OFICIJALNI PARTNERI

OFICIJALNI PARTNERI

ONE ALL SPORTS

ONE ALL SPORTS

Motosport je mješavina brzine, uzbuđenja i stila. S više od dva desetljeća iskustva u sportskoj odjeći i opremi, One All Sports su se tijekom godina razvili kako bi proizveli izvrsne proizvode za svijet utrka, kako na stazi tako i izvan nje. Oni su "pick'n'pack" stručnjaci u e-trgovini a također imaju kolekciju ekskluzivnih proizvoda koji se mogu nabaviti isključivo putem One All Sports kanala. One All Sports iznimno je ponosan što će se pridružiti Panasonic Jaguar Racingu za nadolazeću petu sezonu ABB FIA Formula E Championshipa i prvoj sezoni Jaguar I‑PACE eTROPHY serije.
ALPINESTARS

ALPINESTARS

Preko pet desetljeća inovirajući sigurnost i performanse motorsporta, Alpinestars bilježi 55 godina kao tvrtka za vrhunsku motorsport obuću, odjeću i zaštitu za profesionalne utrke u svjetskim razmjerima, s jasnim pogledom prema budućnosti. Kao globalna snaga u svim većim serijama moto sporta, Alpinestars nastavlja s inovacijama kroz tehnološka istraživanja, projektiranje i razvoj, s najmodernijim pogonima u SAD-u i Europi, koji potiču svjetski program razvoja utrka. Proizvodi koji pružaju udobnost i prozračnost u kokpit okruženju s velikom napetošću, smanjuju umor i pomažu pri koncentraciji vozača. Jedan cilj. Jedna vizija.
SABELT

SABELT

Osnovan 1972., Sabelt je globalni lider u razvoju i proizvodnji automobilskih sjedala, sigurnosnih pojasa, motorsport proizvoda za aktivnosti utrkivanja i specijalnih aplikacija kao što su sustavi za zadržavanje tereta. Kvaliteta Sabeltovih proizvoda je rezultat intenzivnog istraživanja i razvoja i internih dinamičkih testiranja (ECE & FIA), što omogućava postizanje najviše razine performansi i sigurnosti. Sabelt snabdijeva Jaguar I‑PACE eTROPHY seriju tijekom sezone, s GT-625 sjedalima (homologacijski broj 8862) s pouzdanim bočnim zglobovima, upravljačima, vrhunskim sigurnosnim pojasevima s aluminijskim podesivačima zatezanja i zaštitnim mrežama za glavu na prozorima.