PRELAZAK NA ELEKTRIČNI POGON S JAGUAROM

Uzbudljiv za vožnju, jednostavan za život. Za upravljačem Jaguara, prelazak na električni pogon ima smisla u svakom pogledu. Performanse za koje živimo ostaju netaknute. Njegova tehnologija svakim danom postaje pametnija i održivija.

ZAŠTO JAGUAR?

PERFORMANSE OD UTRKE DO CESTE

PERFORMANSE OD UTRKE DO CESTE

Uvažavajući lekcije naučene iz naše električne trkaće serije, naš prvi potpuno električni SUV visokih performansi, Jaguar I-PACE, može vas odvesti od 0-100 km/h za 4,8 sekundi (0-60 mph za 4,5 sekundi) . I to čini gotovo u tišini i s nultom emisijom iz ispušne cijevi.
OBLIKOVANJE ODRŽIVE, PAMETNIJE BUDUĆNOSTI

OBLIKOVANJE ODRŽIVE, PAMETNIJE BUDUĆNOSTI

Od 1935. godine pomičemo granice mogućeg. Električni pogon to ne mijenja. Zapravo, nudi više mogućnosti za ostvarenje naše vizije održivijeg, pametnijeg iskustva vožnje koje obuhvaća dinamiku i dizajn po kojima smo poznati.

KLJUČNE PREDNOSTI PRELASKA NA ELEKTRIČNI POGON

NISKI VLASNIČKI TROŠKOVI

NISKI VLASNIČKI TROŠKOVI

Struja košta manje od benzina ili dizela. Također imate pravo na značajne porezne olakšice. I bez naknada koje se odnose na gužve, emisije ili parkiranje u mnogim gradovima, prednosti se zbrajaju.
JEDNOSTAVNOST I PRAKTIČNOST

JEDNOSTAVNOST I PRAKTIČNOST

Budući da se punjenje električnih automobila uglavnom obavlja kod kuće, možete učinkovitije planirati svoje vrijeme za stvari koje želite raditi. Jednostavno napunite navečer i do jutra ćete biti spremni za pokret.
NULA ISPUŠNIH EMISIJA

NULA ISPUŠNIH EMISIJA

Vozila koja se napajaju isključivo baterijom sposobna su za postizanje maksimalne snage s nultom emisijom ispušnih plinova. A uz sve više obnovljivih izvora koji neprestano ulaze u nacionalnu mrežu, energija električnih automobila postaje sve čišća svake godine.
JEDINSTVENA VOŽNJA

JEDINSTVENA VOŽNJA

Električna tehnologija ne samo da je nevjerojatno tiha, već je sposobna pružiti trenutačno ubrzanje bez zastoja i bez prekida za mijenjanje brzina. Time se postiže izrazito uglađeno iskustvo vožnje s brzim odzivom pri svim brzinama.

TRI VRSTE ELEKTRIČNE ENERGIJE

POTPUNO ELEKTRIČNI (BEV)

POTPUNO ELEKTRIČNI (BEV)

Pokretan isključivo električnim motorima i baterijom, naš potpuno električni pogonski sklop pruža potpuno tihe performanse sportskog automobila s nultom emisijom ispušnih plinova.
PLUG-IN HIBRID (PHEV)

PLUG-IN HIBRID (PHEV)

Kombinirajući motor s električnim motorom, Jaguar PHEV vam pruža fleksibilnost nultih ispušnih emisija tijekom putovanja na posao i s posla s benzinskim performansama za duža putovanja.
BLAGI HIBRID (MHEV)

BLAGI HIBRID (MHEV)

Uz isporuku nižih emisija CO2 i unaprijeđenu ekonomičnost goriva, profinjen elektrificirani pogonski sklop MHEV-a čini ga idealnim za vožnju u gradskoj gužvi.

POTPUNO ELEKTRIČNI I HIBRIDNI AUTOMOBILI JAGUAR

Iskusite Jaguarov svijet električnih performansi uz našu ponudu potpuno električnih i hibridnih automobila.
POTPUNO ELEKTRIČNI I HIBRIDNI AUTOMOBILI JAGUAR

NASTAVITE ISTRAŽIVATI ELEKTRIČNE MODELE

KOLIKO DALEKO MOGU IĆI?

KOLIKO DALEKO MOGU IĆI?

Istražite sve što trebate znati o najvećem mogućem povećanju dometa vožnje i najvećem mogućem iskorištavanju svakog punjenja.
NISKI VLASNIČKI TROŠKOVI

NISKI VLASNIČKI TROŠKOVI

Od poreznih i kupovnih poticaja do nižih tekućih troškova, vlasništvo električnog automobila može vam pomoći svaki dan da uštedite novac.
KUĆNO PUNJENJE

KUĆNO PUNJENJE

Punjenje potpuno električnog automobila ili PHEV-a kod kuće je najprikladniji način da započnete dan s potpuno napunjenim vozilom.
PUNJENJE NA JAVNOJ PUNIONICI

PUNJENJE NA JAVNOJ PUNIONICI

Uz stalno proširenje infrastrukture javnih punionica, punjenje izvan kuće je dostupnije nego ikada.

Jaguar Land Rover Limited neprestano traži načine za poboljšanje specifikacija, dizajna i proizvodnje svojih vozila, dijelova i dodataka, a do promjena dolazi stalno, te zadržavamo pravo na izmjene bez prethodne najave.


*Službeni podaci o potrošnji goriva: N/P (nije primjenjivo); količine za I-PACE u kWh/100 km (milja): Kombinirana vožnja 22,0-25,2 (35,4-40,5). CO2 Emisije 0 g/km. EV domet: Do 470 km (292 milje). Prikazane količine rezultat su službenih ispitivanja proizvođača u skladu sa zakonodavstvom EU-a s potpuno napunjenom baterijom. Samo u svrhu usporedbe. Stvarne brojke mogu se razlikovati. Podaci o potrošnji energije i dometu mogu se razlikovati ovisno o čimbenicima kao što su stil vožnje, okolišni uvjeti, opterećenje, oprema kotača, ugrađeni dodaci, putna ruta i stanje baterije. Podaci o dometu temelje se na proizvodnom vozilu na standardiziranoj ruti.


Pogledajte količine za I-PACE prema WLTP-u.


CO2, ekonomičnost potrošnje goriva, potrošnja energije i domet mogu se razlikovati ovisno o čimbenicima kao što su stil vožnje, okolišni uvjeti, opterećenje, oprema kotača i dodatna oprema.