JAGUAR XE -
SPECIFIKACIJE

EMISIJE CO2

127

g/km††

(Od) uz XE D200 RWD

POTROŠNJA GORIVA

4,8

††

(Od l/100 km) uz XE D200 RWD

NAJVEĆA BRZINA

250(km/h) uz XE 300 Sport

UBRZANJE

5,9

sekundi

(0–100 km/h) uz XE 300 Sport

NASTAVITE ISTRAŽIVATI

MODELI JAGUAR XE

MODELI JAGUAR XE

Pogledajte cijeli raspon modela.
ISTRAŽITE MODELE
GALERIJA

GALERIJA

Pogledajte galeriju Jaguar XE.
POGLEDAJTE GALERIJU
PREGLED

PREGLED

Jaguar do srži.
ISTRAŽITE PREGLED

Navedene količine izračunate su prema NEDC2 na temelju službenih ispitivanja proizvođača prema WLTP-u u skladu sa zakonodavstvom EU-a s potpuno napunjenom baterijom. Samo u svrhu usporedbe. Stvarne brojke mogu se razlikovati. Brojke koje prikazuju emisije CO₂ i ekonomičnost potrošnje goriva mogu se razlikovati ovisno o čimbenicima kao što su stil vožnje, okolišni uvjeti, opterećenje, oprema kotača i dodatna oprema. NEDC2 označava količine izračunate korištenjem Vladine formule za količine prema WLTP-u koje su ekvivalentne količinama prema starim ispitivanjima prema NEDC-u. Tada se može primijeniti ispravan porezni postupak.

††Pogledajte brojke prema WLTP-u
Navedene brojke su rezultat službenih proizvođačevih ispitivanja u skladu sa zakonodavstvom EU-a. Samo u svrhu usporedbe. Stvarne brojke mogu se razlikovati. Brojke koje prikazuju emisije CO₂ i ekonomičnost potrošnje goriva mogu se razlikovati ovisno o čimbenicima kao što su stil vožnje, okolišni uvjeti, opterećenje, oprema kotača i dodatna oprema.


Uključuje vozača od 75 kg, napunjene tekućine i 90% goriva.
Uključuje napunjene tekućine i 90% goriva.
U suhom stanju: Zapremnina izmjerena punim blokovima sukladno standardu VDA (200 mm x 50 mm x 100 mm). Zapremnina izmjerena do stropne obloge.
S tekućinama: Zapremnina izmjerena simulacijom prtljažnog prostora ispunjenog tekućinom. Zapremnina izmjerena do stropne obloge.

Mase odgovaraju vozilima prema standardnim specifikacijama. Opcijski dodaci povećavaju masu.