti najnovija umjetna inteligencija u automobilu koja vam pruža mogućnosti kao što je samoučeći navigacijski sustav, za potpuno povezanu vožnju.

INFORMACIJE NA OKU

Odaberite od niza različitih izgleda, uključujući 3D navigaciju preko cijelog zaslona, podatke o vožnji ili brzo provjerite što slušate, a sve to na novom opcijskom interaktivnom vozačkom zaslonu od 12,3“ visoke rezolucije.

Opcijski virtualni zaslon 6 projicira ključne podatke na vjetrobran. Bez napora možete pratiti brzinu svog vozila, stupanj prijenosa i navigaciju zahvaljujući prikazu u boji.

AUDIO SUSTAV MERIDIAN™

Audio sustav MeridianTM, britanske proizvodnje, je potpuno posvećen glazbenom iskustvu. Ne radi se tu samo o povećavanju glasnoće. Puno je važnije pojačavanje dubine, jasnoće i realnosti glazbe korištenjem kombinacije naprednih akustičkih tehnologija i pažljivim razmještajem zvučnika, radi stvaranja zvučne platforme – onoga što zovemo „zvučne pozornice“ – koja potpuno odgovara unutrašnjosti F‑PACE-a. U ponudi su opcijska ozvučenja MeridianTM i MeridianTM Surround.

MIR I TIŠINA

Uz aktivno prigušivanje buke vožnje, zahvaljujući audio stručnjacima iz MeridianTM Audio7, te smanjenoj razini vibracija, F‑PACE nudi vama i vašim putnicima povećanu razinu udobnosti u vožnji.

OSTANITE POVEZANI
Paket Online8 nudi dodatne internetske usluge putem ugrađene SIM kartice, omogućavajući pristup:

• neograničenom streamingu
• online glasovnom prepoznavanju
• prognozi vremena
• online sinkronizaciji kalendara
ZABAVA ZA SVE
Odaberite opciju Wi-Fi Enabled s podatkovnim prometom9 i moći ćete koristiti:

• streaming servise po svom izboru
• do 20GB podataka mjesečno
• poboljšanu vezu zahvaljujući anteni
• brojne povezane uređaje
BEŽIČNO PUNJENJE
Opcija bežičnog punjenja uređaja s pojačalom signala telefona vam omogućava punjenje kompatibilnih pametnih telefona bez potrebe za žicama ili postoljem za punjenje. Dok ste u automobilu, vaš telefon će koristiti antenu vozila za poboljšanje signala i jasniji razgovor.
IONIZACIJA ZRAKA U KABINI S FILTEROM PM2,5
Opcijska NanoeTM ionizacija poboljšava osjećaj ugode vozača i putnika. Uključite ovu funkciju i posebno konstruirani filter će privlačiti i hvatati sitne čestice i alergene iz okolnog zraka, kao što su PM2,5 kao što su prašina i pelud.
PRAKTIČNOST I SIGURNOST
PRAKTIČNI PRTLJAŽNIK
F‑PACE se odlikuje prtljažnikom zapremine do 778 litara1, 10, čak i kada u drugom redu sjedala sjede vaši prijatelji i obitelj. Kada vam treba dodatni prostor, možete preklopiti drugi red sjedala kako biste dobili 1.82710 litara korisnog prostora. Bez obzira je li radni dan ili vikend, F‑PACE savršeno odgovara na vaše potrebe.
ACTIVITY KEY (Ključ za aktivnosti)
Otporan na vodu i udarce, potpuno novi ključ za aktivnosti (Activity Key)11 omogućava vam otključavanje, zaključavanja i pokretanje vozila. Tako, bez obzira na to koje ste aktivnosti na otvorenom vi i vaši prijatelji planirali, više nije potrebno nositi konvencionalni ključ za automobil.
PIXEL LED GLAVNA SVJETLA S DNEVNIM SVJETLIMA SA SVJETLOSNIM POTPISOM
Opcijska svjetla Pixel LED odlikuju se sekvencijalnim pokazivačima smjera. Prilagodljivi svjetlosni snop pruža još bolju vidljivost po mraku automatski dijeleći svjetlosni snop, sprečavajući tako zasljepljivanje vozila iz suprotnog smjera.
SUSTAVI POMOĆI U VOŽNJI
Jaguar F‑PACE se ponosi funkcijama pomoći u vožnji koji olakšavaju vožnju po gradu i parkiranje, te čine vožnju po autocesti još ugodnijom. Uklanjajući napetost, ove tehnologije čine vašu vožnju lakšom i boljom.
NASTAVI ISTRAŽIVATI
ODABERI SVOJ JAGUAR F‑PACE
Ovdje možete pronaći cijelu paletu modela, sa širokim izborom dizajnerskih dodataka, sustava za pojačavanje performansi i drugih tehnologija.
ODABERI SVOJ MODEL
GALERIJA
Posvemašnja posvećenost detaljima je oduvijek ključna u uređenju naših vozila. Novi Jaguar F‑PACE Ushit u svakoj pojedinosti.
POGLEDAJ GALERIJU
SPECIFIKACIJE
Istražite sve pojedinosti. Saznajte više o performansama motora, dimenzijama i potrošnji goriva.
PREGLED SPECIFIKACIJA
SAVRŠENA VOŽNJA ZAPOČINJE OVDJE

Luksuzni i snažni SUV koji nudi praktičnost i učinkovitost. Poslužite se konfiguratorom kako biste dizajnirali svoj savršeni Jaguar F-PACE.

IZGRADI VLASTITI
DODATNA OPREMA JAGUAR
DODATNA OPREMA JAGUAR

Stvorite vozilo koje istinski odgovara vašem načinu života, personalizirajte F‑PACE nizom opcijskih funkcija i praktičnom dodatnom opremom Jaguar.

PRONAĐI DODATNU OPREMU
KOLEKCIJA JAGUAR
KOLEKCIJA JAGUAR

Naša ekskluzivna ponuda luksuzne odjeće, dodatne opreme i poklona nadahnuta je našim automobilima i njihovim dizajnom.

ODABERI SVOJ MODEL
Usporedite odlike i specifikacije.
IZGRADI VLASTITI
Poslužite se konfiguratorom kako biste dizajnirali svoj savršeni Jaguar F-PACE.
PREUZMI KATALOG
Pregledaj i preuzmi najnovije kataloge za Jaguar
PRONAĐITE ZASTUPNIKA
Pronađite Jaguar zastupnika u vašoj blizini

Prikazane vrijednosti su prema propisu NEDC2 izračunate na temelju službenih proizvođačevim ispitivanja prema WLTP u skladu s EU propisima. Samo za usporedbu. Vrijednosti u stvarnoj upotrebi mogu se razlikovati. Vrijednosti emisije CO2 i potrošnje goriva mogu se razlikovati u ovisnosti o ugrađenim kotačima i ugrađenoj opremi. NEDC2 su vrijednosti izračunate koristeći vladinu formulu iz vrijednosti prema WLTP te su jednake onima koje bi bile prema starom ispitivanju NEDC. Vrijedi pravilna primjena poreznih stopa.

Vidi vrijednosti za WLTP

WLTP je novo službeno ispitivanje u EU koje se koristi za izračun standardiziranih vrijednosti potrošnje goriva i emisije CO2 za putničke automobile. Ono mjeri potrošnju goriva, odnosno energije, doseg i emisiju. Osmišljeno je kako bi pružilo vrijednosti bliskije načinu vožnje u stvarnim okolnostima. Ispituje se vozilo s tvorničkim opcijama te prema zahtjevnijem postupku ispitivanja i profilu vožnje.

1 Ovisi o pogonskom sklopu.

2 Vaš automobil je pripremljen za Apple CarPlay. Usluge koje nudi Apple CarPlay ovise o dostupnosti pojedinih funkcionalnosti u vašoj zemlji, molimo vas da više informacija potražite na https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.

3 Vaš automobil je pripremljen za Android Auto. Usluge koje nudi Android Auto ovise o dostupnosti pojedinih funkcionalnosti u vašoj zemlji, molimo vas da više informacija potražite na https://www.android.com/auto/.

4 Remote sadrži usluge s pretplatom koje je moguće produžiti nakon početnog razdoblja prema preporuci vašeg Jaguar prodavača. Aplikaciju Jaguar Remote treba preuzeti s Apple App Store/Google Play Store.

5Connected Navigation zahtijeva daljnju pretplatu nakon početnog razdoblja, prema savjetu vašeg prodavača Jaguara.

6 Zahtijeva staklo koje umanjuje sunčevo svjetlo na nekim tržištima. Upute navigacije će se prikazivati na vjetrobranu samo kada je na vozilo ugrađen Pivi Pro.

7 Opcijska funkcija.

8 Može vrijediti politika poštene uporabe. Uključuje 1-godišnju pretplatu koju je moguće produžiti nakon isteka početnog roka, prema informacijama koje dobijete od svog Jaguar prodavača

9 Na slici je prikazana dodatna oprema Jaguar Click and Go, koja se prodaje odvojeno. Tablet nije uključen. Vrijedi politika poštene uporabe. Nakon iskorištenih 20GB podatkovnog prometa unutar jednog mjeseca, brzina i funkcionalnosti podatkovnog prometa iz vozila se mogu smanjiti u ostatku mjeseca. Pojedinosti Politike poštene uporabe u vezi s ovom funkcijom možete pronaći u Uvjetima za InControl Pivi Pro Terms na www.jaguar.com/pivi-pro-terms. Playback ovisi o pružatelju usluge streaminga i definiciji slikovnog sadržaja. HD video će značajno povećati podatkovni promet.

10 Mokra zapremina je industrijska norma koja se mjeri punjenjem prtljažnika tekućinom. Zapremina izmjerena do stropa. Oblik i ukupna zapremina zapremina mogu se razlikovati ovisno o modelu te o tome je li u vozilo postavljen manji rezervni kotač ili onaj standardnih dimenzija.

11 Punjenje ključa za aktivnosti traje otprilike dva sata, nakon čega baterija traje do deset dana.

Opcijske funkcije i njihova dostupnost ovise o specifikaciji vozila (model i pogonski sklop) te o tržištu, a njihova ugradnja može zahtijevati ugradnju i druge opreme. Molimo vas da dodatne pojedinosti potražite kod lokalnog Prodavača ili da konfigurirate svoje vozilo online.

Vozač bi trebao koristiti funkcionalnosti unutar vozila samo kada to može činiti na siguran način. Vozači moraju u svakom trenutku imati potpuni nadzor nad vozilom.

Funkcije sustava Pivi i InControl, opcije, usluge trećih strana te njihova dostupnost ovisi o tržištu – raspitajte se kod svog Jaguar Prodavača o raspoloživosti na lokalnom tržištu i svim uvjetima. Neke funkcionalnosti zahtijevaju pretplatu koju će biti potrebno obnoviti nakon početnog razdoblja, prema savjetu vašeg Prodavača. Pokrivenost mobilnih mreža nije moguće jamčiti posvuda. Informacije i slike prikazane u vezi s tehnologijom InControl, uključujući prikaze ili filmove, podložne su osvježavanju softvera, nadzoru verzija te drugim sistemskim odnosno vizualnim izmjenama, u ovisnosti o odabranim opcijama.


Meridian je zaštićeni žig Meridian Audio Ltd. Trifield, a uređaj s tri zvučna polja je zaštićeni žig Trifield Productions Ltd.
Apple CarPlay je zaštićeni žig Apple Inc. Apple Inc, vrijede uvjeti za krajnje korisnike.
Android Auto je zaštićeni žig Google LLC.
NanoeTM je zaštićeni žig Panasonic Corporation.