JAGUAR F‑PACE
SPECIFIKACIJE

F-PACE
D165 AWD AUTO MHEV
F-PACE

F-PACE

D165 AWD AUTO MHEV

PERFORMANSE
POTROŠNJA GORIVA
POGONSKI SKLOP
TEŽINE
VUČA
TRANSPORT NA KROVU
DIMENZIJE
PROSTOR ZA GLAVU
PROSTOR ZA NOGE
ZAPREMINA PRTLJAŽNIKA
VISINA OD TLA
KRUG OKRETANJA

ELEKTRIČNI (EV) DOMET

53

km ††

(Do) uz F-PACE P400e

EMISIJE CO2

49g/km††


(Od) uz F-PACE P400e

POTROŠNJA GORIVA

2,2††


(Od l/100 km) uz F-PACE P400e

KAPACITET PRTLJAŽNOG PROSTORA

1.842

litara✦

Uz F-PACE P250

NASTAVITE ISTRAŽIVATI

F-PACE SVR

F-PACE SVR

S 5,0-litarskim superpunjenim motorom V8 i maksimalnom brzinom od 286 km/h, F-PACESVR je Jaguarov SUV vrhunskih performansi.
ISTRAŽITE OVAJ MODEL
PLUG-IN HYBRID

PLUG-IN HYBRID

Uz F-PACE Plug-in Hybrid, uživajte u većoj ekonomičnosti korištenja goriva i nultim ispušnim emisijama dok vozite u električnom načinu rada.
SAZNAJTE VIŠE
MODELI JAGUAR F-PACE

MODELI JAGUAR F-PACE

Cijeli asortiman modela možete pronaći ovdje.
ISTRAŽITE MODELE
PREGLED

PREGLED

Otkrijte uz F-PACE ono što čini istinski jedinstvenu vožnju.
ISTRAŽITE PREGLED

Navedene količine izračunate su prema NEDC2 na temelju službenih ispitivanja proizvođača prema WLTP-u u skladu sa zakonodavstvom EU-a s potpuno napunjenom baterijom. Samo u svrhu usporedbe. Stvarne brojke mogu se razlikovati. CO2, ekonomičnost potrošnje goriva, potrošnja energije i domet mogu se razlikovati ovisno o čimbenicima kao što su stil vožnje, okolišni uvjeti, opterećenje, oprema kotača i dodatna oprema. NEDC2 označava količine izračunate korištenjem Vladine formule za količine prema WLTP-u koje su ekvivalentne količinama prema starim ispitivanjima prema NEDC-u. Tada se može primijeniti ispravan porezni postupak.

††Navedene količine izračunate su na temelju službenih ispitivanja proizvođača u skladu sa zakonodavstvom EU-a s potpuno napunjenom baterijom. Samo u svrhu usporedbe. Stvarne brojke mogu se razlikovati. CO2, ekonomičnost potrošnje goriva, potrošnja energije i domet mogu se razlikovati ovisno o čimbenicima kao što su stil vožnje, okolišni uvjeti, opterećenje, oprema kotača, ugrađeni dodaci, putna ruta i stanje baterije. Izračun dometa temelji se na proizvodnom vozilu na standardiziranoj ruti.

‡‡U kombinaciji s električnim motorom.

U kombinaciji s električnim motorom.

Uključuje vozača od 75 kg, napunjene tekućine i 90% goriva.

Uključuje napunjene tekućine i 90% goriva.

U suhom stanju: Zapremnina izmjerena punim blokovima sukladno standardu VDA (200 mm x 50 mm x 100 mm). Zapremnina izmjerena do stropne obloge. Konfiguracija prtljažnog prostora i ukupni tovarni prostor razlikovat će se ovisno o specifikaciji vozila (model i pogonski sklop) i tržištu, te tome je li ugrađen rezervni kotač pune veličine ili rezervni kotač koji štedi prostor.

S tekućinama: Zapremnina izmjerena simulacijom prtljažnog prostora ispunjenog tekućinom. Zapremnina izmjerena do stropne obloge. Konfiguracija prtljažnog prostora i ukupni tovarni prostor razlikovat će se ovisno o specifikaciji vozila (model i pogonski sklop) i tržištu, te tome je li ugrađen rezervni kotač pune veličine ili rezervni kotač koji štedi prostor.

Mase odgovaraju vozilima prema standardnim specifikacijama. Opcijski dodaci povećavaju masu.